Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 114 194
  • 771
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря, Reinа! Довечера ще пробвам. Само да не взема да се подмладя драстично, че няма да могат да ме познаят домашните.

# 46
  • offshore & overseas
Да подновя и в новата тема въпроса си: Знаете ли дали в ДМ се предлага гел от алое вера и ако да, то сред кои продукти (най кой щанд) да го търся? Grinning

# 47
Аз искам да попитам за нещо за косата против накъсване. Гледах, че имат голямо разнообразие от серуми.

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 22:35 от milena_dyakova86

# 48
  • Сливен
Имаше нещо с алое,не знам дали беше гел или напитка,стои  при биохраните и хранителните добавки.

# 49
  • на последния етаж
И аз ползвам въпросния душ гел/шампоан. Много е хубав, ето го:
https://www.dm.de/babylove-waschgel-reinigend-p4010355141811.html
Споделям. И вкъщи се ползва от години.

# 50
  • Девето поколение софиянка
Като заговорихте за шампоани, от Алверде съм ползвала 2 , няма да повторя, взех си маска за коса розова, и тя не е моята

# 51
  • Бургас
От Бейбилов съм много доволна и съм ползвала много продукти. Показаният син измиващ гел 2 в 1 го ползвам от раждането на дечко до ден днешен, както и сапунчето от серията. Тоалетното мляко и олиото също бяха хубави и недразнещи, като тях ползвах основно аз, защото се оказаха излишни за бебока. Крем за зимно време и вятър ползвам пак на марката. Памперсите и подложките за повиване също ни бяха от там най-често. Мокрите им кърпички също ползвам до ден днешен - от беличките. Някои от пюретата и кашите също много се харесваха на дребоса Peace

# 52
  • София
И аз ползвам въпросния душ гел/шампоан. Много е хубав, ето го:
https://www.dm.de/babylove-waschgel-reinigend-p4010355141811.html
Споделям. И вкъщи се ползва от години.

Още 1+  от мен. Малкия беше с дерматит и му изписаха Авен и Юриаж Xemose. Като свършиха продължих със синьото от ДМ и не сме имали проблеми, мажем и с млякото и с душчето къпем. В сравнение с цената на Юриаж и Авен е просто страшна далавера

# 53
Няколко пъти съм го заглеждала този душ -гел, но не ми допада миризмата му. Дали след измиване мирише силно косата? Защото тялото го мажа с друг крем след това, но косата.....

# 54
  • Бургас
Чак силно не, но като заровя нос или като го гушна по-близко до мен, се усеща. Ама на мен си ми харесва де Crazy

# 55
  • София
На бебенце си мирише, мен не ми е силен

# 56
  • София
Душ-гела на Babylove много добре почиства грим. Simple Smile

# 57
  • offshore & overseas
Душ гелът и шампоанът на babylove според мен са едни от най-добрите и чисти бебешки козметични продукти на пазара, особено пък съпоставено с цената им.

Купувала съм и едно жълто кремче babylove в голяма кутия, уж за рани било, но си беше класически крем против подсичане с цинков оксид, само дето миришеше по-сладникаво. Не беше лошо, но от доста време вече го няма, защото изглежда е било „special edition“.

# 58
Малко е късно, но все пак - 15% отстъпка на всичко, днес в ДМ Парадайс.

# 59
  • София
Имаше един много хубав душ-гел на Аlverde, но вече не се предлага.

Общи условия

Активация на акаунт