Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 114 253
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Шампоаните в туби от professional сериите са по-хубави от правоъгълните, но все пак чудеса не правят.

Препарата с оцет го харесвам много особено съотношението цена-качество-количество.
Праха за бяло ще пробвам задължително.

# 31
И аз ще го пробвам
Аз харесвам био продуктите също. Кокосовото масло е изгодно и хубаво. Слагам си по лъжичка в кафето.

# 32
Другия месец откриват и в нашия град, най- накрая.
Прахът за бяло пране е ясен  Wink
Търся някакъв слънцепредпазващ продукт за коса  newsm78

# 33
  • София
Шампоаните в туби от professional сериите са по-хубави от правоъгълните, но все пак чудеса не правят.

.

Какви чудеса се очакват от шампоани по принцип? Wink
Моята коса бързо се омазнява и имам чувствителен скалп, с тези шампоани (част от тях, не всички) се омазнява по-бавно и скалпа ми е ок. Повече от това не търся в един шапоан, честно казано.
Въпреки, че последните месеци ги смених с  този за разнообразие http://static.framar.bg/thumbs/6/products/le-petit-marselies-shampoo-250-ml.jpg
Разбира се, козметиката все пак е нещо много индивидуално и един продукт при различните хора може да се отрази различно, за това се пробва.

# 34
  • София
Благодаря за отзивите за шампоана. Туби профешънъл не съм видяла, но ще ги потърся.

Препаратът с оцет наистина е хубав, но нашият котлен камък е нещо страшно  Crazy
https://www.dm.de/search/468652.html?type=product&q=balea+Pr … essional++Shampoo това са шампоаните, цялата серия.

Не харесвам шампоана на Балеа в туби. Преди 2 години ползвах един и ми опада косата.  Mr. Green

# 35
Аз също предпочитам обикновения шампоан, показан на първа страница. Този в тубите ми идва малко силен.

# 36
  • София
И аз не съм особено очарована от препарата с оцет. Ползвам го единствено за мивката в кухнята.
Чадърите - имам сгъваем, според мен е доста здрав, но много тежи и затова го ползвам в краен случай, иначе за чантата си имам един по-лек.

От кремовете за очи на Балеа съм ползвала почти всички, но най-доволна бях от този, за жалост вече не се предлага.
Сега ползвам един в бяло-синя опаковка, добър е.

А от верото Denkmit не съм доволна и няма да повторя.

# 37
  • София
И аз не се разбрах с шампоаните на Балеа в тубите. Пробвах няколко вида, но всичките ми оставяха косата хвърчаща, неподредена и наелектризирана. Балсамите също. Дали това е резултат от липсата на силикон, не знам, но няма да повторя покупката.

Препаратът с оцет не е лош, но не е и нищо особено. Миризмата му и за мен е доста неприятна.

# 38
  • Бургас
А нещо за бебешката козметика да кажете? До сега съм пробвала само един крем за лице на Алверде, но не ми хареса.
На Балеа още нищо не съм купувала.

# 39
А нещо за бебешката козметика да кажете? До сега съм пробвала само един крем за лице на Алверде, но не ми хареса.
На Балеа или алверде още нищо не съм купувала.
Аз използвам едон душ гел/шампоан на бейби лов. Синичък, така и не се научих да качяам изображение тук, много ми хареса. Супер нежно измива и е много икономичен. Друго не съм използвала от беешките им серии.

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 18:21 от milena_dyakova86

# 40
И аз ползвам въпросния душ гел/шампоан. Много е хубав, ето го:
https://www.dm.de/babylove-waschgel-reinigend-p4010355141811.html
Ползвала съм и този за чувствителна кожа, че детето е с такава и той е хубав.
https://www.dm.de/babylove-waschlotion-ultra-sensitive-p4010355234971.html

# 41
  • София
На бейбилов съм доволна от ултрасензитив крем, тоалетно мляко и нещо за къпане, също ми харесва от сините в туба 2 в 1 за къпане, взимала съм от жълтата серия, те не ми допадат. От алверде с елфчeтата преди купувах за къпане продуктите - не са лоши също(сега май са с други опаковки, отдавна не съм взимала). (Дечко е с АД).
Но както и за шампоаните горе така и за всеки друг вид козметика ще повторя - всичко е безкрайно индивидуално Wink

За това показаното кръглото веро - аз лично също бях много доволна, хубаво измиваше, а ръцете ми не се белеха и цепеха, както от много други, икономично е. Предпочитам видовете, които са с пълтен цвят, т.е. по-балсамените, но и прозрачните биват. (Пиша бях защото откакто взих миялна, почти вече не ми се налага да ползвам веро и вече ми е общо взето все тая какво е, но пак си купувам от това)

Оцетния препарат не е лош, но не е и чудо невиждано, лично на мен аромата муповече ми допада от разни белиносъдържащи, но честно казано, а и бързо се изветрява, но ако не искам да ми смърди на оцет капвам по няколко капки етерично масло към разтвора и ми мирише приятно.

# 42
Права си естествено, вземаш и пробваш. Което не пречи да си чешем езиците  Laughing .

# 43
  • София
Какво съвпадение, и аз си купих в събота ензимен пилинг за 4,50 лв. и се чудех дали да се излагам с въпроси. На него не пише как се ползва. На какъв слой се нанася? Като го отмия след 5 минути, може ли да се намажа с крем?

Гес, нанася се на тънък слой. Ако кожата ти е по-тънка и чувствителна може да се получи зачервяване. Може да се ползва крем веднага след маската, да.  Peace

# 44
Потвърждавам, че прахът за бяло пране е чудесен, но за препарата с оцет не бих казала същото.  Peace
И аз
И аз съм на това мнение  Peace

Имам от няколко години автоматичен чадър и съм много доволна. След моя взех и един за ММ.

Общи условия

Активация на акаунт