Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 6

• 114 187
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
Скрит текст:
Не харесвам и не ползвам маски за лице с отлепване! Увеличават окосмяването на лицето.
  Mr. Green

И как точно се случва това?
откъсват финия мъх от лицето
няма да поникнат брада и мустаци, но аз също от години не си правя "кола" на лицето с отлепващи се маски

newsm10    Понякога финия мъх става в плътни  косъмчета при редовно ползване....
Аха! А аз отдавна се каня да си го махна, че все си мисля, че трябва задължително!
Ползвам обаче арганово масло и може би си внушавам, но от него мъхът май се увеличи.

# 706
  • София
Възможно е от аргановото масло да се се увеличили мъхчетата по лицето. Моналата година ползвах крем с арганово масло и забелязах същото при мен. Веднага спрях да ползвам крема

# 707
  • София
И така, едва дочаках да свърша вчера работа, за да ида в dm в МОЛа и да си ползвам отстъпката-рожденик. Отидох точно там, защото имаше от препарата за почистване на перални, новия. Проверявах миналата седмица и имаше бол. Вчера - нито един... Това пък ако не е каръщина...
Но иначе накупих - афтършейва на Жилет, черната паста за зъби, четка за зъби Сенсодин (в промоция са в момента), прах Персил Сензитив (много приятна за мен миризма има, досега не бях го ползвала). Независимо, че повечето продукти бяха промоционални, ми направиха допълнителната отстъпка от 15 % върху цялата сметка.
Пробвах черната паста за зъби. Много приятен и деликатен аромат и вкус. Прави сива пяна, малко ме беше страх да не си изцапам блузата и дали ще се изпере тоя въглен. Но като цяло ми хареса. Аз ползвам предимно стягащи венците пасти, ще видя тази как ще ми се отрази. Но определено си струва да се пробва, така или иначе всеки си е индивидуален и сам си решава дали му пасва, а пък е само 2 лв. Учудващото за мен беше, че пише, че има избелващо действие - до естествения цвят на зъбите... Simple Smile

# 708
  • Berlin
Ползвали ли сте разтвора за декалциране на кани/кафемашина на ДМ, в жълта опаковка? Как точно се ползва? За кана ми трябва.

# 709
Пастата с активен въглен изключително много ми допадна. Първо, този лъскавочерен цвят е много тарикатски, но извън естетиката, пастата е ниско абразивна, почиства много добре плаката, прави зъбите гладки и освежава дъха. За избелването, не знам, не съм я взела за това, защото зъбите ми по-бели няма станат. Има пасти, които ми правят зъбите чувствителни, но с тази нямам проблем.

# 710
Здравейте, искам да попитам, ако някои от вас са ползвали памперсите за плуване на Baby love, дали са доволни.

# 711
  • София
Здравейте, искам да попитам, ако някои от вас са ползвали памперсите за плуване на Baby love, дали са доволни.

Да ок са, миналата година ги ползвахме. Сега ползвахме Либеро за плуване и сякаш са по хубави но и дм стават, но са умалени, вземете по горния размер

# 712
Мацето, благодаря bouquet
На мен също ми похвалиха Либеро, но не успях да намеря. Някаква идея от къде мога да купя гащи за плуване на тази марка? Дали ще ги има в големите вериги магазини? За Пловдив става въпрос.

# 713
  • София
Аз от квартално магазинче за детски стоки ги взех съвсем случайно, не съм ги виждала по веригите

# 714
  • Бургас
Мацето, благодаря bouquet
На мен също ми похвалиха Либеро, но не успях да намеря. Някаква идея от къде мога да купя гащи за плуване на тази марка? Дали ще ги има в големите вериги магазини? За Пловдив става въпрос.

Гащички за плуване тази седмица има в Лидл, на тяхната марка. Отзиви не мога да дам, само като идея.

# 715
Активния въглен наистина избелва зъбите, аз имам една пудра с него като основна съставка и видимо има ефект. Та в този смисъл вероятно и тази черна паста ще е ефективна!

# 716
  • оттам, откъдето започва България
Тази паста с активен въглен нещо ми убягва (3 пъти разгледах каталога). Моля, някой да сподели снимка.
И, ако някой има база за сравнение, да каже как се справя в сравнение с Parodontax.

# 717
Тя не е в каталога. Май ѝ пусках снимка по-напред, но все пак:
Скрит текст:
За другото – не мога да помогна.

# 718
  • Плевен
Това е пастата за зъби с активен въглен:

# 719
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ви. Ами, като са ви здрави зъбите, как да ми помогнете.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт