Черешката на тортата - сезон 8

• 96 306
  • 974
  •   1
Отговори
# 810
Лошо няма, то повечето сме си броили стотинките все в някой момент от живота ни.
Въпросът е като /ако/ се натрупат малко кинти, какво се  случва.
На мен ми направи впечатление как общуваше с дъщеря си. Някак си не усетих толина. Говореше й и я гледаше все едно е голям камък, а не собсвеното му дете.
Ама щом е Козирог, ясно  защо ми е така досаден и дървен.

# 811
Не знам защо Ники си мисли, че като е чел сложни въпроси значи е поумнял от това? А и не разбирам защо се заяжда с килограмите на Деси, тя малко злобничко, но съвсем заслужено го отряза.

# 812
А тъпата Десислава сама си изпроси намек са дебелина - "Ти мене за храна ме питай" . Много тъповато същество, с изкуствения смях, който чувам след всяка нейна дума, още по-тъпа изглежда. И е толкова добродушна, о, да..., много е надута и с много голямо самочувствие, още от някакъв Брадър от преди сто години ми е направило впечатление.

# 813
Това обяснява характерчето му.  Mr. Green

И аз така мисля.  Laughing
Тук не съм съгласна. Живея с козирог, нямо нищо общо с Кънчев.

# 814
Много грозно да намаляваш оценки, за това че някой не посреща гостите в къщи, а той самият къде - в жилище, в което не живее. Дори фурната не знаеше как да включи.

По някое време имах усещане, че "говорить товарищ Сталин". Като излязъл от филм за Сталин. Той и до него портрета му. И с този наставнически тон - аз мога, аз знам , аз отслабнах, а ти? ( Деси)
То бива, бива его... Ама чак толкоз не бива! И ние зрителите не сме виждали ядливи рози, и физалис, който вирее и тук.  Никога не подценявай н, в. ЗРИТЕЛЯТ, г-н всезнайко!
От вечерята му - нищо ново! Апропо нали повтаряха, че гризините бил ги направил той - аз това не го видях.

Адмирации за Деси! Heart Eyes Много ме зарадва като му намали оценката. Много! Кой е той да казва кой е дебел и кой колко колограми трябва да е. А като водеше "Стани богат и  се беше издул, забрави. Да си гледа собственото тЕло...
Много неприятен тип е станал. А какво момче беше.  Mr. Green

# 815
  • София
Наистина ли Кънчев е казал на Деси, че е дебела ooooh!
Хак да му е тогава, че Тачо ще го победи hahaha hahaha

Няколко пъти и намеква вече...

Какъв ти намек, направо постоянно си й казва, че е дебела. Пълен дебил.

# 816
А тъпата Десислава сама си изпроси намек са дебелина - "Ти мене за храна ме питай" . Много тъповато същество, с изкуствения смях, който чувам след всяка нейна дума, още по-тъпа изглежда. И е толкова добродушна, о, да..., много е надута и с много голямо самочувствие, още от някакъв Брадър от преди сто години ми е направило впечатление.

Какво толкова е казала? Кънчев е простак и го доказа. А това, че е отслабнал не значи нищо. Да не се надува много, че след година може и по-дебел да се окаже, отколкото е бил преди да отслабне. Да натякваш на някого (без значение мъж или жена) за килограмите му, е тъпо и просташко. Той си ги носи, не стоят на твоя задник. Даже малко му намали Деси. Аз щях и с три точки да го резна, защото ме кара да се чувствам неудобно в дома му и ме обижда.

# 817
Много 'обичам' самозабравящи се хора. Все техният избор най-велик. Ако са дебели, били се наслаждавали на храната, обаче почнат ли да отслабнат, мигом всички други трябва да го направят, че това е най-правилното. Всеки си носи килограмите, а Ники не се е стопил, освен това пак не изглежда добре, така че да не се прави на велик.

# 818
Дотук за тази седмица всеки си има и плюсове, и минуси на вечерите. Идеята на Кънчев за въпросите беше добра, но някак си не я изпълни както предполага семейна, уютна обстановка. Получи се като на изпит и да покажа колко съм умен, пък другите колко не знаят. Деси не си направи добре менюто и мааалко неглижира цялото представяне. На Лияна най-големият недостатък и беше мястото, на което ги събра и прословутото сепаре, което беше крайно неуместно за "уютна вечеря с приятели". При Тачо беше най-народно. Малко се изхвърли с продуктите от Испания и чакането на летището, но като цяло най се вписа в тематиката на предаването.

От днешната вечеря очаквам да е много емоционална. Още от промото като дадоха портрета на Димитър Цонев, ми стана мъчно. Личи си, че са се обичали и за цялото семейство това е голяма и неочаквана трагедия, която дълго ще преживяват. Гледала съм снимки на къщата на Цоневи в списание Жилища преди време и много ми харесва. Нямам търпение да видя епизода довечера.

# 819
Не гледах снощи, но разбирам, че са играли "Стани богат".
Естествено, всеки подготвящ въпросите ще научи техните отговори, дори да не е е чувал преди за тях.
Ама как не се сети някой от другите участници да спретне "Стани богат" та тогава да видим Ники на колко въпроса щеше да отговори. Въпреки, че изобщо не го подценявам, на светлинни години е от останалите.

# 820
Цоневи имат къща в полите на Витоша и градски апартамент срещу Руската църква. Тази вечер май ще ги покани в къщата, защото Деси Цонева, когато участва в предаването, ги кани в апартамента

# 821
Е, те въпросите бяха май 3. И последният само беше малко по-специфичен.
Не ги е мъчил чак. Laughing

Иначе ние с МП много искахме да видим как ще приготви сьомгата, защото обичаме. И какво да видим - ами моят мъж ползва соса на Ники за марината, само че слага малко чесън и бяло вино. Наистина става вкусно. Със саке и мирин сигурно ще е още по-вкусно.
За лъжицата и разядката вече сте казали... То няма какво да се коментира повече... ooooh!

# 822
  • София-Младост
Хареса ми снощното готвене на Н.К. Ще пробвам разядката с праз лук скоро.
Само не разбрах как ви стана ясно, че не са били в неговото жилище...аз от един тиган нямаше да позная  Mr. Green

# 823
Аз правя подобна разядка с праз, но слагам сирене, праз лук, зехтин и зелени маслини с бадем.
Става хубава  Peace

# 824
  • София-Младост
Аз правя подобна разядка с праз, но слагам сирене, праз лук, зехтин и зелени маслини с бадем.
Става хубава  Peace
А добавяш ли като него цедено кисело мляко и майонеза?

Общи условия

Активация на акаунт