Черешката на тортата - сезон 8

• 96 309
  • 974
  •   1
Отговори
# 795
Той женен ли е? Кънчев?

# 796
  • Berlin
Еее, аз пък повярвах, че си е у тях. Даже викам да си взема и аз едни такива големи купи WMF, впечатлих се. Mr. Green Blush Добре, че е темата, да се светнем. А иначе беше голямото натякване за домашен уют и алабала от Кънчев.
Сьомгата беше маринована със саке и мирин (оризово вино) + после заливка от кафява захар и соев сос, Манчев каза, че ако се смеси всичко на котлона, щяло да стане сос терияки. Мисля да пробвам, много вкусно ми звучи.

# 797
Май е женен.
И на мен ми опротивя как се прави на интересен и това, че е лишен от такт.

Ама вчера Лияна ми хареса, много ми е сладка.
Единствено как ги пльосна на тези сепарета.. ooooh! Чак на мен ми беше некомфортно, само докато ги гледах.

Цонева майка и дъщеря са 1:1 визия и глас, само дето едната е руса.

# 798
  • Тра-ла-ла
Не е женен, но си има половинка, която го дари с близначки. Едната е починала на 6 месеца.
Иначе е станал баща на около 48г. Дърт ерген (Козирог), хванал последния влак

# 799
  • Sofia
забравил е  когато беше и той дебелак http://i.pik.bg/news/111/660_3e2a0319aa23e8850e98e95eb2d6b202.jpg
това е Даниела

# 800
Хванал бил последния влак, хаха. Та той живее с жена си повече от 20 години.
Някои бракове недоживяват 5.

# 801
Ами на снимката като дебелак си изглежда свеж и добре, сега един изпит, слаб, състарен...

# 802
  • Тра-ла-ла
Хванал бил последния влак, хаха. Та той живее с жена си повече от 20 години.
Чак толкова не съм напред с родните клюки. Приемам забележката  Grinning

# 803
# 804
Ох, ама много е досаден този Кънчев  Whistling

Много малко хора били познавали физалиса. Че те вече в повечето що годе прилични ресторанти го слагат за украса на десертите.

Нали? Къде ти - то е рядкост българин да влезе в Кауфланд...  Laughing
Киселяк си е Кънчев -  да не ти е в къщата такова Confused. Не му се нравеше, че са го тупнали в такава компания - някак все отвисоко и с някакъв менторски и ехиден тон .. другояче би се държал шефа си Тупарев. Май се опита да им натрие носовете с тази вечеря на чалгарките, които някак презрително назоваваше "дами" също и на Тачко (на Жени момчето), за когото май пропуснах да се изкажа до този момент  - не бих казала, че ме е изненадал приятно, защото той самият не ми е приятен персонаж, но все пак изненада си беше - с готвенето се представи на толкова високо ниво, каквото изобщо не бих допуснала, че може да покаже не само той, а който и да е аматьор. Личи си, че не е любител.
бтв. И вече е официално щом и Кънчев обяви сьонгата за част от българската национална кухня.

# 805
Това обяснява характерчето му.  Mr. Green

# 806
На мен вечерята ми хареса. Не ме засяга дали е неговата къща, вечерята беше хубава. Е, да, да пробваш ястието с лъжицата, с която го готвиш/разбъркваш, си е гнусно.
И Деса не му отне точка, че ѝ намекна, че е дебела Naughty , а за студените гъби, не ще и дума.  Naughty И Никито беше по-дебел преди, да, но си беше готин. А Деси прилича на табуретка, милата. Но неин си проблем.

Сигурно Тачо ще спечели, някак си не вярвам Цонева да го задмине, не знам защо, но ще видим.

Ники се бъзика постоянно - за това колко е умен и намсикъвси... Но явно много хора не го схващат. Харесвам го, има харизма, харесвах "Стани богат" може би точно заради него. Жалко, че толкова отдавна го няма, а брадърите са тъпи и не ги гледам вече.
Ами на снимката като дебелак си изглежда свеж и добре, сега един изпит, слаб, състарен...
На 57г, не е младеж, нормално си изглежда за възрастта, мисля.
Някой назад се възхищаваше как изглеждала Лияна - ми тя е млада, как да изглежда, на 36 човек е млад. Деси е само с година По-голяма (проверих в Уикипедия hahaha ), а изглежда като леличка. Но пък може да пее, несъмнено. На Лияна нещо ѝ пречело, не ми се стори да ѝ е тясно горнището, ама айде, то ясно, че не може. А, да, като споменах горнището - много грозни големи цици си е направила тая Лияна, отврат. ooooh!

# 807
  • София
А той защо изтъква как другите готвили с чужди продукти, той затова бил заложил на българските, докато правешеразядките, а после какво се оказа прошуто, физалис, кедрови ядки, сьомга - не са от най-типично българските.

# 808
Помня Кънчев от времето, когато броеше стотинките за шкембе чорбичка. Ходеше с едни и същи дрехи. Бройкаше гаджетата, но никоя не му връзваше, защото не беше кой знае колко известен. Сега самочувствието му е до небето, но май му е време за пенсия.

# 809
  • София
Това обяснява характерчето му.  Mr. Green

И аз така мисля.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт