Черешката на тортата - сезон 8

• 96 291
  • 974
  •   1
Отговори
# 855
Не гледах епизода с Десислава и извинявам се, че се връщам към него, но тя също ли не ги покани у тях? Видях на интрото само едно младо гадже, но нищо по-конкретно за ястията.

На мен също не ми хареса Ники как се държа с детето си.

# 856
Не гледах епизода с Десислава и извинявам се, че се връщам към него, но тя също ли не ги покани у тях? Видях на интрото само едно младо гадже, но нищо по-конкретно за ястията.

На мен също не ми хареса Ники как се държа с детето си.
Не, в заведение.

# 857
Прегледах 5 мин. от старото видео на Ники Кънчев
- отново задава въпроси
- пак имаше руса жена с дразнещ глас в компанията
- Коментира с някаква жена (има малка разлика  Laughing), че и двамата готвели по списък

# 858
  • До морето
От предното готвене на Ники Кънчев помня, че в нея седмица някой си счупи зъб. Но кой беше и кой беше злополучният  домакин  newsm78

# 859
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо изключвате варианта, това да е второ,екстра жилище на Кънчев.Не живее в него,но си го има като инвестиция.Същото предполагам е и с Тачо.
Хората имат финанси,купуват имоти... каква новост!

Със сигурност предпочитам тази опция,пред посрещане в ресторанти.
Хареса ми менюто на Кънчев - семпло,но хранително.Сготви си сам.

Да,сега се сещам.Надя прави първа "десерта на Тереза" и тогава каза,че Карла Рахал й го е показала. Peace

Зъб си беше счупил,някакъв журналист.Не помня в детайл.

# 860
Аз си спомням! Даниел Петканов беше,дето  се появява при Милен Цветков с някакви глупости Simple Smile

# 861
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И един друг си чупи зъб(пак журналист,на снимката в дясно).Ето в тази седмица,и наш Пънчев пак тук Joy

# 862
Оффф, тоя близо 40 годишен инфантил Лияна няма ли да спре да се лигави  ooooh!
Момиче... няма жени за нея, всички са момичета.
Не харесвам Цонева, но много мъчно ми стана. Та тя цял живот е била с Митко, всичките й спомени са с него. Как се живее без толкова любим човек не знам  Cry

# 863
Е ,тази ги свари ребърцата.  Crazy

# 864
  • София
Лияна чак сега ли се запознава със свинското?!?

# 865
Хахахаха, Тачо е гладен горкия, вече второ предаване подред се моли за нещо месно и стабилно, хахахах

# 866
  • София
Ох, прияде ми се.  Mr. Green
Само провисналата й коса ме дразни.

# 867
Очевидно в сем. Цоневи са си угаждали доста...Деси също добре се справяше с готвенето в Черешката и в ББ

# 868
А, тъкмо ида да кажа: вържи косата, Марианоу! Sick

# 869
Много гнусно с тази коса.
Това с пушената сьомга го правя и аз. Но с крема сирене /обикновено взимам от Лидл/ и с малко копър вътре. Също така не изтисквам лимона, а настъргвам замразената му кора на много ситно ренде.

Общи условия

Активация на акаунт