Черешката на тортата - сезон 8

• 96 260
  • 974
  •   1
Отговори
# 900
Много ми харесаха и вечерта, и вечерята! Тачо заслужено спечели, но и Мариана заслужаваше. Деси се изложи с отнемането на точка, щото нали била такава една - простодушна и добричка според някои Mr. Green . За мен е простовата и дребнава. Тази торта наистина е тежичка и затова се поднасят миниатюрни парчета. И аз не обичам точно такива торти, но пак бих дала 10 точки на Мариана.

# 901
Ужас! Тачо наистина е без зъби. Shocked

# 902
Ужас! Тачо наистина е без зъби. Shocked

Какво е??? Аз какво съм гледала?!

# 903
На мен ми струва, че е с обратна захапка и не му се виждат предните зъби.

# 904
Има си зъби, бе, Жени няма да го остави така да я излага.

# 905
Да, нещо такова. Много го загрозява.

# 906
E, Тачо ако нямаше зъби щеше да види доста зор, за да изгриза ребърцата тази вечер, а той сладко си ги хапна...

# 907
Да, нещо такова. Много го загрозява.
Когато цялата челюст е много назад и ортодонтите са безпомощни!

# 908
Аз гледах Черешката с два часа закъснение и затова сега реагирах. Mr. Green Два пъти го дадоха сниман отдолу и се вижда, че няма. Показа се един, който ми се стори счупен, а до него не се виждат други.

# 909
  • София
Е, имаше кадри от миналите дни, на които се виждаше, че има зъби, просто такава му е структурата явно и наистина изглежда зле така. Преди не ми е правило впечатление, но пък ми хареса как се държи - умерено, възпитано, точен в оценките. Промених си мнението и за него и за Марияна.

# 910
Признавам,  че и аз само там гледам, понеже горната челюст ми изглежда точно беззъба. До тук съм мерната 1 или 2 зъба. Има някакви зъби, но смятам, че има определено и проблем там.

# 911
И какво, ако има проблем там? Не е направил правилен избор на челюст като се е родил ли? Подобно коментари са нелепи за дискусия между пълнолетни.

# 912
И какво, ако има проблем там? Не е направил правилен избор на челюст като се е родил ли? Подобно коментари са нелепи за дискусия между пълнолетни.
Абсолютно! А може би не сте виждали как се яде месо без зъби и най - вече се оглозгват свински ребърца. Хайде, моля ви.

# 913
На снимки в нета го има със зъби и на една е без (усмихнат е). Прилича на беззъб алкохолик, затова го коментираме. Във ВБ не ми е направило впечатление да е без зъби.

# 914
Изрових нета да му намеря зъбите на този Тачо! Има си зъби момчето, просто такава му е захапката.

Общи условия

Активация на акаунт