Черешката на тортата - сезон 8

• 96 367
  • 974
  •   1
Отговори
# 660
...  а Кънчев като толкова се възмущава и реже от точките заради липсата на домашен уют да не би да ги посрещне утре у дома?  newsm78
Да

# 661
Даже малко им реже Ники от точките. Учудвам се, че жените дадоха по 10 точки на Лияна и Деси, някаква женска солидарност ли демонстрират, да бе. Twisted Evil На Деси вечерята беше смотана, днес масата им стигаше до брадите, бяха наблъскани интимно един до друг, а и вечерята не беше кой знае какво. Аз 10 точки дотук само на Тачо бих дала.

# 662
Не им беше много до брадите масата, щом Деси си вдигаше чинията, за да яде.

# 663
Ами да, Десито си взимаше чинийката, защото са ѝ къси ръчичките, тя си е нисичка трътчица, та ѝ беше трудно да си държи ръцете на масата. Дори се оплака от това. Виж ги пак - даже на мъжете им е висока масата, какво остава за Деси.

# 664
  • София
Даже малко им реже Ники от точките. Учудвам се, че жените дадоха по 10 точки на Лияна и Деси, някаква женска солидарност ли демонстрират, да бе. Twisted Evil На Деси вечерята беше смотана, днес масата им стигаше до брадите, бяха наблъскани интимно един до друг, а и вечерята не беше кой знае какво. Аз 10 точки дотук само на Тачо бих дала.
Деси и даде 9.

# 665
Определено ме изненада менюто на Лияна. Толкова калорично меню тя сигурно и за седмица не изяжда. То крутони, то полента... В лимузината мислех, че недовиждам колко къса е полата на Марияна. Ама тази жена вярно ли така си ходи? Ужас! Иначе Лияна си личи, че готви от време на време, ама не много често Simple Smile

# 666
Леле "+ 99 коментара по темата" Shocked Аз двете чалгарки не можах да ги гледам, но ще ви изчета чинно. Няма да ги гледам!

"Големият" философ Кънчев чакам. Довечера ли ще е?

# 667
# 668
Деси и даде 9.

Защото не ги посрещнала в домашна обстановка, а нейната вечеря също беше в ресторант, ама е толкова куха, че е забравила явно, след като точно с това се аргументира за деветката  Wink

# 669
Деветката беше заради това, че име било неудобно и са били един в друг, което си беше факт.

# 670
Кънчев казаха ли какво ще готви, че не ми се търси.

# 671
Деветката беше заради това, че име било неудобно и са били един в друг, което си беше факт.
Бих могла  да го изгледам пак и  да ти цитирам точните думи на Десислава, но не мисля да си го причинявам.  Peace

Масите май са съобразени с  "консумацията" в това заведение - там изглежда не се яде много.  Mr. Green

# 672
  • София

Най-българската риба се водя в промото, сьомга  Laughing

# 673

Най-българската риба се водя в промото, сьомга  Laughing

Аха, и салата рукола с козе сирене, сигурно, запечено. hahaha

Мерси! bouquet

# 674
Заведението е чалга клуб в Студ. град. И да, предимно се сервира алкохол. Попрегледех с прескачания в Нова плей. Останах с чувството,  че Кънчев проявява нескрита симпатия към Деси Слава. Или така ми се сторило?

Магазинчето на познати, посреща в клуба на братовчед си, брат'чед й е изненадата, не можела пее. Ужасна ми е тази жена.  Sick Сега разбирам Жени защо я отряза уж на майтап първата вечер.  Twisted Evil
Несъразмерните й гърди сте ги обсъдили - грозни са. А за късите гащи на Цонева коментирах или в темата за ВБ, или в компроматите ( не помня) но ми е неприемливо жена на 56 дори с безупречно тЕло да се появява така на публични места, само на море, плаж, круиз и пр. - може. Както и с голи ръце. В смисъл без ръкав.

Не мода да разбера Деси наистина ли е толкова инфантилна или се прави? Ама не, не се прави, не може цял ВБ да се правиш, мисля...

Общи условия

Активация на акаунт