Черешката на тортата - сезон 8

• 96 345
  • 974
  •   1
Отговори
# 720
  • София-Младост
До тук втората вечер ми беше най-забавна и непрефърцунена. Да видим нататък.
Някой знае ли как точно е рецептата на рибата? 
http://www.zvezdev.com/site/en/recipes/%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%8E/ … %81%D0%BE%D0%BB-2

# 721
Ала-Бала Благодаря ти за бързината  Hug! Мисля да се пробвам да я направя. Изглеждаше много вкусна, а и не сложна за приготвяне.

# 722
  • София
Хахаха, да, това е друга тема. Но аз винаги смятам, че виновен е този, който предава семейството си, а не този, който е свободен в този момент. Все пак свободният може да си прави, каквото поиска....

Не съм съгласна! Нито, че е виновен този, който предава семейството, че е невинен свободният.
За да преде някой семейството си, значи нещо в това семейство не му достига, не го удовлетворява и пр. А такива свободни електрони като Лияна не могат да си правят каквото си поискат.
И тя се държи точно така защото заради това си поведение е сама. На 36 г. родила дете от някакъв турски богаташ, избЕгал след това с 300 км . Това държание на лека жена е от психологическа травма.
Мъжете си лягат с нея е за една нощ. Вервайте ми.

ПП Пиша това като такава, дето съм"предала" семейството си.

Как няма да избяга с 300 като Интерпол го издирва...

# 723
Хахаха, да, това е друга тема. Но аз винаги смятам, че виновен е този, който предава семейството си, а не този, който е свободен в този момент. Все пак свободният може да си прави, каквото поиска....

Не съм съгласна! Нито, че е виновен този, който предава семейството, че е невинен свободният.
За да преде някой семейството си, значи нещо в това семейство не му достига, не го удовлетворява и пр. А такива свободни електрони като Лияна не могат да си правят каквото си поискат.
И тя се държи точно така защото заради това си поведение е сама. На 36 г. родила дете от някакъв турски богаташ, избЕгал след това с 300 км. Това държание на лека жена е от психологическа травма.

Предполагам не си родила после дете на човека, когото си "предала"? Аз виждам голяма разлика между това да изкараш една нощ с някого и после ни лук ял, ни лук мирисъл, да се върнеш при половинката си и това, да се влюбиш в човек, който се държи с теб по-добре от текущата ти половинка. Спирам темата, коментарът ми беше породен от конкретния казус, за който само четох, не съм гледала лично.

# 724
Скрит текст:
Вечерята на Деси не беше лоша. Храната беше лека и необилна, като за преди лягане. Simple Smile Но мъжете май наистина останаха гладни и според мен това се случи, защото Деси трябва да е на постоянна диета и не искаше да се изкушава с по-калорична храна. Mr. Green Беше купила и тиквички, но после не видях да ги сервира. Thinking А за рибата, за която отнесе толкова комплименти от Кънчев, май нямаше никаква заслуга. Накрая видях кадри, които ме наведоха на мисълта, че готвачът е свършил цялата работа. Crossing Arms

Вечерта на Лияна я гледах малко разсеяно, но ми хареса менюто ѝ. Всичко бих яла, особено интересна ми се видя салатата-попара. Трябва да я изнамеря, защото за разлика от другите салати, престояла трябва да е по-хубава и това е много удобно в някои случаи. Simple Smile Основното с големия кокал в средата също изглеждаше вкусно. За десерта не съм съвсем сигурна, но и той изглеждаше апетитно. Grinning
Лияна продължава да ми е най-симпатична. Аз я харесвам още от Брадъра, където я видях за първи път.
Мила, деликатна и абсолютно неконфликтна ми изглежда, изобщо не отрази директните и доста невъзпитани нападки на Калканджиева от първата вечер. Харесва ми как правилно говори и се изразява с точните думи, без да ги търси със задължителното "ъъъ". Това и във ВБ го забелязах навремето. Много се смях с нейните детски спомени. Сега изглежда доста флегматична, та ми е трудно да си я представя като малка черна нинджа, висяща на клон. Laughing
Според мен целия образ, който представа пред екрана на мила, глуповата, нежна душичка, е измислен. Просто добре се прикрива, тънка сметкаджийка е.
Наистина не я усещам такава - добре прикрита сметкаджийка. Доста се повъртя и във ВБ, същата си беше и там. Флиртува с мъжете, но не ми прилича на хищник по никакъв начин. По-скоро на жертва - от тези жени, които все правят несполучлив избор и след това остават наранени и нещастни.

# 725
Лияна продължава да ми е най-симпатична. Аз я харесвам още от Брадъра, където я видях за първи път.
Мила, деликатна и абсолютно неконфликтна ми изглежда, изобщо не отрази директните и доста невъзпитани нападки на Калканджиева от първата вечер. Харесва ми как правилно говори и се изразява с точните думи, без да ги търси със задължителното "ъъъ". Това и във ВБ го забелязах навремето. Много се смях с нейните детски спомени. Сега изглежда доста флегматична, та ми е трудно да си я представя като малка черна нинджа, висяща на клон. Laughing
Joy Много се забавлявам! Разбира се, имаш пълното право да си я харесваш, но аз наистина се учудвам как може да се заблуждават хората от миловидния вид на някого, който всъщност е прозрачен като от стъкло.
На мен не ми е чак толкова прозрачна като стъкло, затова може и да се заблуждавам. Но може и да не се.
Трябва ми общуване от по-близък характер, за да правя категорични заключения. Simple Smile

# 726
Е не в тв шоу, а баш в реалния живот се залюби с мъж, чиято жена е бременна! Изяснихме вече, че мъжът е по-виновен в случая, но и ти трябва да имаш акъл и морал на невестулка, за да го направиш.

Тя просто си е такава! Цял живот флиртува и проси внимание и любов. Мисли си, че тя върти мъжете, а всъщност те използват нея - ползват я набързо и я захвърлят, щото и те усещат евтинджоса.

Точно това имах предвид и аз в предното си мнение. Казвам го от гледна точка на жена, на която са и се бутали разни обвързани, с деца, без деца, със семейства и т.н. Ясно е, че за нещото си трябват двама, но ако знам, че на въпросния господин приятелката / жена му е бременна или че има дете, не ме интересува какви семейни драми имат. Да си ги решават вкъщи. Едно е да са разделени преди това, съвсем друго е да знаеш, че си "другата" и да пърхаш с мигли "неразбиращо".

# 727
Рано или късно всеки си плаща сметките. Wink

# 728

И тя се държи точно така защото заради това си поведение е сама. На 36 г. родила дете от някакъв турски богаташ, избЕгал след това с 300 км. Това държание на лека жена е от психологическа травма.

Предполагам не си родила после дете на човека, когото си "предала"? Аз виждам голяма разлика между това да изкараш една нощ с някого и после ни лук ял, ни лук мирисъл, да се върнеш при половинката си и това, да се влюбиш в човек, който се държи с теб по-добре от текущата ти половинка. Спирам темата, коментарът ми беше породен от конкретния казус, за който само четох, не съм гледала лично.

Не!, родила му бях. Ако това има значение... Но го отгледа  настоящият ми мъж наравно с другите две деца. И не го смятам за предателство. Животът не можа да бъде само скъпи играчки и безкраен купон, малиново - шоколадово желе. Всяко нещо не е нито само бяло, както и не е само черно и негативно. Всъщност никому не дължа обяснение.
ПП забравих, че този форум всички са с единствен идеален мъж и всички са най - добри майки, любящи съпруги, най - добри домакини и от всичко най, най - И като срещна някоя по улиците се оказва обикновен глиган .....
Все пак темата е "Черешката на тортата!"

# 729
Билян@, казах, че за мен твоят случай има разлика, от обикновена въртиопашка и мъж със слаб ангел. Доколкото знам, Тервел още си е със съпругата си, че и второ дете чака, а какво е искал/търсил от Лияна, само той си знае.

# 730
Скрит текст:
Билян@, казах, че за мен твоят случай има разлика, от обикновена въртиопашка и мъж със слаб ангел. Доколкото знам, Тервел още си е със съпругата си, че и второ дете чака, а какво е искал/търсил от Лияна, само той си знае.

Не чака. Вече има второ дете.

# 731
Лиа/я/на - абсолютно 'бимбо'. Двете с Деси са на един кантар, но Деси е някакси наивно добродушна, докато тази е ......очевадно без реална представа за себе си ....и куха куха куха.....на мен срам ме беше да я слушам....
По-жалко посрещане и представяне от много време не е имало. Момичето определено си има някакви комплекси и проблеми.
Аз съм любител на жените и винаги се възхищавам на хубава мадама... но в това момиче нищо секси не видях. Клечка с огромни ,отвратително направени, цомби, интелигентност ниво......да не обиждам 5 годишните, лигавене....с голямо извинение, става само за едно нещо......
ПС: шокиращо за мен - Тачо изглежда като абсолютно съкровище на фона на компанията и даже ми е жал за него

# 732
Лияна говори и се държи като дете. Инфантилна ми идва.
"оцетче", "зeхтинче", "месцету" и т.н. и т.н. Сигурно един продукт не назова нормално.
Държи като стеснителен тийн, а през цялото време върти очи и прехапва устни.

# 733
  • Бургас
Нищо не разбирате. Така се свалят мъже. Мър, мяу, влажен поглед и пърхане с мигли. Ама точат лиги по нея.
Пък по вас не.  Mr. Green

# 734
Ама и малоумните наследници на мутрите вече се оглеждат за стойностна стока, не само за опаковка. Та тя освен да си издейства да им направи по една свирка, друго едва ли би получила. Най-малко пък уважение. Качествен мъж няма да си вкара мъркащ таралеж у боксерките.

Общи условия

Активация на акаунт