Черешката на тортата - сезон 8

• 96 319
  • 974
  •   1
Отговори
# 825
Не. Гледам сиренето да е хубаво. Това е достатъчно, за да стане хомогенна смес.

# 826
  • София
Хареса ми снощното готвене на Н.К. Ще пробвам разядката с праз лук скоро.
Само не разбрах как ви стана ясно, че не са били в неговото жилище...аз от един тиган нямаше да позная  Mr. Green
От самолет се виждаше,че е декор, сцена, прекалено стерилна обстановка.Не показаха нищо друго от това жилище.Детето мина и замина транзит- влезе от дясно, замина на ляво и повече не се видя.Плота за готвене обърнат към камерите.Отстрани , вдясно на стената имаше две врати, напълно не на място и безсмислени.Съдовете, от чиниите и приборите, до купите, всичко беше чисто ново, лъскаво и без драскотина.А сложения огромен портрет,вместо телевизор, в дом с дете и човек работещ в телевизията, който би трябвало да следи всичко,което се случва по света, беше много съмнителен.И това го забелязах само поглеждайки,ако гледах внимателно, колко ли още неща щях да забележа.

# 827
  • София-Младост
Странни и нелогични са ми всички обяснения. ТВ може да имат в друга стая, а не където се хранят. Плота...на къде да е обърнат, към стената ли...вратите са  на шкафове, отвори даже една...там беше хладилника Simple Smile Нови съдове...че кой не мечтае да ги има Simple Smile Може просто да са отматериал, дето не се драска;) Детето мина и замина...ако влизаш от ляво задължително излизаш пак от там ли?
Както и да е...не виждам причина да излезе човек по ТВ и да излъже, че това е неговия дом, като рано или късо ще стане ясно, че не.

# 828
Ама няма лошо да не ги посреща в собствения си дом.
Въпреки, че няколко пъти намекна за Десислава и Лияна, че не са в домашна обстановка, той все пак ги е поканил на място различно от заведение. Опитал се е, а колко се е получило...явно не е, щом така коментирате.
Колко от вас биха допуснали толкова зрители в личното си пространство?

# 829
Разбира се, че няма лошо да да не ги посреща в личния си дом. Всеки има това право. Но да не упреква или намалява оценки, на тези, които също са решили да показват домовете си.Можеше да не мрънка  по време на вечерята Лияна.

# 830
Ако домът на Кънчев действително е негов, той може и да живее там сам и разделен от приятелката си и детето си. Не виждам дмисъл той да лъже, че домът е негов.

# 831
Ако домът на Кънчев действително е негов, той може и да живее там сам и разделен от приятелката си и детето си. Не виждам дмисъл той да лъже, че домът е негов.
Може да има и 10 апартамента.

Странни и нелогични са ми всички обяснения. ТВ може да имат в друга стая, а не където се хранят. Плота...на къде да е обърнат, към стената ли...вратите са  на шкафове, отвори даже една...там беше хладилника Simple Smile Нови съдове...че кой не мечтае да ги има Simple Smile Може просто да са отматериал, дето не се драска;) Детето мина и замина...ако влизаш от ляво задължително излизаш пак от там ли?
Както и да е...не виждам причина да излезе човек по ТВ и да излъже, че това е неговия дом, като рано или късо ще стане ясно, че не.
Не бе, може да е негов, но да не живее там.

# 832
Да, може да има 10 апартамента, вярно. Но, ако му бях жена, живеем заедно и той ми пльосне на централно място у дома свой потрет, а не, например, мой и на детето или семеен, то щях да му нарисувам на самодоволната фотография едни големи заешки зъби и завъртяни хайдушки мустаци.

# 833
И аз казах на мъжът ми, че, ако в семейното ни жилище ме гледа толкова голям негов портрет, а не общ или негов с детето, ще се невротизирам Simple Smile То по-зле и от Биг Брадър ви гледа..

# 834
Гледа като Биг брадър в пенсия.

# 835
Ама много буквално ги приемате нещата. На мястото на неговия портрет може да е бил този на дъщеря му. Нормално е зради снимките да преаранжира.

# 836
Да бе, а неговият огромен портрет стои в гардероба. Където и да е този толкова голям портрет, все ще ми боде очите.

# 837
Ама много буквално ги приемате нещата. На мястото на неговия портрет може да е бил този на дъщеря му. Нормално е зради снимките да преаранжира.
И аз мисля, че портретът е сложен там за предаването, камерата си поигра с него - през чаши го снимá.

# 838
Да бе, а неговият огромен портрет стои в гардероба. Където и да е този толкова голям портрет, все ще ми боде очите.
😀 Пънчев е голяма мадама.

# 839
  • Асеновград
Ники ме дразни с тези намеци , към Деси Close ....мисля че прекалява. Той като беше по заформен , изглеждаше много по добре.
,,Лигляна,, всяка вечер като си отвори устата ме разсмива Simple Smile......това със сутиена , беше добро. hahaha
Довечера ще гледам с интерес , г-жа.Цонева.
За сега съм за Тачо , да е победител , според мен най добре се представи и което е много важно , вечерята беше в дома му. Peace

Общи условия

Активация на акаунт