Черешката на тортата - сезон 8

• 96 282
  • 974
  •   1
Отговори
# 885
Хареса ми в Мариана, внесе уют във вечерта. Деси изтъпя с тая минус точка! Тачо... това момче не е обикновен чехльо на мутрафонска моделка, има хляб в него. Даже има чудесно възпитание, смея да отбележа и е много по-умен, отколкото изглежда.

# 886
Заслужена победа на Тачо  Party

Съгласна съм с Бижу за мнението й относно Тачо.

Марияна ме изненада приятно и вече не ми е неприятна.

# 887
  • София
Другата седмица Драго Чая, Светлана Василева, Галин и кои бяха другите двама?  newsm78

# 888
Следващата седмица са Драго Чая, Светлана Василева, Виолета Марковска, Галин и кой?

# 889
  • София
Браво на Тачо!Но и Мариана се справи перфектно.Деси мислех ,че за хляба ще се хване, а тя за тортата. newsm78

# 890
Е, тя и Жени не е толкова глупава като обикновените мутрафонски моделки, та избрала си го е Тачо .
Още преди време като влязоха в Брадъра и писах, че съм се засичала с Тачо няколко пъти и винаги ми е правил добро впечатление.

# 891
Знаете ли къде се предлагат тези кутийки,които са като консерви ?

# 892
Мариана се представи на ниво, което почти никой не очакваше. До вчера обсъждахме неподходящия й външен вид за ситуацията, в която се намира, но днес тя каза, че трябва да е усмихната, защото Митко иска така. Вярвам, че са обсъждали това приживе и той е искал тя да остане себе си и да бъде такава, каквото е. Предполагам, че това е причината за облеклото, което така вади очите на някои хора.

# 893
Знаете ли къде се предлагат тези кутийки,които са като консерви ?
Джъмбо.

Деси, пак ме изненада....

# 894
Само на мен ли ми направи впечатление за прекрасната къща изпълнени със спомени?  Hug Hug Изключително много ми допадна домашния уют и историите, които разказа за този бележит журналист, много драго ми стана!

Аз също бих я орязал с поне 2 точки даже, защото всичко беше прекрасно, но тортата? 500 грама масло, 200 грама поне пудра захар + 1 яйце + 10 целувки + 150-200мл мляко, и каза, че не е много тежка, а всъщност е. Иначе като цяло тя заслужаваше да спечели!

# 895
Гледам мис Пепеляшка, дават сина на Тачо и участничката го попита какво обича да яде, а детето отговори"Ами, не знам, тати ми ги прави".
Браво на Тачо, наистина е бил скрита лимонка.

# 896
Много хубав дом на семейство Цоневи, само тези климатици ми вадеха очите. Вечерята беше също много приятна, домакинята водеше разговора и наистина сякаш Митко беше шестият на масата. Много интересни неща разказа и особено ми хареса, че обърна внимание на разделеното събиране на отпадъците и необходимостта всеки да го чувства като свой дълг.

# 897
Гледам мис Пепеляшка, дават сина на Тачо и участничката го попита какво обича да яде, а детето отговори"Ами, не знам, тати ми ги прави".
Браво на Тачо, наистина е бил скрита лимонка.
И аз тъкмо това си помислих! Ще се окаже някой кулинар той.

# 898
Мариана се представи на ниво, което почти никой не очакваше. До вчера обсъждахме неподходящия й външен вид за ситуацията, в която се намира, но днес тя каза, че трябва да е усмихната, защото Митко иска така. Вярвам, че са обсъждали това приживе и той е искал тя да остане себе си и да бъде такава, каквото е. Предполагам, че това е причината за облеклото, което така вади очите на някои хора.
И аз съм от хората, които мислят, че облеклото и е стряскащо. Не заради загубата на съпруга и, а заради възрастта. От началото на седмицата имах доста предубедено мнение за Мариана, но с представянето и днес го промених. Много ми хареса цялостната обстановка.

# 899
Следващата седмица са Драго Чая, Светлана Василева, Виолета Марковска, Галин и кой?
Христо Запрянов (редактор на сп.Плейбой) или съм се припознала?

Общи условия

Активация на акаунт