Звездни компромати- 311 част

• 84 654
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив

Или на онази българка,която беше преспала с Тръмп и я интервюираха по случая  Crazy ooooh!

Това ще да е най-голямото доказателство  Laughing Laughing Laughing

Не се заяждам, ама вие вярвате ли на 100% на това?

# 391
  • HH
Аз пък недоумявам, защо Обама демонстрира чувствата към жена си така натрапчиво. newsm78 То не са целувчици, то не са страстни погледи от типа "гррр, ще те схрускам!", то не са танци сякаш са сами под звездите, поведение като на гимназисти, които онзи ден са си легнали за първи път. И тая стратегия, измислена от някого в екипа му, ми идва твърде театрална и очевидно демонстративна.

И на мен Обама винаги си ми приличали на не много добри театрални актьори. Голяма показност.

Мелания със сигурност е имала много други оферти, но си е избрала Тръмп. Не мисля, че е с него от финансова изгода. След толкова години брак, един развод би я направил милионерка и надали би се наложило някога да работи. Но тя си стои с него.
Харесва ми семейството им. Много грозен хейт се изсипва върху тях, очевидно Клинтън и дружките й не могат да губят с достойнство.
Да не говорим пък тя какъв театър на сплотено семейство трябваше да играе, ако беше спечелила. Като целият свят им знае излагациите на нея и на палавника Клинтън.
Ама за какво достойнство говорим, а помията която изляха върху Хилари по време на кампанията не беше ли грозна ? Каква одисея стана. Не харесвам Тръмп, нито Хилари. Никой не защитавам, Ама какво седнахте да го оплаквате. Хейт се бил изливал, че те който и да бяха избрали, щеше да е така. Медиите не са това, което бяха преди 10 години. А относно жените им, преди време в темата се обсъждаше държанието на Еди Р. и на още един, който главата ми не побира защо е смятан за толкова секси в темата . И пак беше същото , единия носи чантата на жена си, значи я обича, другия не и отваря вратата, значи има нещо гнило . На никой не му хрумва че може пък на жената да не и отърват тези жестове...

ПП: Мишел Обама носеше подарък в жълта кутия, значи е трябвало да очаква че и на нея ще подарят нещо Wink

# 392
Егати патките ooooh! ходят по улиците облечени като "ела, вълчо, изяж ме!", по заведенията са като ловци на бизони - очите на 6 да не изпуснат някой, достоен да е плячка, на плажа - ако може да се разчекнат да им видим вътрешностите, после "Правата на жените" търсели, бла-бла... Смешна и жалка работа! Солидарни българки срещу Тръмп! Смееех...  Tired

# 393
  • Rock & Roll feeling ...

Или на онази българка,която беше преспала с Тръмп и я интервюираха по случая  Crazy ooooh!

Това ще да е най-голямото доказателство  Laughing Laughing Laughing

Нека всеки има право да изгражда своето мнение,като транслира информацията през своята гледна точка и ценностна система . Защото дори Тръмп да е кръшкач,за едни това би било неприемливо, когато става дума за стойностни взаимоотношения, а за други допустимо.

От малкото което съм видяла и чула за този човек, ми създава усещането на дърт к*рвар, може, нали ?
А за българката - повярвах и да,но тя самата не беше вдъхновена от случилото се и не тръпнеше да се похвали.

# 394
Или на онази българка,която беше преспала с Тръмп и я интервюираха по случая  Crazy ooooh!
Това ще да е най-голямото доказателство  Laughing Laughing Laughing

Е, как! Всеки българин в САЩ, който покажат по ТВто, задължително си пие сутрешното кафе с Тръмп.  Flutter
Честно казано, мисля, че само свекърва ми не го познава, дърта комунистка, не я е срам! На 1 час път от него живее и не можа да се запознае с набора, да поговорят за младините, че той с тая Мелания какво да си говори!  Crossing Arms

Тръмп вече е у дома.  Wink

# 395
# 396
  • На топло
Мишел Обама е една голяма актриса. Първо егати мутрите, които правеше когато Мелания и даде подаръка, уби се да се
кълчи ( точно пред камерата, знаеш, като драматична актриса, къде да гледа).
После качи киселата маска, когато почна химна се хвана за сърцето и с премрежен поглед....Интернет е пълен със снимки и иронични коментари.
Не са слепи хората, знаят си " умната" лисичка.

# 397
  • Rock & Roll feeling ...
Беше обещал,че ако стане президент ще вкара Хилъри в затвора,защото била престъпница  Thinking

# 398
Мелания Тръмп трябва да е фен на Бобатон (за тези които са гледали Хари Потър и огнения бокал. http://prikachi.com/images.php?images/934/9023934S.jpg

# 399
  • На топло
Мелания Тръмп трябва да е фен на Бобатон (за тези които са гледали Хари Потър и огнения бокал. http://prikachi.com/images.php?images/934/9023934S.jpg
Не виждам никаква прилика в кройката, освен цвета  Naughty

# 400
Ох, някъде въвФБ видях сравнение между нашата посланичка в Белгия и Мелания.. Joy
Синьото е същото, целта - подобна, но... Joy

# 401
Не виждам никаква прилика в кройката, освен цвета  Naughty

Даже и в цвета не виждам кой знае колко общо.

# 402
Медиите навсякъде пожълтяват, та чак покафеняват! Как се била  почувствала неудобно Мишел от синята кутия от "Тифани" и се зачудила какво да я прави, пък нейната жълтата за Хилари, и тя от там...
Явно е традиция или по протокол.
Клинтън, пък докато се "облизваше" , Мишел /на преден план/ правеше същите гримаси. Може би и тя "точи лиги"  по Иванка.
От толкова обиди и клевети, човека чак започна да ми става симпатичен. Я на младини, какъв левент е
само. Малко му рошави веждите ама, карай!
Те веждите и на Рейган бяха така, и колко го плюха тогава, че е второразреден актьор, на който никой не помни филмите, който има втори брак и т.н и т.н, а по негово време станаха най-големите промени в световен мащаб.

# 403
  • Пловдив
 Laughing
https://www.facebook.com/373011002766567/videos/1272232579511067/?hc_ref=NEWSFEED

# 404
Гери Халиуел е родила вчера второто си дете - момченце - Монтагю  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт