След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -216ღღ

• 18 309
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
След тези клипчета рускините са убедени, че Елбар Вар  ooooh! ooooh! ooooh! Mr. Green Mr. Green
Те и без тях си бяха, ама сега им дойдоха баш овреме, че някои  почваха да се отчайват  Peace
Ми, това за тях е вече твърдо и неоспоримо доказателство, аз затова го казах, иначе знам лудостта им какви висини достига, нали всеки ден ги чета  Peace ooooh! ooooh!

# 91
Елка първата песен която изпя е Севгилим и сочеше напред към публиката,но не беше към Борко  ooooh!
то оставаше и към него да се е обърнала  Joy Joy
не беше задължително към никой да се обръща ,ами да си пее само без да си излива  чувствата   Twisted Evil Joy Joy Joy Joy Joy
Щом и песен му посвети, няма да има раздяла  Mr. Green
Направо не знам с какъв акъл очаквах такава развръзка  ooooh!
Сега само след финала очаквам да видим Боре с Кюса на летището да заминават за Тайланд  ooooh!

# 92
Елка първата песен която изпя е Севгилим и сочеше напред към публиката,но не беше към Борко  ooooh!
не беше задължително към никой да се обръща ,ами да си пее само без да си излива  чувствата   Twisted Evil Joy Joy Joy Joy Joy
е тя може си рее там в небесата и да си пее  Joy Joy Joy ние Кита не го виждаме на клипа  hahaha hahaha
само видяхме,че Боре е по встрани и не е отправено към него  hahaha hahaha

# 93
# 94
Стига ми Гупата да остане с пръст в уста, па Кито и Елка да си живеят щастливо, то се видя, че Елбар няма да има  hahaha hahaha hahaha

# 95
Елка първата песен която изпя е Севгилим и сочеше напред към публиката,но не беше към Борко  ooooh!
не беше задължително към никой да се обръща ,ами да си пее само без да си излива  чувствата   Twisted Evil Joy Joy Joy Joy Joy
е тя може си рее там в небесата и да си пее  Joy Joy Joy ние Кита не го виждаме на клипа  hahaha hahaha
само видяхме,че Боре е по встрани и не е отправено към него  hahaha hahaha

аааа,достатъчно го гледах,щом оназ дъртата е там и Руткай ,едва ли сам Кита да се е прибрал  Mr. Green

# 96
# 97
  • По света и в нас.
Момичета,купона тази вечер беше на макс. Party

А това ще е сутрешната новина в Геджето.
И аз ви казвам Лека нощ.

smile3524

# 98
Стига ми Гупата да остане с пръст в уста, па Кито и Елка да си живеят щастливо, то се видя, че Елбар няма да има  hahaha hahaha hahaha
оффф,и аз искам да хартиса много скоро,и за Елка искам друг левент ,който да и подхожда ,а някакъв ошмулен ...дори да няма Елбар поне това дано стане  Mr. Green

# 99
  • near Sofia, Bulgaria
 https://www.instagram.com/p/BPdm-YEAiRT/

Как се впечатляват, че го е хванала за ръката  Laughing Ама той  сигурно вече едва се държи на крака  Mr. Green

И текста на Sil bastan:

Двусмислено малко, особено ако пее на Кита...  Whistling

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 01:15 от Galidan

# 100
Оная дъртата вика  hahaha hahaha Аз й викам бабето  Joy Joy Joy

# 101
https://mobile.twitter.com/kiralikaskfb/status/822213973667958785/video/1

Кита е отдясно на Борко и постоянно нещо и говори

# 102
# 103
оффф,и аз искам да хартиса много скоро,и за Елка искам друг левент ,който да и подхожда ,а някакъв ошмулен ...дори да няма Елбар поне това дано стане  Mr. Green
за какво ни е нов хаха да вземе да не ни хареса,пък да е някакъв като Гупата и да ни дразни хаха няма нужда  hahaha тоя поне го виждаме на 2 месеца веднъж и ако има повод  hahaha

Гупата ако не е аут тихомълком вече,ще е скоро след цялата тупурдия  hahaha само да утихне малко след финала и е хвръкнала кат коркова тапа  hahaha

# 104
хахах как му навикна - каквооо  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт