След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -216ღღ

• 17 982
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
като го гледам Боре и веднага ми текна тая песен  Joy Joy Joy Joy

баш за него хахах и клипчето като видях  Joy Joy Joy
направо си ги представих Боре и Сечко на прибиране от клуба hahaha hahaha нали са канки и ше се изпращат

# 121
  • near Sofia, Bulgaria
Верче  Joy Joy Joy
Те цялата компания ще са така, ама кой кого ще крепи и как ще се прибират тепърва ще се види  Mr. Green Във всички случаи турските медии ще си имат материал утре пък и след това  Wink

# 122

направо си ги представих Боре и Сечко на прибиране от клуба hahaha hahaha нали са канки и ше се изпращат

тц,тц..туй нашиО химн на диспансерЯ  Joy Joy Joy Joy Joy бех го забравила

# 123
Верче  Joy Joy Joy
Те цялата компания ще са така, ама кой кого ще крепи и как ще се прибират тепърва ще се види  Mr. Green Във всички случаи турските медии ще си имат материал утре пък и след това  Wink
абе ако се организират сега набързо ще ги изпонахванат в крачка яко  Joy Joy то да не види полицията и да ги спре  hahaha hahaha hahaha че тогава и дрегера ще се напие  hahaha

# 124
Верче  Joy Joy Joy
охо,цяла седмица ще има да са по вестници,тв предавания,соц.мрежи  Mr. Green то ще е чудо утре,даже няма да се учудя ако  Геджето вече е пуснало някоя друга статия  Mr. Green

# 125

нашиО я  Joy Joy нали Боре ни е рода  hahaha hahaha ма той ще е Лицето на родата за 2017-та  hahaha hahaha нема така свиня  hahaha hahaha свърши работа и се напи кат говедо  hahaha hahaha

# 126
  • near Sofia, Bulgaria
Ми той се сдържал, сдържал, йетер, бе  Stop Не пий, не говори глупости, не гледай аслан партнерката ... Сега е като отвързан  Party Па и ако верно се е откачил на Гупата от синджира, оха, само гледай!  Laughing

# 127

нашиО я  Joy Joy нали Боре ни е рода  hahaha hahaha ма той ще е Лицето на родата за 2017-та  hahaha hahaha нема така свиня  hahaha hahaha свърши работа и се напи кат говедо  hahaha hahaha
мани излага ни родата  ooooh! утре ще се гордеем с него   hahaha hahaha hahaha ... Thinking май трябва да си проверя залежите в мазетУ   

# 128
Сетих се нещо по повод Кита .... една девойка от руските републики живееща в Истанбул,беше споменала,че Кита ако не се лъжа в края на май е обявил фалит  на фирмата си ,та Елка е ходила да се моли да го вземат в тази фирма къде е сега и то на длъжност мениджър продажби  newsm78 май такова беше ....та мисълта ми е ,че може Кита да и е длъжник и затова да играе севгили пред хората  Whistling въпреки ,че се съмнявам де  Laughing

# 129
Много ми е мъчно, много... Благодарение на този сериал и покрай него намирайки тази група се измъкнах от една дупка, която ставаше все по голяма след преживян ужас миналата година. Нямаше кой да ми подаде ръка и помогне и трябваше да се справя сама, а нямаше за какво да се хвана. Този сериал и най вече вашите коментари на които съм се смяла от сърце насочиха мислите ми в друга посока и малко по малко започнах да се храня, а след това и да излизам. Сега вече съм добре, но много ми е мъчно. Няма на кого да кажа и за това споделих с Вас защото сте ми повече от семейство. Всяка вечер Ви чета, дума не изпускам, при Вас е много забавно и забравям за всичко. Благодаря Ви момичета!

# 130
  • София
Такааааа ..............

Ирче, мерси за темата! smile3525 newsm51 smile3525

Страхотна цигания са сътворили тази вечер за финал, но да речем, че това е начинът им за забавление, няма лошо.

Какво прави Кита там? Елка какво иска да демонстрира? Защо го влачи по служебни ангажименти, защото това днес е точно такъв ангажимент. Толкова да мразя подобни прояви.
Скрит текст:
Разберем се за събиране след работа, определелим ресторант и кажем, че се събираме само екипа. Е, все има някоя "влюбена" колежка, която "не е разбрала" и се домъква с половинката си или колега с ревнива жена. И всичко се разваля. Нито можеш да се отпуснеш пред непознатите хора, нито да хвърляш бъзици за работа, за случки в офиса, извън офиса и т.н.
Много тъпо от Елкина страна!

Борко поне се раздаде на макс и заради Елка. Peace

# 131
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug

Аз не мога да ви разбера, при положение че има и други с половинките си , що да не е Елка с Кито.
Сега то си е до човека да прецени има ли работа там, или няма, не е виновна Елка. Аз и другите не знам каква работа имат там, на Салих жена му къв го дири, на гримьорката мъжа й, според мен той също няма работа там. Пак казвам, това зависи изцяло от човека, Кито като няма усет и да не изтърве сакън нещо, вината не е в Елка....
Те си имат връзка от сума години, живеят си заедно, как да му каже- йок, няма идваш че да си мислят, ЕлБар вар .
Макар, че ако беше Кирчо , какъвто е комерсиал щеше да го направи баш така по американски, просто Елка не е такава акула в тоя бранш и на всяка цена не иска да постига успех. Ако беше като Кирчо и да ви лъже в очите, сигурно щеше да ви е по-добре.

# 132
Добро утро Ашк олеееей, hahaha Hug,виждам че снощи настроението е било ма МАX,и дует е имало даже Heart EyesСега,очаквам с нетърпение сутрешната преса и ШОК,ШОК  hahahaимам още много да кажа по снощните материали,но ще е по-късно.Успешен ден на всички Hug,и да се оплача,че ми се налага да си пътувам довечера за Германия и няма да мога май да гледам онлайна с вас Cry

# 133
  • near Sofia, Bulgaria

Добро утро, купонджийки!  Hug Wink
Наспахте ли се след среднощните бдения в очакване на новини или липса на такива?  Whistling
Настройвам се вече за финал и каквото - такова!  Naughty
Хубав ден и до довечера пред екрана като за последно...  Rolling Eyes

Ирка  Hug Ками  Hug

# 134
  • София
....
Аз не мога да ви разбера, при положение че има и други с половинките си , що да не е Елка с Кито.
Сега то си е до човека да прецени има ли работа там, или няма, не е виновна Елка.
Скрит текст:
Аз и другите не знам каква работа имат там, на Салих жена му къв го дири, на гримьорката мъжа й, според мен той също няма работа там. Пак казвам, това зависи изцяло от човека, Кито като няма усет и да не изтърве сакън нещо, вината не е в Елка....
Те си имат връзка от сума години, живеят си заедно, как да му каже- йок, няма идваш че да си мислят, ЕлБар вар .
Макар, че ако беше Кирчо , какъвто е комерсиал щеше да го направи баш така по американски, просто Елка не е такава акула в тоя бранш и на всяка цена не иска да постига успех. Ако беше като Кирчо и да ви лъже в очите, сигурно щеше да ви е по-добре.
Половинките им изобщо не са на мястото си там. Не е само Кита.

За първи път не се радвам на петъка. Confused

Общи условия

Активация на акаунт