Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 373
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Шоколадче, конкретно кокосовото предпочитам първо да го намажа по косата, да постоя малко и после да нанасям боята, в която съм сложила бадемово масло, масло от авокадо и от кайсиеви ядки. Grinning

Кайсиевото ми е любимо за скалпа - много добре ми се отразява на дерматита. Имаш ли бели коси и боята покрива ли ги щом са намазани с масла?

# 61
Имам, но не много и са основно над челото /най-вероятно имам навсякъде, но не мога да ги видя, и по-добре  Mr. Green/, нямам проблем с покритието на белите косми. Трайността на боите ми е проблема напоследък, но маслата нямат общо с това  Crazy

# 62
  • Пловдив
Още един глас за масла в боята или за намазване на косата с масла преди боя. Лично изпитано пази по-добре и оТ проф. продукти с такова предназначене.

# 63
https://www.facebook.com/HairportBeautyStudio/photos/a.264301760 … ype=3&theater  Mr. Green Heart Eyes
Цитат
Новият #Nutrifier е перфектната серия за суха и неподхранена коса. Можете да откриете #Nutrifier само в салоните L'Oréal Professionnel. #lorealprobg #hairport
pacolina_ според мен всичко се дължи единствено на това , че не си третираш косата .Съдя по косата на голямата ми дъщеря  Mr. Green .Пробвала съм сериите и маските и при нея.Разбира се гледам да не и товаря косичката.Основно използвам медицински шампоани за косата и и балсам.Маските са твърде силни за косата и.

# 64
Другият месец ще се боядисвам в кафяв  цвят (студените тонове , че това лилаво малко трудно ще се махне  Laughing) , търся щадяща и добре покривна професионална боя за коса . Гледам много хвалят на Иноа , но досега не съм ползвала безамонячна и не знам дали за белите коси ще е достатъчно покривна. Мажирел също имат хубави кафяви цветове .  В миналата тема бяхте споменали че вела колестон е нетрайна мисля. Thinking
Моля споделете какви бои ползвате Praynig Hug

Може малко по-светло от на Нина Добрев , но горе -долу такъв искам да ми цвета.

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 07:58 от let_it_shine

# 65
# 66
На Нина Добрев е топъл шоколадов цвят  Wink

Рая, нямам представа  newsm78

# 67
  • Пловдив
Let it shine, не искам да те плаша, ама червеникаво-лилавите оттенъци доста трудно ще ги махнеш. Дори и в началото да ти се стори, че си успяла, те си пробиват път пущеняците Mr. Green

# 68
let_it_shine честно не виждам как ще го постигнеш този цвят та и по светъл от на Нина Добрев .Пиша го защото знам какъв е цвета ти и доста трудно ще постигнеш този цвят.
Цвета на Нина Добрев е топъл не е студено кафяв.

# 69
И аз не се виждам как ще стане, но ще приложа методи за сваляне на цвета в домашни условия с вит С и ако не стане ще ходя на фризьор Embarassed . Преди време ползвах римувър и косата ми стана рижава от него Rolling Eyes , сега не ми се прибягва до до него.

# 70
  • Пловдив
Аз имам опит с подобен на твоя цвят. Реших също да мина в кестявата гама и по-специално на този цвят: http://www.wilko.com/content/ebiz/wilkinsonplus/invt/0410270/0410270_l.jpg

Станах за чудо и приказ Laughing Преди да се боядисам бяха минали 4 месеца от предната боя, т.е. обилно израстнали корени. Новата боя хвана само тях, станаха златисти, а надолу - нищо не хвана Joy Нямам много снимки от онзи период, разликата беше доста фрапантна. А се боядисах за дипломирането ми ooooh! Добре че бяхме с шапките през почти цялото време, та не съм се показвала много така. Доста бързо след това се боядисах с билкова боя, поне третирането да е по-малко. Така че трябва да внимаваш какво ще се получи.

# 71
Напряво се отчаях Cry .
Лятна буря , пробва ли тогава с римувари и все пак получи ли ти се кафявото?

# 72
  • Пловдив
Не съм пробвала, не обичам да използвам химии върху косата си. Вече съм тъмнокестенява с лек червен оттенък, който се забелязва най-вече на слънце. Малко повече червенее само на онези 5-6 см, които бяха станали златисти Laughing Но много трудно се забелязва, просто аз си ги знам Wink

# 73
Напряво се отчаях Cry .
Лятна буря , пробва ли тогава с римувари и все пак получи ли ти се кафявото?

Внимавай да не си съсипеш хубавата коса.  Peace Hug.Ако искаш да се отървеш от червеното може би трябва да вземеш по тъмно кестеняво  newsm78 и да напластяваш малко по малко.Не най тъмното де.Може би 4 ка или 5 ца не знам как ще ти е на силно червено - лилавата ти коса  Rolling Eyes .
Може да пробваш да смесиш 4 ка  на лакме колаж плюс пепелното 5.17  Rolling Eyes като съотношение 5.17 да е повече от 4 ката.

# 74
Чаровна, не знам как става това смесване на бои и ме е страх да не стане нещо комично после да не мога да се покажа навън Laughing . Ще пробвам с витамин Ц да ведя колко боя ще се свали от него и ако видя че не се получава ще тичам към салон ..Лошото е че салоните във Враца са все некадърни, а не искам да ми праснат направо обезцветяване че е най лесно.

Общи условия

Активация на акаунт