Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 266
  • 745
  •   2
Отговори
# 615
Сеньора, Лакмето е пак коректор, а другата марка боя изобщо не съм я чувала Simple Smile
Ти защо държиш да е безамонячна?
Аз, честно казано съм скептична към безамонячните и тяхната покривност, защото косата ми беше руса и целя траен цвят... С амонячната изкарвам две седмици за това и не се целя в безамонячна.
Виж този оцветител също:
https://www.natamno.com/products/%D0%91%D0%9E%D0%AF-%D0%97%D0%90 … %D0%AF%D0%A2.html

С него съм се правила, става хубав цвят, но цапа зверски и при нанасянето и после. Безвреден е  Peace

# 616
Това е най-важното  Hug
За спрей за предпазване от метеорологичните условия - не ми се вярва да има такова животно  Laughing, особено вършещо работа такова.
Пък знам ли и аз  Laughing

# 617
Алечка, държа да е безамонячна, защото уж е по-щадяща и не искам да си съсипя косата. Друг е въпросът дали наистина са по-безвредни от амонячните.
Наясно съм, че не са особено трайни, готова съм да се мажа на 2 седмици. Иначе за тази боя в На тъмно и аз съм чувала, ама не искам да ме хване случайно дъжд навън и да се оцветя цялата лилава  Mr. Green Да не стане от ефект - дефект  smile3512

Абе, като съм се хванала веднъж на хорото, ще го играя до край. Сама се реших, никой не ме принуждава  Laughing

# 618
Това е най-важното  Hug
За спрей за предпазване от метеорологичните условия - не ми се вярва да има такова животно  Laughing, особено вършещо работа такова.
Пък знам ли и аз  Laughing
Секси Хеър имат спрей против влага. Фризьорката ме е пръскала, хубав е.

# 619
Красива и блестяща коса, Сеньора. Червеното ми харесва на мен.

# 620
Иначе за тази боя в На тъмно и аз съм чувала, ама не искам да ме хване случайно дъжд навън и да се оцветя цялата лилава  Mr. Green Да не стане от ефект - дефект  smile3512

Твърде вероятно, като знам на какво ми ставаха калъфките на възглавницата... Добре, е беше - 20, та не съм се потила, защото ако беше лятото.... Joy

# 621
Калъфки не съм цапала, но съм съсипвала не една кърпи. Когато се правех руса, ходех на фризьор. За черната коса няма нужда, справям се и сама. Или мама помага понякога. Но колкото и добре да си измия косата, кърпите са черни след това. ooooh! Сега съм взела едни тъмно сини и една тъмно лилава, да не личи толкова.

# 622
А, кърпите са ясни, вече и аз само тъмни купувам. Ама това чудо цапаше и от суха коса  Crazy

# 623
А, кърпите са ясни, вече и аз само тъмни купувам. Ама това чудо цапаше и от суха коса  Crazy
Добре че банята ми е тъмна кафява, съотв. кърпите и те, дори не знаех, че боите цапат. Мислех, че само къната

# 624
  • София
С малко закъснение, Сеньора , наистина много хубаво се е получило (нищо, че не е лилаво)  bouquet

# 625
Рая, за съжаление и боите цапат. Тъмните цветове- черно, тъмно кестеняво, червено.
Обаче никога не съм използвала къна. Чувала съм, че се маха адски трудно.

# 626
  • Пловдив
След едно боядисване с 3-ка(което при мен си беше почти черно), бяхме на почивка. Ама още на второто ми измиване след боядисването се къпах в хотела и после белите им кърпи бяха доста зацапани Embarassed
Къната излиза лесно. Поне при мен една пералня и готово. С примеси от билкови бои съм си цапала и врата след боядисване, както и светли дрехи. Също се изпират без проблем.

# 627
При мен също винаги много цапа боята. Една кърпа съм си я оставила само за това. Калъфката обаче - не. Преди време много цапах калъфките, но се правех с къна и се чудя дали съвпада времето .

Тая седмица няма да успея , но другата ще ходя на фризьор. Наумила съм си промяна и трябва да се случи  Joy Не смогвам на белите коси и това е. Кога ме боядиса.... Миналата седмица, преди десетина дена и вече лъскат белите корени, милиментри е, но на почти черната коса не ме кефи и това е. 

Пускам някакви неща дето ми харесват...

Това кафяво ми е страхотен фаворит

Това червено също

Сравнително така искам да ме подстрижат. Може би 2-3 см по дълго, но не повече.

Това жестоко ми харесва, но предполагам ще е невъзможно за изпълнение на почти черната ми коса.  Sad

Последно една къдрокоса мадама  bouquet  Обожавам такива рошави, небрежни, плажни, слънчеви коси  Heart Eyes

# 628
  • Варна
При мен също винаги много цапа боята. Една кърпа съм си я оставила само за това. Калъфката обаче - не. Преди време много цапах калъфките, но се правех с къна и се чудя дали съвпада времето .
Скрит текст:

Тая седмица няма да успея , но другата ще ходя на фризьор. Наумила съм си промяна и трябва да се случи  Joy Не смогвам на белите коси и това е. Кога ме боядиса.... Миналата седмица, преди десетина дена и вече лъскат белите корени, милиментри е, но на почти черната коса не ме кефи и това е. 

Пускам някакви неща дето ми харесват...

Това кафяво ми е страхотен фаворит

Това червено също

Сравнително така искам да ме подстрижат. Може би 2-3 см по дълго, но не повече.

Това жестоко ми харесва, но предполагам ще е невъзможно за изпълнение на почти черната ми коса.  Sad

Последно една къдрокоса мадама  bouquet  Обожавам такива рошави, небрежни, плажни, слънчеви коси  Heart Eyes

Аз понеже съм на вълна кафяво веднага казвам, че комбинацията от карето с кафявото от първата снимка ще бъде трепач  Hug

# 629
  • Варна
Аз да питам нещо по повод моето планирано изсветляване: днес ще ходя на фризьор да ме боядисва. Казах й, че искам директно да почнем с по-светла боя, тя предложи 6-ца (мисля, че е малко по-тъмно от това, което искам). Казах й ако може да ми прави корените малко по-тъмни, за да не се получи огромна разлика с дължините, но тя искаше само корените да ми боядисва с 6-цата, а дължините да ги оставя. И понеже май няма да се разберем започнах да се чудя дали да не се подложа на изпиране. Знам, че по-рано обсъждахте темата за сваляне на цвета, но не помня дали говорихте за изпирането. Много ли е агресивно?

Общи условия

Активация на акаунт