Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 271
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Cyberspace
Много ти е хубава косата и е станало много, много добре. Е, да, не е лилаво, но е хубаво  Hug

# 601
Много ти е хубава косата и е станало много, много добре. Е, да, не е лилаво, но е хубаво  Hug

Ех, хубаво е, но не е лилаво   hahaha

Благодаря ви за подкрепата. Истината е, че на светлина си личи още повече. На снимката не се вижда прлеиващото червено нагоре по косата.
Гледам, че на milk shake има някакви пигменти за директно нанасяне.
Някой да ги е пробвал или да знае нещо за тях? Защото имат едно хубаво лилаво там...

# 602
  • Пловдив
И на мен много ми харесва Simple Smile Безамонячна лилава боя поне аз не открих., когато търсех миналата година Peace

# 603
И на мен ужасно ми харесва, но за мен нормално, аз не обичам изкуствени цветове   Naughty
Прекрасна ти е косата, жива, с блясък  Heart Eyes

# 604
Страхотен е резултатът, Сеньора  Heart Eyes
Много, много ми харесва ! И прическата, и косата ти са чудесни ! Crazy

# 605
На мен също страшно много ми харесва, но и аз не си падам по лилаво, синьо, зелено и т.н  bouquet

# 606
Много добре се е получил балеажа.Имаш чудесна коса. Хареса ми,но е неприятно да отидеш за едно и да излезе друго.Лично аз не бих седнала да ме правят и бих си тръгнала.
Ей така ще искам аз само ,че с лилаво
https://s17.postimg.org/q397lx6bj/Screenshot_20170312_195951.png .Снимката е от една мацка която работи в салон Стефан,но няма как да копирам ,че съм през телефона. И снимах дисплея на телефона.
И още един разкошен цвят в който се влюбих.
https://s18.postimg.org/4gbyktq2x/Screenshot_20170311_221301.png

# 607
Много ми харесва и на мен балеажа, и цялостният вид на косата на Сеньора.

# 608
Чаровна, на мен ми харесва снимката от салон Стефан.
А другият цвят си е супер, много красив, стандартен, кестеняв цвят.

# 609
  • Бургас
Сениора,чуден блясък. Heart Eyes

# 610
Момичета,
благодаря ви много! Косата изглежда лъскава, защото е правена със сешоар. След измиване, далече няма да изглежда по този начин Simple Smile Я да видим след няколко измивания  smile3505
Опасявам се, че ще трябва само да я къдря, защото балеажът някак не стои толкова добре на изправена коса, колкото на къдрава.

Чаровна, каква прическа само! Ако някой ми го беше предложил преди 10 години, щях веднага да кажа "ДА!" Втората снимка ми харесва определено много повече, стои естествено и цветът е много хубав.

Алечка, виж аз какво още намерих за лилаво:

https://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/bezamonyachni-boi-za-ko … lakme-gloss-60-ml

и също това:

http://www.emag.bg/boja-za-kosa-beauty-hair-color-5-2-saten-viol … 431/pd/DJWD6MBBM/

И е безамонячна. При все, че аз на този сайт нямам доверие.

# 611
Сеньора,много ми харесва как се е получило,нищо че не е лилаво Peace И според мен балеаж е много по-красив на накъдрена коса Heart Eyes

# 612
  • UK
Много хубава тема. Засега само ви чета  bouquet

# 613
Много хубава тема. Засега само ви чета  bouquet

Добре дошла  bouquet

Балеажа стои доста по-добре на къдрава коса, начупена, на права по не ми харесва.
Изобщо по-специфичните цветове и подстрижки си искат все третиране, да стои добре прическата.

# 614
  • Шотландия
Мила, как мина кумството ?  Grinning Hug

Мина много весело, но от прическата, която направих вкъщи в 10 ч. не остана много до събитието в 15 часа...  Sad Духаше зверски и беше влажно и обемът спадна. Въпреки това си сложих и шапчицата за самото събитие и в началото в ресторанта, но я махнах после, че ме издразни. Нямам моя снимка да покажа, бях предупредила, че мразя да ме снимат Blush Сега си търся качествен спрей, който да предпазва косата от влиянията на влагата и времето.  Laughing

Сеньора Ди, много хубава коса  Hug

Общи условия

Активация на акаунт