Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 254
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Голяма красота си   Heart Eyes .Прическата е страхотна  Heart Eyes.От днес ли е ? Simple Smile

# 676
pacolina, много хубави коса, цвят, прическа и момиче  Hug

# 677
  • Бургас
Косата ти е яка,мн.обичам права коса,моята нали е чуплива. Laughing

# 678
Хубава и дълга коса, pacolina. И много хубав цвят.

# 679
И двете сте прекрасни.
VSD, много ти е добре с тъмната коса, но те подкрепям за по-светъл нюанс, но не медното, което показваш. Нещо средно кестеняво, няколко тона под твоя цвят.

# 680
И двете сте прекрасни.
VSD, много ти е добре с тъмната коса, но те подкрепям за по-светъл нюанс, но не медното, което показваш. Нещо средно кестеняво, няколко тона под твоя цвят.

Нямам какво да добавя, същото щях да напиша. bouquet

# 681
VD, и аз да кажа, че си много хубава. За цвета - на мнението на Мохини съм.

Пацолина  Heart Eyes

Аззз мацнах една боя ей така, между другото. Отказах се от синьо черното, обикалях половин час в търсене на тъмна боя, която да не е черна, ама да не и топло кафява и накрая си купих тази:

Дано да стане по-тъмно, отколкото на картинката (двойка е) и да задържи, че е без амонячна...

# 682
И двете сте прекрасни.

Нямам какво да добавя, същото щях да напиша. bouquet

Подкрепям напълно момичетата преди мен! И аз смятам, че няколко тона по-светло кестеняво са по-подходящи от русо.

Pacolina, каква коса само!!! Уау! Много ми харесва цялостната визия.

Малко по-назад гледах снимките с лилавите кичури, които исках и аз да си направя, но станах червена накрая. В крайна сметка получих само добри отзиви за червеното, но в края на месеца ще направя повторен опит за лилаво!

# 683
Хубав цвят, Али. На мен ми изглежда черен.

Синьо-черна съм била няколко пъти в миналото. Синьото си личеше на дневна светлина, и по-добре. Не бих се направила пак, при все, че обичам синьо. Laughing

# 684
Цвети, ще го видя утре на светло и ако е за показване - ще покажа  Mr. Green
Обачеее, мия се аз, изплаквам боята, слагам шампоан и като се запенва в лилаво... Викам, лелееее, кой знае какво ще излезе. Каква беше тази химическа реакция не разбрах, но малко ме е страх да се изсуша  Joy
Синьо-черна съм била и само черна съм била, харесвах се.  Но се загледах сега по жените по улиците... Ми изкуствено ми стои боядисаното черно, едно такова...Неестествено. Повредила съм се явно нещо, но не ми хареса. А с тази трябва да стане много, много тъмно, но и ще се поизмие, защото още имам доста изрусено някъде там. Дано да е близо до естествения ми цвят, че да си го оставя (ако междувременно не съм завъдила много бели коси).

# 685
Много благодаря за хубавите думи bouquet Не е от днес снимката,отпреди няколко седмици,но аз всеки ден съм така Grinning Това е ежедневната ми визия.Косата ми си е такава-нито я изправям,нито я боядисвам

# 686
  • Варна
pacolina_, прекрасна си! Косата ти е просто мечта, страхотен цвят и идеално права Hug И това ти е естествения цвят?? Пу пу, че много ми станаха хвалебствията  Heart Eyes

Алечка, цветът е много хубав. Не зная какви са ти предпочитанията (имам някакъв спомен, че си пробвала доста цветове, но може и да се лъжа..), но синьото черно, ако е това, което си представям, не е на мода вече. Снимай утре да я видим Hug

let_it_shine, докато се боядисвах тъмна нямах разлика в корените и дължините. Предполагам когато се изравни новият цвят пак няма да се налага различни тонове бои или оксиданти. Или поне така се надявам. Зорът е докато се изравни, което явно трябва да се направи с обезцветяване и то пак няма да стане от първия път сигурно. 

Хубава вечер, прекрасни  bouquet

# 687
  • София
Pacolina,vsd,  много ств хубави и свежи  bouquet

# 688

VSD , благодаря много !  Hug
Момичета, много хубави коси и цветове показвате  Hug Heart Eyes.

# 689
Лятна буря, оцветителите от Лили, нали? И аз ги ползвам, добра идея  Peace

Чаровна, твой ред е. Краищата ли ще са или кичури? В петък, нали?
Ако ще е лилаво ще е само в края.Но все повече се отказвам от желанието си за лилаво Laughing.Май по добре един натурален цвят  Joy

Общи условия

Активация на акаунт