Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 299
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Цвета си е много лилав,не се видя добре на снимките.

Скрит текст:

Много ми харесва как стои на опашка(по хлабава с ластиците invisibobble)Не се видя лилавото .
 #Cussing out Twisted Evil
Скрит текст:
Препоръча ми маска вместо пигментите.Имаше ги налични пигментите,но каза че са по скъпи и не са по добри от маската.Маската освен че оцветява също и подхранва.
Съдържа масло от макадамия, богато на хидролизирани протеини, мастни киселини, аминокиселини, антиоксиданти. Има противовъзпалителни свойства. Омекотява, подхранва и защитава косата. Витамините А, С и Е, преструктурират и действат срещу стареенето.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 12:50 от Анонимен

# 706
Много хубаво е станало, Чаровна  Heart Eyes

# 707
Много хубаво е станало, Чаровна  Heart Eyes

Благодаря
 Hug
И аз се харесвам.Преливането е плавно.Повече няма да боядисваме а ще поддържам само с маската.
Ето още две снимки

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 мар 2017, 12:50 от Анонимен

# 708
Скрит текст:
Много хубаво е станало, Чаровна  Heart Eyes

Благодаря
 Hug
И аз се харесвам.Преливането е плавно.Повече няма да боядисваме а ще поддържам само с маската.
Ето още две снимки

Скрит текст:
Скрит текст:

Честито! Чудесен резултат  bouquet

# 709
Чаровна, много ми харесва! Добре се е получило.

# 710
  • Варна
Цвета си е много лилав,не се видя добре на снимките.

Скрит текст:

Много ми харесва как стои на опашка(по хлабава с ластиците invisibobble)Не се видя лилавото .
 #Cussing out Twisted Evil
Скрит текст:
Препоръча ми маска вместо пигментите.Имаше ги налични пигментите,но каза че са по скъпи и не са по добри от маската.Маската освен че оцветява също и подхранва.
Съдържа масло от макадамия, богато на хидролизирани протеини, мастни киселини, аминокиселини, антиоксиданти. Има противовъзпалителни свойства. Омекотява, подхранва и защитава косата. Витамините А, С и Е, преструктурират и действат срещу стареенето.

Скрит текст:

Страхотно е станало! Много по-добре, от колкото на последните снимки с идеите ти. Честито, Чаровна (никът ти приляга много  Heart Eyes).
На Jungle Fever лично аз нищо не съм ползвала, обаче фризьорката ми ме пръска и маца с техен термозащитен и спрей за блясък, миришат ми страхотно! Знаеш ли къде ги продават, освен в салоните?

# 711
Благодаря ви момичета Hug
VSD има ги в няколко магазина онлайн.Но като сложиш доставка излиза на цена от салона.Няма смисъл да се поръчва.Примерно шампоаните на Милк шейк при фризьорката са 22 лева.Пигментите 29 лева.

# 712
  • Пловдив
Честита прическа! Много ти отива Simple Smile Дължините обезцвети ли ги, за да хване боята?

# 713
  • Cyberspace
Аууу, страхотно е станало и много добре ти стои!  Heart Eyes

# 714
Честита прическа! Много ти отива Simple Smile Дължините обезцвети ли ги, за да хване боята?
Да мръднахме ги съвсем леко.Заради натрупването от боите бяха тъмни на ниво 4 ка .Цялата ми кода въпреки боята 6 се оказа на ниво 4 ка .Не сме държали много за да не изтощим косата.

# 715
И на мен ми харесва, лека промяна, естествено стои, и си личи лилавото,добре прелято е, а същевременно не е силно и натрапчиво, косата изглежда здрава. Едва ли е обезцветена? Как се постигна цвета, че ми е любопитно?
Честита прическа! Хубаво е станала определено Simple Smile
Скрит текст:
Момичета, ще помоля отново някоя от вас да се заеме със следващата тема, когато му дойде времето, че аз вече съм 1 ден преди термин и най-вероятно скоро ще се запътя към болницата, тъй че предупреждавам, че тия дни вероятно няма да ме има много тука  Mr. Green Да си знаете  Hug

# 716
Чаровна,прекрасна си!!!Много,много хубаво ти се е получило,страшно много ми харесва!Радвам се,че се реши bouquet Heart Eyes

# 717
  • В полите на Пирин планина
Чаровна, супер е новият цвят - много нежно прелято и красиво.  Heart Eyes

Каролин Бингли
, стискам палци всичко при теб да е наред.  Hug

# 718
Чаровна, супер е станало!

Каролин, стискаме палци и чакаме хубави новини  Heart Eyes

# 719
Чаровнице,  много се радвам, че го направи и не се отказа. Супер нежно и готино се прелива,  нотка свежест без да е натрапчиво неестествено. Браво, супер е!

Аз както се мразех, днес ходих до работа, нооо хубаво изправена. Като почнаха "оле много си хубава, косата ти е супер, ти си се направила черна (цвят 4!) ама така ти е супер, толкова е лъскава и хубава".  Сега направо не ми се пипа. Joy

Общи условия

Активация на акаунт