Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 310
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Еее момичета засрамихте ме.Благодаря ви много  Hug .
Каролини все те мисля теб .И чакам да ни зарадваш с най хубавата новина.Пожелавам ти успех и те очакваме скоро отново при нас  Hug.
По въпроса съвсем леко мръднахме цвета 15 минути фризьорката ми каза,че косата ми е здрава плътна и личи ,че полагам грижи.Изненада се от върховете ми .Съвсем леко изравни.Нямаше нацъфтяло.Няма да се отказвам значи от серума и от грижите.Дори ще си взема един силен балсам на Керастаз за да си защитя косата Simple SmileГоворихме си много за маските и тя ме изненада като каза,че селектив като съотношение цена качество са много добри.
Mother то 6 цата като се намалим стои черно  Joy а 4 ката си е супер черно   Wink.Може да боядисвам само корени без върховете и дължините за да не изтощаваш косата  Hug

# 721
  • Варна
Каролин, успех и леко раждане!
Чаровна, сега е момента са споделиш какво ползваш за косата, че да е толкова поддържана (сигурно си писала, но не го намирам) Hug

# 722
  • Sofia, Bulgaria
Чаровна, страхотно е станало и косата ти изглежда уникално  Heart Eyes. Добре, че не си се отказала.
Каролин, успех. Всичко да ти мине по ноти и да се похвалиш  bouquet
Алечка, и твоят цвят страшно много ми хареса, много добре ти се е получило.  Peace
Другите ги изпуснах, с моята нередовност напоследък  Embarassed

# 723
Мерси момичета, супер сте  Hug Praynig bouquet
Отивам да се ровя в Златната рибка, да похарча малко пари Mr. Green вчера нещо не искаше да ми ги слага в кошница, сайта се беше бъгнал или ми подсказват свише, че не трябва да поръчвам Joy такова нещо досега не ми се беше случвало

# 724
Чаровна, леле, какъв цвят! Точно такова лилаво исках и аз да постигна! Ще се възползвам някой ден от идеята за цветната маска!

# 725
Приятно съм изненадана от резултата при Чаровна. Simple Smile

# 726
  • Шотландия
При изпирането не се смъква цвят до бяло-русо, а до естествения ти цвят. В това е разликата.
При обезцветяването се смъкват боите. Ако косата отдолу е обезцветявана, няма как да се върне естествения й цвят, остава на обезцветено, което не е особено гиздаво.

Чаровна, много хубаво е станало! Момичета, много хубави коси сте показали.
Каролин, леко раждане. Simple Smile

# 727
Чаровна, браво, много хубаво се е получило!
Каролин, леко раждане, ще чакаме да се похвалиш!

Благодаря ви за комплиментите за моята коса. Оказа се, обаче, че на слънце е червена, нещо като тъмен махагон  Shocked Не, че е лошо, но аз взех  2ка с идеята да стане черно а то... Обвинявам боята вече, няма начини да не съм боядисала добре. Не смея да се изкъпя, че не знам какво ще стане  Mr. Green

# 728
Благодаря ви,момичета 💐алечке,дали не е от лилавото останало нещо,сигурно 😊

# 729
От лилавото е, но не проумявам защо не го покри тая боя 😁

# 730
  • Бургас
Ихх,изтървах снимките на чаровницата. Sad

# 731
Пуснах ти снимка Simple Smile

# 732
https://s4.postimg.org/phd3dxv7x/Screenshot_20170319_075131.png поръчах си този спрей за разплитане на косата.В момента е на промоция от 24 лева на 14 и стотинки (15).Реших да го пробвам за мен и децата.24 лева не бих дала.Някой пробвал ли го е ?

# 733
Аз не съм го ползвала ама само да кажа  Embarassed преди косата много ми се заплиташе направо се проскубвах. Един спрей на Ейвън ми вършеше чудесна работа, но всичко това се свърши като си взех разплитаща четка за коса. Даже имам един спрей за разплитане вече събира прах в шкафа. Косата не ми се разплита и накъсва вече и край на тоя ужас. За това според мен е по-добре да инвестираш в една разплитаща четка (цена г/д колкото спрея на намаление) отколкото да даваш пари за спрейове.  newsm78

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 09:04 от Showgirls

# 734
Аз не съм го показвала ама само да кажа  Embarassed преди косата много ми се заплиташе направо се проскубвах. Един спрей на Ейвън ми вършеше чудесна работа, но всичко това се свърши като си взех разплитаща четка за коса. Даже имам един спрей за разплитане вече събира прах в шкафа. Косата не ми се разплита и накъсва вече и край на тоя ужас. За това според мен е по-добре да инвестираш в една разплитаща четка (цена г/д колкото спрея на намаление) отколкото да даваш пари за спрейове.  newsm78
моята коса не се заплита изобщо.Имам четки на макадемия основна ще се използва за детските косички заради изчистения състав и за аромат за мен.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт