Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 364
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
И аз ги бях видяла в Елитис.

# 346
  • София
Може ли въпрос.

Скрит текст:
Актуален ли е? И би ли ми отивал?
Искам вашето мнение, защото ми се струва, че ще сте по честни от фризьорките (те са готови и зелена да ме направят, като ще твърдят,че е точно моя цвят Simple Smile )

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 02:04 от AnMary

# 347
Не се вижда снимката на цвета, който искаш, но знам че сега са модерни тъмни шоколадови тонове  Peace
Или поне есента и зимата бяха желани  Mr. Green

# 348
  • В полите на Пирин планина
Може ли въпрос.

Скрит текст:
Актуален ли е? И би ли ми отивал?
Искам вашето мнение, защото ми се струва, че ще сте по честни от фризьорките (те са готови и зелена да ме направят, като ще твърдят,че е точно моя цвят Simple Smile )

Второто е омбре, т.е. цветът не е еднакъв в корен и дължини. Кой цвят точно искаш?

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 02:04 от AnMary

# 349
Wind, твоят цвят е страхотен. Това , което искаш мисля ще ти стои добре, но ако направиш омбре ще си изтощиш много хубавата коса.

# 350
  • София
Всъщност искам омбре (ох,много съм зле)

# 351
Всъщност искам омбре (ох,много съм зле)
честно не ти трябва  Peace Praynig имаш страхотен цвят.Не си съсипвай хубавата коса.Ако искаш промяна по добре ефект целуната от слънцето  (т.е балеаж) .

# 352
Wind  на мен ми харесва много повече сегашния ти цвят. Ни омбре, ни балеаж ти трябва. Знам, че ти се иска да си направиш, и аз бях така и не се удържах,а после ме беше мнооогооо яд. Да, цвета ми отиваше, бих го поддържала, много се харесвах, видях се по-различна, ама ако ще е с цената на такава накъсана и изтощена коса години наред-не! А твоята коса сега изглежда толкова здрава и в добро състояние.
Харесва ми и цвета от аватара на Лейди Брин  Heart Eyes

# 353
  • София
Да, цветът от снимката на Лейди е прекрасен, по едно време бях с такъв.
Трудно се подържа обаче

# 354
Какво включва тази подръжка на балеаж и омбре ? Освежаване на цвета ли?

# 355
Wind, твоят цвят е страхотен. Това , което искаш мисля ще ти стои добре, но ако направиш омбре ще си изтощиш много хубавата коса.
Абсолютно съм съгласна  Grinning

# 356
Какво включва тази подръжка на балеаж и омбре ? Освежаване на цвета ли?

Вклщючва грижа като за силно изтощена коса. Много маски, масла, абе ударна грижа  Laughing

Абсолютно съм съгласна  Grinning

И аз! Цвета е хубав, но не познавам нито една жена доволна СЛЕД балеаж или оммбре.

Аз ще ходя другата седмица на фризьор . Искам такава прическа ! Харесва ми и цвят и дължина и всичко.

# 357
  • София
Mother, не се вижда снимката.
Ще поизчакам.
До преди 6 месеца бях русолява ( след боядисване)
Наистина ще изтощя още повече.
Но съм се заредила с боя  Joy не отпада като вариант

# 358
Нещо не става, май докладва сайта като спам. Както и да е - кестенява , черта до раментете.

# 359
На кичури съм, не бях правила от години, да видим до кога  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт