Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 336
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • В полите на Пирин планина
Wind, аз да се включа след другите момичета - не се прави омбре - чудесен ти е цветът сега и  много добре ти стои.  Heart Eyes

# 361
Mother тази ли е ? https://postimg.org/image/fz4gcognl/

Харесва ми.И цвета  Heart Eyes.Много хубав и топъл. После чакаме снимка да те видим .

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 08:52 от Анонимен

# 362
  • в Кошера
Цвета е хубав, но не познавам нито една жена доволна СЛЕД балеаж или оммбре.

Точно.  Peace

Цветът ти в момента е много хубав, не си прави експерименти.  Peace

# 363
  • Варна
Wind, и на мен много ми харесва сегашния ти цвят на косата. Ясно е, че ти искаш да го смениш, не мога да ти дам съвет как да постигнеш ефекта от снимката, но пък те окуражавам да експериментираш Hug Най-добре е да отидеш при добър фризьор, който да ти каже как точно може да се получи желания от теб ефект. Успех!

Аз също от миналото лято искам да направя балеаж, но след всички коментари мисля, че ще се въздържа Simple Smile

# 364
  • Пловдив
Mother, ако това е цветът, който Дяволски чаровна е показала, на мен също много ми харесва. Да споделиш после боята, ако успееш да го постигнеш Simple Smile

# 365
  • В полите на Пирин планина
Да ви покажа малко от рошавата ми коса:

Скрит текст:

# 366
До момента не съм изявявала никакво желание нито за омбре, нито за балеаж. Получава се добре, ако опитен фризьор се заеме. И после поддръжката също не е за подценяване..

# 367
Ай, Чаровнице, как успя   bouquet Това е да. Ще се опитам тази седмица да намеря гледачи за дзверчетата и да отида. Като към цвета искам "капка" червен отенък. Ще видя на място.

Поръчах си шампоана за мазна коса на Лореал , нещо пак яко се омазни. Бях овладяла положението, сега е много зле. ДО вечерта е мазна. Откачих. И един митичен шампоан  Flutter

# 368
До момента не съм изявявала никакво желание нито за омбре, нито за балеаж. Получава се добре, ако опитен фризьор се заеме. И после поддръжката също не е за подценяване..
Да, първите две седмици е перфектно, после косъмът се разтваря и започват да личат всички поразии. Каквито и мазила да се използват те само прикриват проблема. А той накрая се решава с ножици до здраво.

# 369
Лейди, страхотен цвят ! Формата и цялостната визия не мога да си ги представя с точност от тези снимки, но цветът много ми харесва.
След злополучните ми кичури през декември 2015 , не искам да чуя ни за омбре, ни за балеаж, ни за нищо  Mr. Green Laughing

# 370
Да, първите две седмици е перфектно, после косъмът се разтваря и започват да личат всички поразии. Каквито и мазила да се използват те само прикриват проблема. А той накрая се решава с ножици до здраво.
Потвърждавам,знаетен при мен точно това.стана.А косата ми преди омбрето си беше супер.Поддържането е трудно особено ако основатане тъмна.Косата ми стана пореста и суха.А да не говорим ако се налага да подновявам на всеки два месеца корени и дължини.Тотално щях да я съсипя.

# 371
Ай, Чаровнице, как успя   bouquet Това е да. Ще се опитам тази седмица да намеря гледачи за дзверчетата и да отида. Като към цвета искам "капка" червен отенък. Ще видя на място.

Поръчах си шампоана за мазна коса на Лореал , нещо пак яко се омазни. Бях овладяла положението, сега е много зле. ДО вечерта е мазна. Откачих. И един митичен шампоан  Flutter
http://--reklamen-spam146--/index.php?route=product/product&product_id=541 ето с този шампоан няма омазняване моята коса.4 дни и обем си имам и чиста коса.
На 5-я ден не издържах и я измих,не беше за миене и тогава ми ми беше странно 5 дни косата ми да е чиста.
Страхотен е  Heart Eyes Mr. Green .
Тези дни ще тествам и лисеата на рене фюртер която си взех предната седмица.Ще си взема и маска на фанола .Прочетох страхотни неща за маската и шампоана им с аромат на ванилия, кокос и мляко..Като се има и в предвид количеството на маската 500 мл за 25 лева и шампоан за 19 лв 350 мл  си заслужава.
Каролин Бингли много готин ник.Да не е кодирано в него и името на малката бонбонка която се е сгушила в коремчето ти?

Lady чуден цвят и къдрички  Heart Eyes.

# 372
И аз това си помислих за бъдещето мисче.  Party

# 373
Всеки един цвят балеаж ли вреди толкова много?
А аз си мислех че боята изтощава косъма #Crazy

# 374

Цитат
И аз това си помислих за бъдещето мисче.  Party

Цитат
Каролин Бингли много готин ник.Да не е кодирано в него и името на малката бонбонка която се е сгушила в коремчето ти?

Блгагодаря Hug не е това Blush просто съм голяма фенка на "Гордост и Предразсъдъци"  Heart Eyes
и преди години като се регистрирах това ми дойде на ума Simple Smile

Скрит текст:
времето идва, останаха ми броени дни, навих се на нормално раждане  Shocked
не знам какво ме чака, дано всичко мине бързо и лесно,че вече ми е тежко и нямам търпение-до две седмици трябва да съм родила, всеки момент чакам нещо да се случи Simple Smile

Лейди, супер цвят, така да обичам русо. Heart Eyes а да не ми отива Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт