Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 388
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Мохини, благодаря! Simple Smile

На Елсев съм ползвала шампоаните Тотал Репеър и подхранващия им шампоан. Може и други от серията да съм използвала, то не е като да не се купуват шампоани. Mr. Green Добре измиваха косата, без да са нещо уау.

Сега ползвам този балсам на марката:

Скрит текст:

Косата ми ухае страхотно след къпане.

# 526
Паколина,различни са двата шампоана. Пробвай още 1-2 пъти този, коийто си взела и ако имаш отново сърбежи, то ще е ясно, че е от него, спирай го веднага и си продължи с другия. Аз си спомням, че казваше, че нещо не си много доволна от Дюкрето.Колко време вече го използваш?

Цвети * супер ти е косата, изобщо не е имала нужда от подстригване, не ти е цъфтяща и изтощена изобщо, с машинка се получава най-идеалната черта и косите подстригани така, много по-рядко цъфтят.И цвета ти е подновен, на снимките след изглежда си боядисана в тъмно.

Аз изпаднах в диво чудене с тези серии, коя да взема. Най-много искам Лорел Абсолют, обаче нали ще я спират, не искам да вземе да ми хареса, а после да ме е яд Crossing Arms

# 527
Аз от Елсев не съм доволна, от него освен че косата ми изглеждаше като метла суха, се появи и алергия Tired Беше ужасно...

# 528
Мисче,  Hug цвета си е същия. Изглежда по-тъмен защото сравнително скоро се боядисвах. Въпреки че мажа само корените, надолу няма нужда. Цветът е наситен и равномерен.

На Дюкре не съм използвала шампоаните. Чувам предимно добри отзиви, но явно не на всеки понасят. Или успяват да помогнат.

# 529
Аз от Елсев не съм доволна, от него освен че косата ми изглеждаше като метла суха, се появи и алергия Tired Беше ужасно...

и при мен така от Елсев, не припарвам до тях!
Този червения обаче е страхотен, който го показахте, тотал 5, и балсама и маската също  Simple Smile
Мен само Дюкрето ме спасява, ето сега го смених два пъти и пак се почнаха проблемите, то направо не ми се мисли тука идните месеци какво ще се случва с тая коса, много грижи трябва да полагам Simple Smile #Crazy
ясно е, че ще си карам на Дюкре и Биодерма, ама то поне да си намеря точните продукти за подхранване и грижа

# 530
Мисче, помоли в някоя аптека да ти дадат тестери на всичко, което имат, за да не се набутваш напразно, докато уцелиш десятката.
Може и в много аптеки по малко мострички, ако не ти дават или пък се чувстваш неудобно.

Розовият Елсев ми харесва много повече от хайверения Алтерна.  Mr. Green

# 531
Wind, поздравления и от мен, прекрасен резултат, особено постигнат в домашни условия - браво !  Heart Eyes
Цвети, честита прическа. Много блясък има косата ти, страхотно изглежда и е на много хубава черта, съвсем равна, точно както обичам  Heart Eyes

# 532
Мохини, истината е, че никога не съм си искала мостри, винаги ми е било някак неудобно. Предпочитам ако има малки разфасовки да си купя и да пробвам от тях. Аз лечебните ш-ни за скалпа съм ги нацелила и си ги редувам,там нямам проблем/ а и нямам избор просто/.
Искам да си намеря хубави професионални серии, поне 1-2, които да ми паснат на нуждите на косата, ако и скалпа ги понесе-отлично.
Мечтая си да мога да се мия с каквото ми падне, ама какво да се прави.
Поне да намеря маска, балсам, серуми, които да са ми паснат. Там е работата, че все съм недоволна и не мога да разбера от какво има нужда косата ми, и така поръчвам, ползвам малко, после спирам, после друго поръчвам и нито едно не ми допада толкова, че да съм доволна и да повторя. Искам да заменя изцяло с професионални продукти.

# 533
Ами много добре си решила, подкрепям избора ти само за професионалан козметика.  Peace
Дано скоро откриеш твоята УАУ серия. Wink

# 534
Каролин Бингли,много тъпо се получи.Отново 30лв на вятъра Rolling Eyes Не бях доволна от дюкрето,правилно помниш,но проблемът е бил в мен,защото не използвах само него,а редувах с други шампоани (много гадна ми става от него косата,колкото и да се опитвам само по скалпа да нанасям).Но реших да пробвам само с него 2 сед и имаше напредък.Включих още един финиш,за да може да ми са ок дължините.Пак ще го купувам явно.Ти пробвала ли си този,който в момента имам за сквамите?

# 535
Като съм ранобудна  Embarassed.
Цвети страхотна коса.Тежка,гъста и много хубава.Аз съм любител на чертите знаете   Heart Eyes
Pacolina ако не ти понася не си причинявай дискомфорт.Вземи си нов шампоан по добре.
Я кажете от кой финиш сте доволни?Кой ви е любим?
Аз използвам олиото на лакме и маракеш за цъфтящи краища,но искам да си направя подарък от мен за мен  Joy .
И се чудя олиото на мaракеш или спрея за блясък на алтерна?

# 536
Добро утро, дами!

Цвети, разкошна коса - лъскава, гъста и тежка  Heart Eyes

Аз окончателно реших, че ще потъмнявам. Ама понеже при мен всяко решение е предпоследно в момента имам една кутия лилав коректор, който, за да не иде зян, ще използвам без оксидант, само за тониране (има за два пъти) и после потъмнявам.

Я споделете дрогерийна (амонячна) боя, от която сте доволни. Едно време се боядисвах с Палете, но по спомен е доста агресивна  newsm78

# 537
Аз бях доволна от сайъс. Алечка, как става тонирането с коректор? Аз се боядисах с 5ца, доста е тъмно но лилавия отенък си седи.А ми се иска да го потуша с коректор.

# 538
let_it_shine, като бях руса фризьора ми беше казал, че мога да мажа с боя, която си харесвам, без да слагам оксидант, за да си тонирам цвета сама. Включително, че мога да избера по-тъмен цвят (червено примерно) и да си мажа кичури и краища за разнообразие.  Измива се де. И за това съм решила да си оползотворя коректора, който купих. В момента цвета ми е ужасно измит, краищата са сини, а корен нямам достатъчно за боядисване още. Коректора ми е лилав, с него си се боядисвам от няколко месеца, но с оксидант. Това само на теория ми е ясно де, на практика не знам какво ще стане, едва ли кой знае какво. Така и така го имам, вместо да го хвърлям ще го измажа, пък ще видим.
Ще разгледам цветовете на Сайъс като дойде време  Hug

# 539
Благодаря ти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт