Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 369
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
На мен любими финиши са ми серума на Маракеш,елексира на Алтерна и хидратиращия крем на Мароканойл Peace

# 541
Благодаря, момичета! Heart Eyes

Истината е, че в темата има момичета с много хубави коси. Поне тези, които съм успяла да видя. И се грижат за тях, което също е важно.

# 542
Срам ме е да кажа, но от доста време финиши не ползвам  Blush
Фиксирам си косата с гелчето на Кинки-кърли и ако се налага да суша, слагам мъничко от термото за сешоар на Пюролъджи, ако не - оставам само по гел  Laughing
Косата ми изглежда в пъти по-добре така и издържа повече дни без да я мия, отколкото когато плесках кремове, спрейове и олиа.
Иначе имам 2-3 финиша и се чудя сама на себе си защо поне в размените не ги пусна. ooooh!

# 543
Аз сигурно съм писала, че моят фризьор ми каза, че не е хубаво да се ползват продукти за краищата след измиване. Каза, ако толкоз държа да сложа нещо да е на следващия ден. Няколко месеца не слагах, ама сега пак мажа.

# 544
  • Шотландия
Мила, как си, тъкмо днес сутринта си мислех, че ми се губиш нещо  Hug
Ето я сметаната на Милкшейк :
https://www.arlen.bg/product/4090/smetana-za-kosa-s-mlechen-prot … -cream-200ml.html
Мерси, Жане, аз се чудех дали тази или другата, която май е за боядисани коси, някой да я  е ползвал, че да не стане като с living proof - Жането похвали една, пък аз взех съвсем друго  Joy

Момичета, благодаря, много сте мили Hug Не съм се загубила, чета ви, ама нямам какво да кажа, пък и не ми беше писмовно нещо. Утре съм кума на сватба и нямам никакво настроение нещо. Не се получи да отида да ме направи фризьор, че други неща имах, щях да си правя прически, дори купих една малка шапчица, като бяхме на почивка в чужбина, да "кацне" на косата, ама не знам дали ще я сложа изобщо. В неделя се боядисах, уж добре е цветът, преди това правих маска с масла, пак уж добре, обаче сутринта нямах време да я дооправя и съм хукнала на работа с една разхвърчана и безумно мека коса без никакъв обем, това просто ме довърши, не че един ден би трябвало да има значение, ама... Имам едни кичури покрай лицето, като си прокарам пръстите по тях, се усещат грапави накрая, ама не смея да режа, че са по-къси и без това и сякаш изобщо не растат, пущините, дето викаше баба ми.  #2gunfireОплаках се, обещавам, това да ми е оплакването за това шестмесечие  Blush Hug

Чудех се дали да се опитвам да я къдря с машата или да я изправя с обем горе, ще реша утре сигурно. Иначе косата ми е попораснала, почти мога да я хващам на високо чоко вечер, е повисяват разни кичури, ама карай. Стискам геройски зъби да израсте къдравото, за да видя дали ще искам да я оставям ненакъдрена или какво ще я правя. Може да мина на амонячна боя от неамонячна, ако няма къдраво вече, мислех да слагам по-светли кичури да се раздвижи малко цвета, говорила съм с фризьорката си, ама и тя каза - или къдрене, или кичури, та трябва да реша кое от двете.

Цвети, много хубава коса. Да ви кажа, от под раменете надолу и да е по-дълга, според мен няма особено значение, примерно може някои прически с плитки да се получават по-хубаво, но иначе е толкова далече от лицето, че си има значение за притежателката на косата, но за общия й вид - не.

На Елсев съм ползвала шампоаните Тотал Репеър и подхранващия им шампоан. Може и други от серията да съм използвала, то не е като да не се купуват шампоани. Mr. Green Добре измиваха косата, без да са нещо уау.

Сега ползвам този балсам на марката:

Скрит текст:

Косата ми ухае страхотно след къпане.

Цвети, не помня действието на шампоана, но от маската на тази серия ми се получи ефект уау. Моята коса е суха по принцип, беше къдрена, средна дължина.

Аз в момента пръскам на Ники Кларк имам последно в бутилката един спрей уж за обем и удебеляване на косъма (не че забелязвам такива неща, ами става по-лесна за обработка косата), имам половин шише на Афоджи кератиновия и зеленочаевия реструктурайзър - никога повече няма да го купувам, все едно вода пръскам, слагам от време на време на алтерна бамбукова мъгла, също не забелязвам особена разлика, ама трябва да видя пак само с него и без него. От финиша на Шварцкопф сякаш виждам разлика към блясък. Събрала съм си в профила на Амазон ваши препоръки, ама чакам да изразходя това, което имам, че то много.

Тоя Кинки кърли, дето Жана го препоръчва, отдавна съм му хвърлила мерак, ама е толкова голяма опаковката, че ме е грях да я купувам, щото ако пак установя, че не е за мен - да я хвърлям ли - нямам приятелка с къдрава коса...  ooooh!

# 545
Аз сигурно съм писала, че моят фризьор ми каза, че не е хубаво да се ползват продукти за краищата след измиване. Каза, ако толкоз държа да сложа нещо да е на следващия ден. Няколко месеца не слагах, ама сега пак мажа.
Обясни ли защо?
Аз серума на лакме го слагам на следващия ден както съм се къпала .
Само серума на маракеш слагам на влажна коса(по описание така се използва) и после пръскам с термото на рене лисеа  Heart Eyes.
Сложила съм в кошницата една маска на алфапарф и и се чудя много  Embarassed
Мила сметаната е една и съща.Розовата е лимитирана (вътре си е същата) и част от парите се даряват във фондация за борба с рака на гърдата.

Последна редакция: вт, 07 мар 2017, 09:49 от Анонимен

# 546
Момичета, споделете мнения за тези продукти - копринения серум CHI Silk Infusion, шампоана CHI Infra   и маската с макадамия и арган Macadamia Deep Repair. За какъв тип коси са подходящи?
Питах и в друга тема, но тук пишете повече   Hug

# 547
Момичета, споделете мнения за тези продукти - копринения серум CHI Silk Infusion, шампоана CHI Infra   и маската с макадамия и арган Macadamia Deep Repair. За какъв тип коси са подходящи?
не съм ги изпробвала  Embarassed.Чела съм ,че маската на макадемия е хубава, но класическата била по хубава .

# 548
не съм ги изпробвала  Embarassed.Чела съм ,че маската на макадемия е хубава, но класическата била по хубава .

DqVoLsKi_ChArOvNa,  bouquet
А за продуктите на CHI имаш ли впечатления?

# 549
Мохини и на мен ми е любопитно за финишите.Още повече,че и аз не виждам уау ефект от тях,освен може би заглаждане. Даже си мисля,че понякога по-зле ми става косата с тях.Иначе сега съм а митика и Л2,и един крем на Балея.
Пак твоя фризьор беше ти казал за боите,че действително две сеемици ти е хубава косата с тях(спомням си в преден твой пост,най-накрая някой да каже истината,полезно ми беше товя обяснение).Паколина,не съм ползвала др.шампоан,който показа.Дюкре е лечебен,трябвя само и единствено него да ползваш два месеца поне,не да го смесваш с други,в никакъв случай.Иначе се обезсмисля.

# 550
Скрит текст:

DqVoLsKi_ChArOvNa,  bouquet
от мостри съм пробвала тази серия https://www.zlatnaribka.com/chi/chi-keratin-line-keratinova-podhranvashta-liniya не ми харесаха.
Имам и това https://www.zlatnaribka.com/chi/miss-universe-za-blestyasht-stay … cadamia-oil-15-ml още имам от него за мен лично не е нещо уау Simple Smile

# 551
Мила, да си изкараш весело ти пожелавам! И да си с неотразима прическа. Wink

Жана, новият ти аватар е супер!

# 552
Скрит текст:
Скрит текст:
не съм ги изпробвала  Embarassed.Чела съм ,че маската на макадемия е хубава, но класическата била по хубава .

DqVoLsKi_ChArOvNa,  bouquet
от мостри съм пробвала тази серия https://www.zlatnaribka.com/chi/chi-keratin-line-keratinova-podhranvashta-liniya не ми харесаха.
Имам и това https://www.zlatnaribka.com/chi/miss-universe-za-blestyasht-stay … cadamia-oil-15-ml още имам от него за мен лично не е нещо уау Simple Smile

Може и да пропусна осмомартенската промоция на копринения им серум и шампоана в такъв случай, макар всеки продукт да си е различен. Затова питах да знам дали си струват, има ли ефект от тях, че извън промоция ми идват ... уау. И ако копринения серум заглажда, а аз търся обем по-скоро няма да е за мен.
 bouquet

# 553
Коприната на Чи с червената капачка много я харесвах аз преди, а ароматът ѝ беше уникален  Heart Eyes
Много добре обираше фриза и омекотяваше. Лесно се прекалява с нея обаче, по малко количество трябва да се ползва.
Мила, радвай се, че си кума утре, това са хубави поводи за усмивки и положителни емоции. И шапчицата си сложи утре и си изкарай страхотно  Hug Heart Eyes

Благодаря  Hug
МноУ е яка мацката  Heart Eyes

# 554
Коприната на Чи с червената капачка много я харесвах аз преди, а ароматът ѝ беше уникален  Heart Eyes
Много добре обираше фриза и омекотяваше. Лесно се прекалява с нея обаче, по малко количество трябва да се ползва.
Мила, радвай се, че си кума утре, това са хубави поводи за усмивки и положителни емоции. И шапчицата си сложи утре и си изкарай страхотно  Hug Heart Eyes

Благодаря  Hug
МноУ е яка мацката  Heart Eyes

Жана,  bouquet
Какъв вид придава на косата - пригладена и сплесната или по-скоро омекотена, но с обем? /ама как го написах..., разбра ме, нали? Hug/

Общи условия

Активация на акаунт