Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 341
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Чаровничке,коя маска на Алфапарф си набелязала,аз имам тази-https://www.arlen.bg/product/446/izglazhdashta-maska-terapia-s-b … -mask-200-ml.html Мега добре си върши работата поне при мен,приглажда и нямам никакъв фриз,омекотява страхотно.Ухае малко странно обаче,но се преживява Laughing,страшно добра маска за мен.Много голям фен съм на коприната на Чи.Шампоанът CHI Infra не беше лош,но и не ме зарадва много,можех да мина спокойно и без него. Crazy

# 556
Какъв вид придава на косата - пригладена и сплесната или по-скоро омекотена, но с обем?
Омекотена и с обем, но нанесена само на връхчетата, не по целите дължини, иначе става пригладена и сплесната  Laughing Hug

# 557
Какъв вид придава на косата - пригладена и сплесната или по-скоро омекотена, но с обем?
Омекотена и с обем, но нанесена само на връхчетата, не по целите дължини, иначе става пригладена и сплесната  Laughing Hug

Ооо, това е точната информация за мен, че обемите са ми любими  bouquet
Благодаря ви момичета за отзивите  Heart Eyes

# 558
Бингли, благодаря за отговора bouquet Просто много ми изсушава дължините и затова така правих,но сега ще търся друго решение.Може би някоя по-силна маска.Но скалпът е най-важен,а и на всичко съм готова да свърши този ужас  Praynig

# 559
Изпуснах Цвети, но Уинд - браво! Как сама?! Така хубаво се преливат цветовете, много ми хареса. Ей, ето Уинд си направи домашно омбре, приятелка стана от черна - руса в домашни условия, а фризьорката не може да ми сложи боя която да ми промени до 1-2 тона цвета.

Чертата с машинка стои готино само на много изправена коса. Ще сложа снимка без да съм я изправила ....ми не ме кефи. Даже толкова не ме кефи, че ще търся друг фризьор тия дни, защото изобщо не кефи. Аз харесвам малко по небрежни прически.

Ааа да се сетя  да кажа за бретона, исках някакъв страничен, асиметричен, защото отпред имам едни "антенки" дето много ме дразнят! Нещо такова, снимката е обработена с разни ефекти, но този бретон имам предвит
Скрит текст:

Скрит текст:

Примерно аз харесвам мног повече нещо такова . Разпиляно, небрежно .

Дори и черта да е като тази, някак са прибрани отдолу крайщата, леко като че ли е етажирана .А не харесвам такава черта като моята при която сякаш цялата тежест е в крайщата.

# 560
Това е лошото на чертата.Само изправена стои най-добре.Няма я тая раздвиженост като си правиш и др.прически.Затова е хубво да има поне много леки пластове(мое мнение).Малко дървено и отсечено си стои чертата.Има си и предимства и недостатъци всяка подстрижка.

# 561
Чаровничке,коя маска на Алфапарф си набелязала,аз имам тази-https://www.arlen.bg/product/446/izglazhdashta-maska-terapia-s-b … -mask-200-ml.html Мега добре си върши работата поне при мен,приглажда и нямам никакъв фриз,омекотява страхотно.Ухае малко странно обаче,но се преживява Laughing,страшно добра маска за мен.Много голям фен съм на коприната на Чи.Шампоанът CHI Infra не беше лош,но и не ме зарадва много,можех да мина спокойно и без него. Crazy
Точно тази същата  Laughing плюс тези ампули https://www.arlen.bg/product/444/vazstanovyavasht-losion-terapia … tion-6x13-ml.html косата ми не е увредена ,но ей така си стоят в кошницата  Joy
И моята черта е с машинка,но имам и етаж  Grinning.
Аз днес ще ходя да говоря с фризьорката за моята прическа дали ще стане  Laughing .Сигурно пак ще ме отреже.Все ми трепери над косата и ми я пази  Joy
Мила сигурна съм,че ще бъдеш страхотна кума  Heart Eyes

# 562
Това е лошото на чертата.Само изправена стои най-добре.Няма я тая раздвиженост като си правиш и др.прически.Затова е хубво да има поне много леки пластове(мое мнение).Малко дървено и отсечено си стои чертата.Има си и предимства и недостатъци всяка подстрижка.

Дървено си е  Laughing Поне на моята коса. Забравих да кажа между другото - твоята изглежда много добре. НИщо с общо с предишните снимки, сега е жива, обемна, лъскава. Може би съвсем леко връхчетата да ти вземат, но е доста съживена!  bouquet

Чаровна, каква прическа искаш? Тази от аватара ли ?

# 563
Много харесвам плътни черти на косата. Изглежда по-богата и здрава. А небрежния ефект може да се получи с много прически. Тези които са етажирани, ако не са фризирани ми изглеждат като опърпани.

Жана, кажи ми, че си ти на аватара.  Crazy

Отивам да пробвам супердупер Екре-то и после ще пиша отзиви или ще изпратя "благословия" на аптекарката.  Mr. Green

# 564
Мохини, за огромно мое съжаление не съм аз  Mr. Green Hug
Нито съм толкова младичка вече, нито съм толкова Убава  Laughing

# 565
  • Cyberspace
Не можах да видя Wind  Sad

# 566

Mother of PrincesS да тази от аватара,но по малко в смисъл не толкова голяма част розово а в краищата само  Embarassed.Не знам дали правилно обяснявам Simple Smile
Скрит текст:
от днес.Направо тази лисеа е страхотна.Скалпа се усеща много чист след това и някак си свежо.В началото си мислиш,че нищо не измива едвам се пени.Аз си кисна поне по 3 минути с шампоана.При отмиване още под душа косата ми става мека и не се заплита.
Все пак сложих този път балсам на макадемия за тънка коса.Чудесен балсам идеален ,лек и приятен точно като за моята коса.Балсама ми е напълно достатъчен.Маската ще ми дойде тежка.
Накрая термото лисеа  Heart Eyes.Не оставя филм върху косата.Косата е лека и мека и подредена.

# 567
Моята коса си е естествено прав праз Grinning и сигурно затова ми стои чертата добре.Иначе на една приятелка косата й е почти права,само на места се начупва и може би затова не й отива толкова.Някак странно изглежда.Скоро ще ви пусна снимки  Hug

# 568
И моята коса е права. Нямам нито чупки, нито вълни. Не съжалявам, честно казано. Лесна е за третиране и повечето прически биха ми отивали. Ако ми се приискат къдрици или нещо различно от правото, си правя. Simple Smile

# 569
Мохини какво стана с маската?Чакаме отзиви. Фризьорката каза,че ще ме направи но според нея нямало нищо по хубаво от естествената коса.Имала съм хубава коса за какво ми било да я боядисвам  Close Twisted Evil по добре да съм си вземела оцветяващ спрей и да и дам почивка от бои колкото мога да отложа във времето .Ти да искаш да дадеш пари тя да не иска да ги вземе . ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт