Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 11

• 64 264
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Момичета така ме хваща страх за петък и лилаво омбре.Чудя се да е само в края
Скрит текст:

или да направя кичури

Скрит текст:
,
или единични цветни  кичури лиlavi естествено .
  ?  Rolling Eyes

Скрит текст:

Първото кафяво е чудно .
За изпирането не съм запозната .  Hug

# 631
Скрит текст:
Скрит текст:

или да направя кичури

Скрит текст:
,
  ?  Rolling Eyes

Скрит текст:

Първото кафяво е чудно .

На мен лично кичурите /не единичните/ ми харесаха най-много от показаните снимки.  Успех  Peace

# 632
  • Варна
Скрит текст:

или да направя кичури

Скрит текст:
,
  ?  Rolling Eyes

Скрит текст:

Първото кафяво е чудно .

Харесваше ми онова, което го показа преди време, само краищата в тъмно лилаво. Още повече, че щом започваш да се страхуваш дали ще се одобриш, най-добрия вариант е да е само в краищата, за да можеш след време да ги изрежеш, ако се наложи. Идеята ти за промяна много ми харесва, мисля, че ще ти се получи чудесно  Hug

Ако трябва да избирам между тези три снимки обаче, втората с кичурите ми харесва най-много.

# 633
Мамче, първите две снимки са страхотни! Кафявото е чудесно, наситено и меко. И червеното ми харесва.
Хубава прическа си избрала, но ще трябва да резнат доста коса май..но ако си сигурна, действай. Simple Smile

# 634
Чаровна, аз съм за само в краищата. Отделните кичури не ми харесват.

# 635
Нямам драма с рязането , само врата да е покрит Simple Smile Харесвам и високи подстрижки, но на моя къс дебел врат не му отива да е разголен  Joy 

Просто трябва да намеря вариант за белите коси, не знам на червено най вероятно пак да "светят", по скоро трябва да изсветлявам кафявото.

Чаровна , я се стягай! Малко промяна не е излишна. На мен кичури повече ми харесва, но това е по снимките дето показа. Иначе може и крайщата да направиш, тъкмо ще ти е по лесно да ги отрежеш  Joy  Не се отказвай, кати си наумила - опитай. Не живеем сто живота , сега е момента за експерименти  bouquet

VSD
И аз не знам запозната. Нямам представа какво е това  newsm78

# 636
Чаровна, и аз съм само за в краищата. Peace

# 637
  • Варна
...
Просто трябва да намеря вариант за белите коси, не знам на червено най вероятно пак да "светят", по скоро трябва да изсветлявам кафявото.

Story of my life, както се казва ooooh!. Била съм червена (и много ярко, и по-тъмно), по-светло кафяво и сега много тъмно кафяво. Спасение няма, освен ако не се направя руса - тогава със сигурност няма да се забелязва чак толкова. Имаше един период, в който толкова се бях отчаяла, че сериозно се бях замислила да се обръсна 2-3 номер. Поне няколко месеца щях да си почина от тия драми. Аз затова сега искам да изсветлявам толкова - на по-светъл фон белите коси не са толкова контрастни. Ако русото беше за мен изобщо нямаше да се замисля.  Crossing Arms

# 638
  • Пловдив
На мен ми харесва както само на краищата лилаво, така и на отделни кичури. Страшно ми хареса и кафявото, което пусна Мамчето Simple Smile

Изпиране на косата, доколкото прочетох, е сваляне на изкуствени цвят, постигнат с бои. Сваля се с ремувър. Поправете ме, ако не е това. Сега се зачетох за него и се чудя дали да не се подложа и аз Mr. Green Но от близо година от време на време се правя с билкови бои и къна и не знам дали ще се повлияят Rolling Eyes

# 639
И аз в отбора на белокоските. Миналият месец сякаш се събудих с бяла коса. На кичури, на кичури беше заснежена. Днес ще я мацна с една тройка, май е много тъмна, ама пък беше на промоция.  Joy

VSD, мисля, че ще ти е ок русо, но трябва да уцелиш правилното русо.

Според мен разлика в обезцветяване и изпиране няма. Някой тарикат е измислил "процедурата" така, че да не звучи плашещо за тези, които са се опарили вече от обезцветяването.  Mr. Green

# 640
Мамче, цветовете, които си показала всичките са трепач!
Червеното на снимката с карето е супер.Фаворит ми е.
Сега рекламират бои на палете в кафяво-червената гама  Heart Eyes
Страхотни цветове, само дето Палете са най-гадните бои.
Обаче цветовете са чудни.Много искам да ги пробвам, точно като за мен цвят.

# 641
Мамче,втората снимка,която си пуснала е страхотна!Много ми харесва! bouquet
Чаровна,първият вариант,който беше пуснала преди време най-много ми харвсва Heart Eyes

# 642
На мен са ми изпирали косата с блондор. Когато се правех руса. Черното падна от първия път, косата стана почти бяла. После сложиха боя или смес от две бои. Косата ми учудващо издържа. Въпреки, че скалпа ми гореше.
Римуувър не съм ползвала. По-добрият вариант е в сравнение с блондора. Поне така казват.

# 643
  • Варна
Фризьорката, която ме боядисва ежемесечно, е пресичала желанията ми за изпиране два пъти. Всеки път казва, че не ми трябва да си увреждам косата. Фризьорката, която ме подстригва и не ме познава добре пък ми каза, че каквото искам ще ми направи на косата. И въпреки, че съм склонна да се доверя на първата, желанието ми за промяна е толкова силно в момента, че се притеснявам дали не игнорирам умишлено съветите, без да си давам сметка за последствията върху косата ми... Готова съм за промяна, това ми е повече от ясно, но и се притеснявам, и без това напоследък имам наистина голям проблем с чувствителен скалп и всичко, с което се мия, ми дразни. Някой да ме смъкне на земята, моля  Tired

# 644
Изпирането не е ли сваляне на всички досегашни бои до естествен цвят newsm78
Аз защо  ли си мисля, че това не е обезцветяване или изрусяване до русо-бяло?

Общи условия

Активация на акаунт