Търся електронна книга - тема 19

• 191 037
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Някой да има на Нора Робъртс -Пазителите, книга 2: Заливът на въздишките
radinnaa@abv.bg

# 181
Здравейте!
Търся "Зимна лудост" на Лулу Тейлър
Благодаря много!
radinnaa@abv.bg
Моля отново!
 Praynig

# 182
Здравейте момичета!
Търся "Ако ти знаеше..." на Елчин Сафарли.
 Hug

# 183
Здравейте,търся във формат epub или  pdf книгите Тъмен прилив и Морска магия на Дженифър Донъли от поредицата Сага за вода и огън.Ако някой ги има и ги сподели с мен на pupalana@abv.bg  ще бъда много благодарна!

# 184
Имам възможност да закупя Градът на Дийн Кунц (примерно - на това попаднах, но може да е каквото и да е). След това мога да смъкна DRM-защитата и да ги споделя с всеки. Някой мераклия за съвместна покупка? Simple Smile Колкото повече се съберем, толкова по-евтино ще ни излезе. Примерно - Кунц е 14 лева, ако се съберем 14 човека, ще ни излезе по левче. Как ще процедираме - купувам, свалям DRM-защитата (като в този случай ще може да се чете и на Kindle!), пращам на лични на всеки, с когото сме се разбрали, после ви давам банкова сметка за по левче и работата е опечена Simple Smile Има ли навити? За доказателство може да видите в Мейлбукс - вчера си купих P. S. Убийците на Джеймс Патерсън и Лиза Марклунд, свалих защитата и вече се разпространява в МБ свободно Simple Smile -> http://imgur.com/a/51xd2

EDIT: На този линк - в коментарите към поста - съм качил ПЪЛНА ИНСТРУКЦИЯ със скрийншотове как се маха DRM-защитата на книга, купена от Хеликон. Ако искате, пробвайте се. Ако не, офертата ми за съвместно закупуване още важи Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 15:45 от WizardBGR

# 185
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, търся книгата "Как да манипулираме хората" на Игор Зорин, няма значение какъв формат, но предпочитам epub Simple Smile

Скрит текст:

Благодаря много  bouquet

# 186

Здравейте, търся Големите малки лъжи на Лиан Мориарти, форматът е без значение, ако я имате може да изпратите на

agents_korado@abv.bg

ще съм благодарна Simple Smile

# 187
Здравейте! Ще съм ви много благодарна ако ми изпратите "Три ябълки паднаха от небето" в е-pub. Имейлът ми е vanqivanova@abv.bg

# 188
Здравейте! Ще съм ви много благодарна ако ми изпратите "Три ябълки паднаха от небето" в е-pub. Имейлът ми е vanqivanova@abv.bg

Имам я в TXT формат

# 189

Имам я в TXT формат

Добре! Благодаря Ви предварително! bouquet

# 190
Здравейте, търся "В неизвестност" на Айрис Йохансен. Благодаря предварително Simple Smile
kristia_d@abv.bg

# 191
Здравейте, търся "В неизвестност" на Айрис Йохансен. Благодаря предварително Simple Smile
kristia_d@abv.bg

Приятно четене. Grinning

# 192
  • Великобритания
"Заливът на въздишките" и "Стъкленият остров" , от Нора Робъртс има ли ги някой ?
mimmvy@gmail.com

# 193
Здравейте!Търся "Момиче от календара" от Одри Карлан. Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 19 мар 2017, 22:39 от HollywoodGirl

# 194
  • в сърцето на държавата
Здравейте!
Някой да има   ПЪТЯТ НА ЛОТОСА      ОТ   Хуанг Сок-йонг  ???   
         di_t@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт