След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -217ღღ

• 23 788
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
  • По света и в нас.

Ми тя късно е станала жената,сега с любимия са се отдали на отдих и наслада един на друг. Mr. Green

Руското разследване разконспирира снимката на Гупата от онази вечер

Понеже написала, че след края на филма продължава да стои между тях, това било скрито послание към Елчин и Баръш  Rolling Eyes
Гупа като е с Буура щото са участвали в филм,Боре що не е с Елка след края на серила да си конушват. newsm78

# 31
Още веднъж ще ги сложа и ще си поплача с вас и с тях -  newsm45 newsm45 newsm45 Много ме натъжи новината за смъртта на Садри уста, все едно че почина близък човек! Плюс края на приказката ни! Плюс все още неясната съдба на Елбарите!

# 32
Когато е покрай Гупа, все неудачно се получава за него. Новината за смъртта на Садри уста и неговите ухилени снимки от закуската! Всичко му е неудачно покрай нея! Все да ги целуват по заведенията ги улавят, тя все ухилена и приказлива, той все притиснат с въпроси за сватба. Тъжна картинка!

# 33
  • По света и в нас.

А тука обсъждат дуета с Елка. Naughty

# 34
Joy Joy Joy Joy преди половин час Руткай и Кита са последвали Мюжде,както и тя тях  Mr. Green

# 35

А тука обсъждат дуета с Елка. Naughty
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 36
и малката Емине ...видях днес че участва в реклама на КОТОН

# 37
Коя е темата за сериала на Киво? Искам да прочета настроенията, но направо се изгубих в подфотума. Blush

Туба в Дръзки и красиви
Къванч в Дръзки и красиви
сериал Дръзки и красиви
всеки един проект на Киво ... и след това
всеки един проект на Туба ..... и след това

ooooh! ooooh! ooooh!

Отказах се. Embarassed
Здравейте Hug
Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=960527.420 тук се обсъжда сериала

# 38
Когато е покрай Гупа, все неудачно се получава за него. Новината за смъртта на Садри уста и неговите ухилени снимки от закуската! Всичко му е неудачно покрай нея! Все да ги целуват по заведенията ги улавят, тя все ухилена и приказлива, той все притиснат с въпроси за сватба. Тъжна картинка!

Ами той целият му живот изживян с нея е неодачен, но той си мисли горкия, че е неповторим...влюбен е какво да се направи, а понякога любовта е много сляпа за съжаление...щастие разпръскват от всякъде ooooh!

# 39
и малката Емине ...видях днес че участва в реклама на КОТОН

Майра, така е истинското име на момиченцето, е фенка на Елчин и Елбар още от октомври месец.Харесала е сума ти страници за сериала и Елбар.Има и някакъв коментар  за Елчин и Елбар под една снимка.

# 40
  • в подножието на планината
Мераба! Hug

Да почива в мир Айберг Атила... Sad

Ирче, Hug Heart Eyes благодаря за новата темичка! bouquet

Днес нещо не съм на кеф... Rolling Eyes па за Борко се очакваше... сериала свърши, реала си е реал... ooooh!

# 41
  • София
Скрит текст:
Коя е темата за сериала на Киво? Искам да прочета настроенията, но направо се изгубих в подфотума. Blush

Туба в Дръзки и красиви
Къванч в Дръзки и красиви
сериал Дръзки и красиви
всеки един проект на Киво ... и след това
всеки един проект на Туба ..... и след това

ooooh! ooooh! ooooh!

Отказах се. Embarassed
Здравейте Hug
Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=960527.420 тук се обсъжда сериала

Мерси! Peace

Гупата поне да беше писала в ТТ, че и двамата с Борко изказват съжаление за кончината на Садри-то, а така Борето още не е реагирал. Единият реве, другият се смее (Елбар). Наистина пъстър свят.

# 42
Искам времето това да покаже! Cry

# 43
  • София
Скрит текст:
Убедена съм, че няма. Иска ми се и няма да стане.

# 44
  • в подножието на планината

Е, искай, може и да стане... Laughing  ако го искаш много, нали така казват, ама аз не вярвам... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт