След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -217ღღ

• 23 778
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
Мерси за темата Систър  Hug

# 46
Когато е покрай Гупа, все неудачно се получава за него. Новината за смъртта на Садри уста и неговите ухилени снимки от закуската! Всичко му е неудачно покрай нея! Все да ги целуват по заведенията ги улавят, тя все ухилена и приказлива, той все притиснат с въпроси за сватба. Тъжна картинка!

Ами той целият му живот изживян с нея е неодачен, но той си мисли горкия, че е неповторим...влюбен е какво да се направи, а понякога любовта е много сляпа за съжаление...щастие разпръскват от всякъде ooooh!

Жалко наистина за актьора който изпълни ролята на Садри уста Cry-да почива в мир .Много положителен образ беше,харесвах го,а самия човек излъчваше доброта.Живота понякога е една голяма ирония Sad.А нашия хубавец дали е влюбен ,незнам може би да ,може би не,но факт е че вечерта на партито беше забравил точно в коя е влюбен PeaceНе свали поглед от Елка цялата вечер,пък днеска с друга ще ми закусва #Cussing outЕ,сега скоро ще се появят снимки от почивката им ,пък после ще видим Thinking Едно ми е пусто,празно ,но няма да губим надежда нали така -ЕлБар вар Grinning Дани  Naughty

# 47
  • near Sofia, Bulgaria
Значи Бу и Фе са били по-смели, отстоявайки чувствата си  Naughty
Нашите не са...  Rolling Eyes

Скрит текст:
Eski Köprünün Altında

Denizler aştım geliyorum
bilirsin derdim seninle
yolumdan döndüm kopuyorum
bilirsin derdim seninle

Denizler aştım geliyorum
ister eğlen benimle
yüzünü bir görsem yeter
yolumuz ayrı biliyorum
ölmeden son bir defa
belini kavrasam yeter

Hadi gel buluşalım
eski köprünün altında
kimseler görmesin
mehtaba karşı uzanalım
eski köprünün altında
kimseler bilmesin, kimseler duymasın!

Hadi gel buluşalım
eski köprünün altında
kimseler görmesin
mehtaba karşı uzanalım
eski köprünün altında
kimseler duymasın, kimseler duymasın!
Kimseler duymasin
Hadi gel buluşalım eski köprünün altında
Kimseler görmesin
Mehtaba karşi uzanalım
Kimseler bilmesin
Kimseler duymasin
Kimseler görmesin

Under The Bridge
I traversed the seas and I'm coming to you
You know as well as you are my problem
I got out of my way, I'm losing myself

I traversed the seas and I’m coming to you
If you want to then make fun of me
I only need to see your face once
I know that our paths are separate
Before dying for one last time
I only need to wrap around your waist
Come on, let's meet
Under the old bridge
Nobody should see us
Let's reach for the moonlight
Under the old bridge
Nobody should know about it
Nobody should hear of it

Come on, let's meet
Under the old bridge
Nobody should see us
Under the old bridge
Nobody should hear of it
Nobody should hear of it

Просто хубава песен, изпята в края на общия път... ЕлБар си изпяха песента точно както Дефмер...  Tired

# 48
Искам времето това да покаже! Cry

Дани ,дай боже baby_neutral,но като гледам колко нахален и отвратителен е Кита #2gunfireи как се е лепнал за Елка,и как не и дава да диша ,и колко настоятелна и противна може да е Кюса #2gunfire,та понякога започвам да се съмнявам Rolling Eyes.Цяла вечер не се махна от нея ,все на една ръка разстояние беше простака #2gunfire,ко ли си каза,тия са пияни вече,да внимавам че да не вземат да духнат на някъде двамата,а пък оная грозотия веднага на закуска го е извела-няма пиян ,няма не отрезнял,слагаш очилата ,усмихваш се и излизаш #2gunfire   Ирче,благодаря за новата тема bouquet bouquet Hug

# 49
Когато е покрай Гупа, все неудачно се получава за него. Новината за смъртта на Садри уста и неговите ухилени снимки от закуската! Всичко му е неудачно покрай нея! Все да ги целуват по заведенията ги улавят, тя все ухилена и приказлива, той все притиснат с въпроси за сватба. Тъжна картинка!

Нещо ме чопли в тези снимки  newsm78 Например сандъчетата с цветя на терасата - нацъфтели, зеленина  Tired Малко странно за град, който преди седмица беше потънал в сняг  Wink Или на мен така ми се струва  newsm78

# 50
Скрит текст:

Ами той целият му живот изживян с нея е неодачен, но той си мисли горкия, че е неповторим...влюбен е какво да се направи, а понякога любовта е много сляпа за съжаление...щастие разпръскват от всякъде ooooh!

Жалко наистина за актьора който изпълни ролята на Садри уста Cry-да почива в мир .Много положителен образ беше,харесвах го,а самия човек излъчваше доброта.Живота понякога е една голяма ирония Sad.А нашия хубавец дали е влюбен ,незнам може би да ,може би не,но факт е че вечерта на партито беше забравил точно в коя е влюбен PeaceНе свали поглед от Елка цялата вечер,пък днеска с друга ще ми закусва #Cussing outЕ,сега скоро ще се появят снимки от почивката им ,пък после ще видим Thinking
Едно ми е пусто,празно ,но няма да губим надежда нали така -ЕлБар вар Grinning Дани  Naughty
Peace Ками, Елбар вар до доказване на противното. Точно като при Буфчетата може да се наложи да почакаме, но аз ще чакам! Защото не вярвам, че всичко беше само отлична актьорска игра!  Grinning

# 51

Нещо ме чопли в тези снимки  newsm78 Например сандъчетата с цветя на терасата - нацъфтели, зеленина  Tired Малко странно за град, който преди седмица беше потънал в сняг  Wink Или на мен така ми се струва  newsm78
Има цъвтящи и през зимата Peace или изкуствени  Peace

# 52

може да са изкуствени  Mr. Green Joy Joy Joy

Аз лично не се надявам да се съберат,а с това че времето ще покаже  Whistling .... то показва ...има една приказка" очи които не се виждат лесно се забравят" .....ще им е гадно и пусто ,все пак са работили заедно почти две години,но си имат ремаркета които ще се погрижат да забравят и това което са изживели на снимачната площадка там ще си остане ...така е според мен,дано да греша,но нямат шанс  

# 53
Скрит текст:

Жалко наистина за актьора който изпълни ролята на Садри уста Cry-да почива в мир .Много положителен образ беше,харесвах го,а самия човек излъчваше доброта.Живота понякога е една голяма ирония Sad.А нашия хубавец дали е влюбен ,незнам може би да ,може би не,но факт е че вечерта на партито беше забравил точно в коя е влюбен PeaceНе свали поглед от Елка цялата вечер,пък днеска с друга ще ми закусва #Cussing outЕ,сега скоро ще се появят снимки от почивката им ,пък после ще видим Thinking
Едно ми е пусто,празно ,но няма да губим надежда нали така -ЕлБар вар Grinning Дани  Naughty
Peace Ками, Елбар вар до доказване на противното. Точно като при Буфчетата може да се наложи да почакаме, но аз ще чакам! Защото не вярвам, че всичко беше само отлична актьорска игра!  Grinning

Няма как да стане  Peace там в края на сериала имаше вече раздяла  Peace и другата страна беше свободна  Peace  пък и си личеше,че има нещо,но криеха  Peace

Тук при нас не стига,че няма раздели,а и Елка изглежда щастлива (колкото и да не ми се исла да го призная)   Peace Борко си е Борко и сериала вече свърши  Peace за кога да става нещо като вече няма и да се видят

# 54
  • Perla
Искам времето това да покаже! Cry

Е, искай, може и да стане... Laughing  ако го искаш много, нали така казват, ама аз не вярвам... Rolling Eyes

Дани  Hug Илде  :hug: А аз ще кажа като Йомер- искам да вярвам!

# 55
Трудно ми е да се откажа да вярвам. Чувствам се като боксьор, който е почти нокаутиран, но все пак намира сили да се изправи, преди реферът да е отброил десет. Ударите и фактите са доста силни, но въпреки всичко засега се изправям и чакам следващия рунд! Sad

# 56
  • София
Скрит текст:

може да са изкуствени  Mr. Green Joy Joy Joy
Аз лично не се надявам да се съберат,а с това че времето ще покаже  Whistling .... то показва ...има една приказка" очи които не се виждат лесно се забравят" .....ще им е гадно и пусто ,все пак са работили заедно почти две години,но си имат ремаркета които ще се погрижат да забравят и това което са изживели на снимачната площадка там ще си остане ...така е според мен,дано да греша,но нямат шанс  [/b]
Не само, че няма да се съберат, а няма и да се виждат.

# 57
Скрит текст:

Верко  Hug, всичко може, сега няма взема да установявам вида на цветята  Joy  Joy  Joy Щом казвате, че са от вчера снимките, на вас ще ви повярвам  newsm53

Илде  Hug

# 58
Значи Бу и Фе са били по-смели, отстоявайки чувствата си  Naughty
Нашите не са...  Rolling Eyes

Скрит текст:
Eski Köprünün Altında

Denizler aştım geliyorum
bilirsin derdim seninle
yolumdan döndüm kopuyorum
bilirsin derdim seninle

Denizler aştım geliyorum
ister eğlen benimle
yüzünü bir görsem yeter
yolumuz ayrı biliyorum
ölmeden son bir defa
belini kavrasam yeter

Hadi gel buluşalım
eski köprünün altında
kimseler görmesin
mehtaba karşı uzanalım
eski köprünün altında
kimseler bilmesin, kimseler duymasın!

Hadi gel buluşalım
eski köprünün altında
kimseler görmesin
mehtaba karşı uzanalım
eski köprünün altında
kimseler duymasın, kimseler duymasın!
Kimseler duymasin
Hadi gel buluşalım eski köprünün altında
Kimseler görmesin
Mehtaba karşi uzanalım
Kimseler bilmesin
Kimseler duymasin
Kimseler görmesin

Under The Bridge
I traversed the seas and I'm coming to you
I got out of my way, I'm losing myself

I traversed the seas and I’m coming to you
If you want to then make fun of me
I only need to see your face once
I know that our paths are separate
Before dying for one last time
I only need to wrap around your waist
Come on, let's meet
Under the old bridge
Nobody should see us
Under the old bridge
Nobody should hear of it

Come on, let's meet
Under the old bridge
Nobody should see us
Under the old bridge
Nobody should hear of it
Nobody should hear of it

Просто хубава песен, изпята в края на общия път... ЕлБар си изпяха песента точно както Дефмер...  Tired

Гале Hug,вероятно е така,в едно свое интервю Фахрие спомена,че не е като героинята си Фериде и се е борила за любовта си PeaceА Елка беше казала,че не е човек който рискува и винаги се съпротивлява и казва* Не* отначало,докато се съгласи с каквото и да е PeaceЗнам ли вече  Thinking За какво се пее с две думи в тази песен,защото не знам английски и не разбирам  Rolling Eyes

# 59
Скрит текст:

Нещо ме чопли в тези снимки  newsm78 Например сандъчетата с цветя на терасата - нацъфтели, зеленина  Tired Малко странно за град, който преди седмица беше потънал в сняг  Wink Или на мен така ми се струва  newsm78

Верко  Hug, всичко може, сега няма взема да установявам вида на цветята  Joy  Joy  Joy Щом казвате, че са от вчера снимките, на вас ще ви повярвам  newsm53

Илде  Hug
Диди, аз вчера гледах снимки от Истанбул и там имаше същите цветя, точно това ми направи впечатление, че посред зима цъфтят цветя. Така че снимкта си е от сега  Peace

Общи условия

Активация на акаунт