"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 3

• 82 985
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Добър вечер  Hug
Дали ще има трей днес  newsm78 Макар, че след последното изречение в резюмето утре очаквам всичко.
А и друго, Данчо  hahaha и Силвето  hahaha/как ви дойде на акъла/ се сближават, да видим докъде ще стигнат.
Шатци ,ама са хубави Данчо и Силвето ,пък с тези имена ги чувстваме близки,като роднини hahaha hahaha

# 301
  • София
Така си е, направо са красиви като картинки и двамата.

# 302

Какво ли я разпитва,че така се е замислила Силвето newsm78

# 303

Опитва се да си спомни репликата, ама и е неудобно да погледне в сценария, дето е на масата Wink  Joy

# 304

A ,аз искам-Мъж!!!!!
Такъв , какъвто може да е само.....................Емгин!

# 305

Опитва се да си спомни репликата, ама и е неудобно да погледне в сценария, дето е на масата Wink  Joy
Кой иска реплики,бре hahahaТе да се гледат влюбено,пък ние няма да придиряме за реплики hahaha
Себи  hahahaи аз искам,ама няма hahaha

# 306
Елиф Усман е пуснала туит, че 4 еп. е нейното последно участие... Sad

https://twitter.com/usman_elif/status/826855556363190272

Хич не ми се искаше да вярвам на слуховете, но се оказаха верни... (((

# 307
  • София
Елиф Усман е пуснала туит, че 4 еп. е нейното последно участие... Sad

https://twitter.com/usman_elif/status/826855556363190272

Хич не ми се искаше да вярвам на слуховете, но се оказаха верни... (((
Лошо, явно има предначертан сценарии, които ще се следва, да сега кой ще го списва. И дали няма да останем следващата седмица без епизод  Sick

# 308
Всичко е заради тъпата им рейтингова система, струва ми се...Много порочна практика, според мен. Още повече че не измерва чисто колко зрители са включени в дадено време на даден канал, а има нещо общо и с рекламите... така и не им разбрах връзките/ситемата...

# 309
  • София
Има, да. Процент рекламно време се отчита, 3 епизода реклами нямаше, но това мисля си е политика на телевизионния канал. И е масово за първите епизоди.
Дано да е за по-добро, нищо друго не мога да кажа.

# 310
Не пише ли кой ще я замести newsm78Няма ли повече информация ?
ТРЕЙЛЪР 2  КЪМ  ЕПИЗОД 4

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 21:23 от dochi55

# 311
Не питай, Дочи! Излезе един туит, че щяла да бъде заместена от некъф си Угур или от жена му... Като поразпитах рускините, се оказа, че въпросният бил съпруг на Сема (от СиЕ)... лошо ми стана... дано е просто неуместна шега... аз още един пасквил на тия сценаристки няма да мога да преживея... колкото и до обичам Енгин, техен сценарий няма да гледам повече...

# 312
Не питай, Дочи! Излезе един туит, че щяла да бъде заместена от некъф си Угур или от жена му... Като поразпитах рускините, се оказа, че въпросният бил съпруг на Сема (от СиЕ)... лошо ми стана... дано е просто неуместна шега... аз още един пасквил на тия сценаристки няма да мога да преживея... колкото и до обичам Енгин, техен сценарий няма да гледам повече...

Ти май се шегуваш #CrazyТози съпруг на Сема не беше ли актьор newsm78

Ето го,но той не е сценарист #Crazy

# 313
Изобщо не ме интересува кой кой е! Само не искам да виждам повече Енгин в сценарий на СиЕ-тата... Може и да се пошегували в тт... А може да става въпрос и за друг лонгур... М***... взех си ранитидин, за да си успокоя стомаха, че ми призля...  Sick

# 314
Изобщо не ме интересува кой кой е! Само не искам да виждам повече Енгин в сценарий на СиЕ-тата... Може и да се пошегували в тт... А може да става въпрос и за друг лонгур... М***... взех си ранитидин, за да си успокоя стомаха, че ми призля...  Sick
Знае ли се причината за смяната?
Прочетох в темата на Варна,че Сема и Ейлем започват нов сериал през март Peace
Може да имаме късмет и да се разминем с двете дами PeaceДано да не решат,че ще се справят със сценариите на 2 сериала newsm78

Общи условия

Активация на акаунт