"До живот" - нов сериал по ATV с Фахрие Евджен и Енгин Акюрек - тема 3

• 83 230
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Я ми ударете едно приятелско рамо сега. Много добре помня аз от АБО как Мустафа и Нарин бяха женени религиозно, но законово според техните закони можеха ли да имат и граждански брак newsm78

# 481
  • София
Я ми ударете едно приятелско рамо сега. Много добре помня аз от АБО как Мустафа и Нарин бяха женени религиозно, но законово според техните закони можеха ли да имат и граждански брак newsm78
В техния случая не, защото са братовчеди, но принципно нищо не им пречи.

# 482
Марица - Това отдавна не е актуално, през последните две години, всички приемници телевизионни отчитат рейтингите, затова се направиха и групите.

Искаш да кажеш, че цифровата телевизия е навсякъде вече и в Турция? Защото само чрез нея може да се засече кой канал се гледа от всеки от тв-приемниците.

# 483
  • София
В техния случая не, защото са братовчеди, но принципно нищо не им пречи.
Питам именно защото са първи братовчеди. Значи и в Турция не може.

# 484

Няма никакви религиозни или законови причини бракът на Мустафа и Нарин да бъде забранен. Някъде бях намерила какви са религиозните забрани за брак при мюсюлманите, ще ги потърся пак...

Абе не го откривам в момента, но там няма забрана за брак между първи братовчеди.

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 15:01 от marytza

# 485
  • София
Благодаря ви  Hug
Знаех си аз, че и те го карат като в английския двор  Grinning

# 486
  • София
Марица - Това отдавна не е актуално, през последните две години, всички приемници телевизионни отчитат рейтингите, затова се направиха и групите.

Искаш да кажеш, че цифровата телевизия е навсякъде вече и в Турция? Защото само чрез нея може да се засече кой канал се гледа от всеки от тв-приемниците.
Да. Аналогова тв. в ТР, не се излъчва от няколко години.

Има забрана за граждански брак, но за религиозен не.

# 487
Намерих. Не това, което навремето бях намерила - там подробно беше описано според религиозните им норми кой с кого може да встъпва в брак и кое се смята за кръвосмешение; но все пак дава инфо... http://gudelnews.com/index.php/2016-02-27-12-04-19/113-1400

Освен това в ВВО бащата на Нарин казваше, че слбед като са обявили религиозния брак, чакали да наръвши Нарин пълнолетие, за да обявят и гражданския такъв. Но така и не дочакаха, а брат му и снаха му решиха да вземат нещата в свои ръце и да направят "мъж" от Мустафа, като му вземат друга невеста.

# 488
  • София
Намерих. Не това, което навремето бях намерила - там подробно беше описано според религиозните им норми кой с кого може да встъпва в брак и кое се смята за кръвосмешение; но все пак дава инфо... http://gudelnews.com/index.php/2016-02-27-12-04-19/113-1400

Така е при религиозен брак е позволен, но Шаци питаше за официален граждански, той не е позволен в ТР, между първи братовчеди.

# 489
  • София
Благодаря ви отново за инфото. Много ви ангажирах и двете.
ГБУ bouquet Маричке  bouquet
Дано имаме днес трей, че знам ли, с тази смяна на част от екипа да не пропуснем седмица без епизод  Sick

# 490

newsm10

Ясно )

Така е при религиозен брак е позволен, но Шаци питаше за официален граждански, той не е позволен в ТР, между първи братовчеди.

Което и обяснява защо кметът Аслан Булут намери друго решение за престолонаследника си.

Работят хората... под пара при това, защото нямат запасни дни... Сигурно ще има фрагман, Шатци. Феновете ги побъркват с искания... Чак ми е жал понякога, че и яд ме хваща, дето не ги оставят да работят на спокойствие.

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 15:42 от marytza

# 491

Здаравейте Hug Heart Eyes Hug

Аз докато ви изчета ,забравих мисълта си по много от темите по които разисквате-разчзепквате Laughing

Когато,човек не гледа един сериал или само хвърля по едно око на клипчета  пише глупости за стайлинга на Фе/Селви.

Не мога да допусна , че агенция на която тя е рекламно лице през 2016 г, ще допусне да се появи в сериал с  лоша прическа и тоалет. Та тя е реклама и на тях!

Тези подплънки на раменете , кой ги коментира - експерт в модата или  някоя лелка -еснаф .
Може би  дебела тьотка , която не може и да си мечтае да се побере в такъв тоалет????

Ами , ако това е тенденция за модната линия 2017-2018  newsm78

Да се заиграваш с модел/актриса си е рискована работа!!!

Последна снимка.

# 492
 Здаравейте Hug Heart Eyes Hug
Скрит текст:
Аз докато ви изчета ,забравих мисълта си по много от темите по които разисквате-разчзепквате Laughing

Когато,човек не гледа един сериал или само хвърля по едно око на клипчета  пише глупости за стайлинга на Фе/Селви.

Не мога да допусна , че агенция на която тя е рекламно лице през 2016 г, ще допусне да се появи в сериал с  лоша прическа и тоалет. Та тя е реклама и на тях!

Тези подплънки на раменете , кой ги коментира - експерт в модата или  някоя лелка -еснаф .
Може би  дебела тьотка , която не може и да си мечтае да се побере в такъв тоалет????

Ами , ако това е тенденция за модната линия 2017-2018  newsm78

Да се заиграваш с модел/актриса си е рискована работа!!!

Последна снимка.

Красива, както винаги.
Абе, чешем си тук клавиатурите и ние... Но не ми е загубен денят - разбрах и за цените на облеклата и за цифровата телевизия и за законовите разпоредби в Турция! )

# 493

newsm10

Ясно )

Което и обяснява защо кметът Аслан Булут намери друго решение за престолонаследника си.

Работят хората... под пара при това, защото нямат запасни дни... Сигурно ще има фрагман, Шатци. Феновете ги побъркват с искания... Чак ми е жал понякога, че и яд ме хваща, дето не ги оставят да работят на спокойствие.
Побъркват ги,защото се поддават на исканията и прищевките им Peace
Това да не е концерт по желание ,че да се съобразяват с желанията им Naughty

# 494
В Турция, явно, е! Simple Smile)) Пък после се чудят защо дизитата им се превръщат в бози ))) "Много баби - хилаво дете" е казал народът ни )))

Публикували са този отчет от тт, но аз не го разбирам ) Хич хабер си нямам какво означават иконките и цифрите към тях. ))))))

Общи условия

Активация на акаунт