Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 608
  • 777
  •   1
Отговори
# 525
  • have faith and be patient ..
репортажа за спрените тонове цитруси от турция и аз го гледах без да искам .. то направо да си теглим сами ножа най-добре .. или трябва да си вманиачен на тази тема (според някои хора луд) за да знаеш кое какво от къде и т.н.  или си обречен на химии и отрови , и ти и семейството ти  Confused

за кремвиршите - другия път ще проверя по -обстойно и със снимков материал ,естествено  може аз да съм объркала нещо  Peace

# 526
Аз съм кръстила "детски" едни тънки кренвиршчета на Пикок - има ги в малка опаковка около 200гр. , и в голяма 750г за около 5 и нещо пари. Да, имат натриев глутамат, но детето само тях яде.
Веднъж го пробвах с въпросните детски от горната картинка - не ги бутна Mr. Green

# 527
  • София
Сетих се, какво исках да споделя с вас. Страхотна промоция имаше вчера в Лидл- Лимони. Намлени от 1.89 на невероятната стойност- 1.88 лв. Едвам устоях!! Simple Smile
Joy  Мен ме дразни, че всичките лимони, а в и другите магазини, са все турски..
Скрит текст:

От Била си взех испански лимони.

А кренвиршите от снимката са без мононатриев глутамат и други боклуци. С добър състав са и понякога ги взимам за детето.

Имат само натриев нитрит, който става на нитрАт в организма, но както е видно, от него не може да се избяга, щом и цитираните "Попов" го имаха в състава.

Не е по темата, но има една детска луканка на Старият месар-само със сол е и то малко, защото е детска. Е, цената и е към 50лв килограма, но е качествена и можеш да си сигурен, че не даваш на детето си болклук.

# 528
  • Стара Загора
хубава е на стария месар, но не ги продават във всички магазини. Включително в кварталния ми магазин, който е част от верига с 10-на магазина я няма. А в други 2 техни я продават не знам на какъв принцип зареждат.

# 529
На принципа на търсенето...ще им залежи тази луканка на 50 лева килото, я някой купи, я не...а и да купи, ще са единици Peace

# 530
На тези детски с картинките пише , че са без глутен. Ние само от тях купуваме. Определено са по-безвкусни.

# 531
  • Перник
Аз съм кръстила "детски" едни тънки кренвиршчета на Пикок - има ги в малка опаковка около 200гр. , и в голяма 750г за около 5 и нещо пари. Да, имат натриев глутамат, но детето само тях яде.
Веднъж го пробвах с въпросните детски от горната картинка - не ги бутна Mr. Green

Тези тънките кренвирши ги купуваме всяка седмица. В голямата разфасовка, разбира се. Аз кренвирши не ям, но мъжът и детето не могат да живеят без тях. Постоянно обяснявам колко са вреди, но няма кой да ме чуе.

# 532
  • Велико Търново
Купувам от време на време от детските. Децата ги харесват и аз ги харесвам. Други кренвирши не се купуват у нас. Тези ми харесват, че на 3-4 тия ден и вече лепнат. Сравнително малък им е срока на годност, което е ок за мен.

# 533

Тези тънките кренвирши ги купуваме всяка седмица. В голямата разфасовка, разбира се. Аз кренвирши не ям, но мъжът и детето не могат да живеят без тях. Постоянно обяснявам колко са вреди, но няма кой да ме чуе.

Ха ха....и ние така, само че ММ в ролята на мърморкото Laughing

# 534
  • София
Старият месар го има в Пикадили. Една разфасовка от детската луканка излиза 9-10лв.

А за кренвиршите-аз сега им търся по-здравословен заместител Simple Smile Като(ако) открия ще споделя и с вас Simple Smile.

Извинявам се за коментарите не по темата  Embarassed Embarassed

Сега в обедната почивка съм замислила да отида до Лидл за риба и евентуално някоя дрешка, но като знам как го опоскват този на Черни връх кокошчиците, които работят наоколо сигурно няма да е останало нищо интересна, както обикновено.

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 11:49 от МирaМира

# 535
  • Бургас
Като сте подхванали кренвиршите - за тези на промоция от днес ,,Стара планина,, какво ще кажете?

# 536
  • София
Хм, натриевият нитрит е супер вреден и канцерогенен. В някои държави е забранен... А да го слагат в детски кренвирши е просто... за разстрел!  #2gunfire

# 537
  • have faith and be patient ..
да , за жалост много вярно , а  защо изобщо се допуска ползването на тези е-та в храната .. естествено за намаляване на популацията
но кои храни са без тези отрови  Confused

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 16:48 от С. Алекс

# 538
Хм, натриевият нитрит е супер вреден и канцерогенен. В някои държави е забранен... А да го слагат в детски кренвирши е просто... за разстрел!  #2gunfire

Няма ли да пускат скоро пистолети в Лидл?

# 539
  • София
Няма ли да пускат скоро пистолети в Лидл?

Е, чак толкова не са се намразили.  Grinning Животът е мил.

Общи условия

Активация на акаунт