Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 602
  • 777
  •   1
Отговори
# 510
Момичешките пижами винаги са били с клин или като панталон, т.е. с ластик долу около глезена не е имало или поне аз не помня. Peace

# 511
Панталонките за големи бяха много сладки. Дали са удобни?

# 512
  • have faith and be patient ..
Момичешките пижами винаги са били с клин или като панталон, т.е. с ластик долу около глезена не е имало или поне аз не помня. Peace

е глупости Simple Smile) тези които аз съм купувала от лидл винаги са били с широки долници , бархетните , онези със светещите кости за хелоин , едни бежави на звездички и т.н.  , никога не съм взимала с клин .. не ми изглежда удобно  Peace

п.п. единствено бархета бяха панталон без ластик , говоря до р-р 86/92

# 513

Ааааа и кремвиршите,  гледах и детските и тези 6бр. За 4-5 лв. Ми и в двата има мононатриев глутамат
Купис си пастет,  а от години си го бях спряла  Mr. Green
Как бе? Тези с картинката ли? Нали пише- без това, това и това отгоре... Мисля, че се бъркаш
Ето по-долу- пише. Нали ще ги скъсат от глоби, ако пишат нещо, толкова видно, а не е така?

# 514
Сетих се, какво исках да споделя с вас. Страхотна промоция имаше вчера в Лидл- Лимони. Намлени от 1.89 на невероятната стойност- 1.88 лв. Едвам устоях!! Simple Smile

# 515
Сетих се, какво исках да споделя с вас. Страхотна промоция имаше вчера в Лидл- Лимони. Намлени от 1.89 на невероятната стойност- 1.88 лв. Едвам устоях!! Simple Smile
Joy  Мен ме дразни, че всичките лимони, а в и другите магазини, са все турски..
http://thexperts.bg/article/%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8 … D0%BE%D0%BF%D0%B0

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 10:53 от Nil desperandum!

# 516
Простете невежеството ми, но какво им е на турските лимони?
Нали и в Турция живеят хора и си цедят лимонче?

# 517
Простете невежеството ми, но какво им е на турските лимони?
Нали и в Турция живеят хора и си цедят лимонче?

Не е само това източникът- чувала съм го отпреди и съм го чела от различни места. И по телевизията, в "Тази сутрин" го казаха,специално за цитрусите
https://vesti.bg/bulgaria/opasni-li-sa-turskite-plodove-6061011

http://www.novini.bg/news/143844-%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA% … %D0%B2%D0%B8.html

Мрежата е залята от информация за това и от години се знае. Турски плодове и зеленчуци купувам, само ако няма други, и само- ако наистина, много ми трябват..Всеки си преценява, де..

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 10:57 от Nil desperandum!

# 518
  • София
Скрит текст:

От Била си взех испански лимони.

А кренвиршите от снимката са без мононатриев глутамат и други боклуци. С добър състав са и понякога ги взимам за детето.

# 519
Скрит текст:

От Била си взех испански лимони.

А кренвиршите от снимката са без мононатриев глутамат и други боклуци. С добър състав са и понякога ги взимам за детето.

Имат само натриев нитрит, който става на нитрАт в организма, но както е видно, от него не може да се избяга, щом и цитираните "Попов" го имаха в състава.

# 520
  • Варна
В Лидл продават ли свинска мас?  newsm78

# 521
Търсих преди 2-3 седмици и ми казаха, че не продават мас.

# 522

За съжаление /мое огромно при това/ вече я спряха. Стоеше около маслото и корите за баници нейде там...

# 523
  • have faith and be patient ..

Ааааа и кремвиршите,  гледах и детските и тези 6бр. За 4-5 лв. Ми и в двата има мононатриев глутамат
Купис си пастет,  а от години си го бях спряла  Mr. Green
Как бе? Тези с картинката ли? Нали пише- без това, това и това отгоре... Мисля, че се бъркаш
Ето по-долу- пише. Нали ще ги скъсат от глоби, ако пишат нещо, толкова видно, а не е така?

а нее ! тези никога не съм виждала , едни други "детски " в обикновенна опаковка , не шарена .. а тези стоят при витрината с колбасите ли ? наистина не съм ги срещала  newsm78

# 524
Не знам да има и други детски кренвирши в Лидл, аз също съм купувала от тези.

Общи условия

Активация на акаунт