Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 596
  • 777
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Искам да си взема за града нещо по-така, че зимата не ми се отразява добре.
Термобельо имало ли е скоро в Лидл?

Нося някакви клинове от ликра или някаква подобна материя (дето са по 3лв бройката), но запарват ако стане топло (влезешв офиса на работа).
Мериносовата вълна било най-доброто, ще видя какво и колко струва в специализираните магазини.

Също и малко по-дебели чорапи от летните, които не спарват.

# 556
Взех си черния и белия сутиен, страхотни са и двата  Peace

# 557
Какви са тези пепитени панталони, нещо вчера не ги видях, да не би да са свършили? newsm78

# 558
Взех си черния и белия сутиен, страхотни са и двата  Peace

Еее, само скомина ми правиш, аз не стига, че без гащЯ останах, сега и без сЮтЮени. Ами гледах ги, гледах, дебели ми се сториха подплънките, иначе ми харесаха. Да вземат да пуснат с малко по-тънки пък! Купих си обаче стелки от двата вида - вълнените и с алуминиевото фолио, не можах да реша кои да взема. Вълнени съм купувала вече, но ми бяха интересни и другите, ще видим колко вършат работа, като ги пробвам с ботушите на разходка с черньото. Химикалки купих, някой тук ги похвали, другото една торба от редовните манджи. Рапорт даден! Mr. Green

# 559
Сютюени са пускали без грам подплънки. Ще чакаш либе... аз тези без хич не ги поглеждам. Няма с кво да ги пълня Rolling Eyes

# 560
Сютюени са пускали без грам подплънки. Ще чакаш либе... аз тези без хич не ги поглеждам. Няма с кво да ги пълня Rolling Eyes

И аз не щА без хич, ама тъй по-тънинко да е! Абе, нема угодия! Mr. Green Затуй пък ММ доволен от някакви шкурки и лепила, дето си ги накупи, мъжка му радост. Simple Smile

# 561
С по-тънки  няма бе...за какви модели говорите newsm78 мен все еднакви ми изглеждат Rolling Eyes

# 562
Аз пък ще се оплача,че в ОК нямаше  стелки-исках от вълнените(само тях не сме ги пробвали)три разл.номера щях да взема,ама нъц...имаше 3бр 41 от тези с фолиото.Имах поръчка за вредни суров суджук и няква луканка-и тях ги нямаше...Много неуспешен пазар,не че не оставих 40 лева -без грам дрешляк, ама...а химикалките ги забравих,а и не ги видях.

# 563
Химикалки...не ти трябват Вредни са и те Rolling Eyes

# 564
Какви са тези пепитени панталони, нещо вчера не ги видях, да не би да са свършили? newsm78
Ето ги! http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54177

# 565
Да,ама мойте все едно ги ядат,особено малкия-като ги ползва и за по ръце и дрехи(на 10 е,не е като твоя,да му е простено) Hug

# 566
Да са живи и здрави... Laughing

# 567
Може ли да покажете снимка на въпросните детски креНвирши?  Rolling Eyes

# 568
Малко назад има. Е, може да са на кремвирши, преживей го.

# 569
Ходих днес и взех от детските кренвирши, детето умира за такива и купувам само от Лидл.
Сутиен обаче не намерих, нямаше моят номер, взех ципура, още един чифт стелки и обичайните неща.
В понеделник съм първа писта за ноазети и профитероли.

Общи условия

Активация на акаунт