Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 595
  • 777
  •   1
Отговори
# 570

Ааааа и кремвиршите,  гледах и детските и тези 6бр. За 4-5 лв. Ми и в двата има мононатриев глутамат
Купис си пастет,  а от години си го бях спряла  Mr. Green
Как бе? Тези с картинката ли? Нали пише- без това, това и това отгоре... Мисля, че се бъркаш
Ето по-долу- пише. Нали ще ги скъсат от глоби, ако пишат нещо, толкова видно, а не е така?

Ей ги...за Блеки.

# 571
  • София
Днес голям пазар направихме в Лидл. Взех панирани калмари, е много гадни... имат вкус на поничка, вътре калмара е отвратителен, ако въообще е калмар... няма да повторя

# 572
Мацето, благодаря ти за калмарите. Бях предвидила за утре да купувам.

# 573
Какви са тези пепитени панталони, нещо вчера не ги видях, да не би да са свършили? newsm78
Ето ги! http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54177
Мерси, одеве видях само табелата в магазина-не можах да ги видя на живо, явно още вчера са свършили-сигурно са били хубави.Имаше сигурно 100 клина останали-никой не ги и поглеждаше.Сютюените ми се видяха с гадна дантела-белия обаче беше симпатичен.Имам един черно и бяло от предно пускане-страхотен е, с дебели подплънки, щото и аз съм от отбора на Тета. Wink

# 574
Днес голям пазар направихме в Лидл. Взех панирани калмари, е много гадни... имат вкус на поничка, вътре калмара е отвратителен, ако въообще е калмар... няма да повторя

Подкрепям мнението за калмарите. Ядохме ги лятото, но имахме същото впечатление - вътре почти не се усещаше калмара, повечето беше една мазна панировка...

Иначе да докладвам и моя пазар - черният клин е чудесен.... много съм доволна. Пролетните рулца - купих едни с шунка и пиле - много ми харесаха, наистина студени може би ще са още по-хубави. Взех и едни само със  зеленчуци, но не съм ги опитала. Купих и от луковичките на зюмбюли, чакам резултата Grinning
Днес - в Лидл на Раковска (София) бяха поизграбени полите, но и никак не ми харесаха. Имаше много сутиени, но и те не ми допаднаха  Sad Чакам сиренцата другата седмица  Laughing

# 575
Аз харесвам техните калмари,

# 576
И аз си харесвам черния клин, направо ми залепна и на крака, и на дупе, и на талия.

# 577
  • shumen
И аз днеска ходих,но за мен нищо не харесах.Взех обаче пак доста неща и оставих едно 50 лева.
Другата седмица не знам дали ще ходя,поне преди 01.02.,че вече парите свършиха,а съм пред заплата.

# 578
  • София
Някъде по софийските магазини да сте виждали  изостанал Формил Сензитив?
 bouquet

# 579
  • Бургас

Ааааа и кремвиршите,  гледах и детските и тези 6бр. За 4-5 лв. Ми и в двата има мононатриев глутамат
Купис си пастет,  а от години си го бях спряла  Mr. Green
Как бе? Тези с картинката ли? Нали пише- без това, това и това отгоре... Мисля, че се бъркаш
Ето по-долу- пише. Нали ще ги скъсат от глоби, ако пишат нещо, толкова видно, а не е така?

Ей ги...за Блеки.
Купувахме няколко пъти от тези кренвирши. Харесват ми, но по принцип в къщи гледаме да не прекаляваме с колбасите.

От азиатската седмица взех къри соса с ананас и чушки и нудълите от елда. Нудълите ми харесаха, но соса беше ужасен. Има сметана вътре, което го прави тежък и мазен.

# 580
  • софия
Момичешките пижами винаги са били с клин или като панталон, т.е. с ластик долу около глезена не е имало или поне аз не помня. Peace

е глупости Simple Smile) тези които аз съм купувала от лидл винаги са били с широки долници , бархетните , онези със светещите кости за хелоин , едни бежави на звездички и т.н.  , никога не съм взимала с клин .. не ми изглежда удобно  Peace

п.п. единствено бархета бяха панталон без ластик , говоря до р-р 86/92
Е, аз какво съм написала? newsm78 Като панталон, т.е . широко долнище, не прибрано около глезена (разбрах, че такова търсиш, извинявай, ако не съм разбрала). Иначе моята дъщеря има с клин (от есента или от миналата година, не помня точно) и е удобно (на нея широкото долнище, има и такива, се набира нагоре). Става въпрос за размер 98/104.
Бархетно долнище с ластик долу имаше преди Коледа и мисля преди 2 седмици пак, размер за по-големи деца. За по-малки не съм обръщала внимание дали има/е имало.

# 581

Жива да си  Hug Точно за тези ми се стори, че някой писа, че имало глутамат. Ще ги пробвам утре, като ходя (евентуално) за спортните неща.

Иначе вчера реших да наруша режима си и ядох пролетни рулца и панирани калмари. Еми съжалявам, се не си изпържих картофи и с тях да наруша  Laughing Не знам дали ми е подходящо сравнението, но и двете не бих ги взела отново. Рулцата ми се видяха безвкусни (с месо взех), а калмарите - като бухтички.

# 582
А роботи? Има ли за всички?

# 583
Да попитам дали има от шоколадовите бисквити "Закуска" в лидъл, от кафявите имам в предвид, от обикновените съм виждала, но от тия нямам спомен. bouquet

# 584
  • Козлодуй
И на нас ни харесват калмарите но трябва добре да е загрято олиото на 180 градуса -( проверявам го с дистанционен термометър ) и тогава се изсипват. Изпържвам ги добре и ги отцеждам на решетка (по метода на Жак Пепен) моята решетка е една мрежа за пържене на картофи ако не се изпържатр така стават много мазни единствено което не ми харесва в тях е че са доста солени за моя вкус Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт