Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 597
  • 777
  •   1
Отговори
# 540
Идвам да похваля охладената Скумрия. Снощи правих за вечеря на Грил тиган, разцепих на две и обезкостих. Много хубава беше. От години не съм яла Скумрия, защото имаше предимно замразена и не ми харесваше след размразяване нито на вид нито на вкус.

# 541
  • София
Сега си купих от детските кренвирши-нямат натриев нитрат. И странно-бяха останали доста от дрехите на Черни връх. Клинче с кожа си взех от черните. Малко е чалга style, ще видим дали няма да го връщам.

# 542
  • София
Идвам да похваля охладената Скумрия. Снощи правих за вечеря на Грил тиган, разцепих на две и обезкостих. Много хубава беше. От години не съм яла Скумрия, защото имаше предимно замразена и не ми харесваше след размразяване нито на вид нито на вкус.
Коста лесно ли се отдели? И месото твърдо ли си беше? Последните пъти купувам риба от рибни магазини и костта се вади с ръка и месото се разпада, на охладена риба!

# 543
verabel костите лесно излязоха, гръбначната я отрязвам близо до месото с остър нож.
Месото е по-рехаво на корема, където са извадени вътрешностите. Иначе беше добре почистена и миришеше много свежо на прясна риба.

# 544
Да, детските кренвирши по етикет са добри, на нас и на вкус ни харесват
Шунката, показвана тук преди време, същ се харесва у нас и е добра по състав

# 545
  • София
Devil_Rose, благодаря, може и аз да взема. Лошото е, че у нас само аз ще си я ям. Мисля след работа да мина и аз да купя замразени броколи, сметана и някакви сирена, ако има гъби шиитаки и нудели. Ако малкия ми позволи да видя и клиновете и сутиен ми се иска, дали има без банели?

# 546
  • Бургас
И при нас имаше доста останали дрехи. Харесах си синия джегингс, ама не го взех, оставих да размишлявам до утре дали наистина ми трябва.
И понеже нищо не казахте за кренвиршите ,,стара планина,, си купих от тях  Embarassed
На излизане от магазина, алармата се разпищя. Охраната каза, че е от кашкавала по БДС, видял ме като товаря багажника на количката, та се разминах с изваждането на всичко от коша  Grinning
Имам вече моркови, ряпа и цвекло. Остана робота утре да пристига и да влиза в действие Mr. Green

# 547
Devil_Rose, благодаря, може и аз да взема. Лошото е, че у нас само аз ще си я ям. Мисля след работа да мина и аз да купя замразени броколи, сметана и някакви сирена, ако има гъби шиитаки и нудели. Ако малкия ми позволи да видя и клиновете и сутиен ми се иска, дали има без банели?
Да не стане като в рекламата:
 hahaha
Сутиен купииии,моркови-забрави

# 548
От другата седмица видях че ще пускат ри дъскки със закачалка и универсална подложа за кухня, пускали ли са ги преди и добри ли са отзивите ?

# 549
  • София
Да не стане като в рекламата:
 hahaha
Сутиен купииии,моркови-забрави
Може, може, като нищо!

# 550
Взех си пепитените панталони-мноого са тузарски !  Heart Eyes

# 551
Момичешките пижами винаги са били с клин или като панталон, т.е. с ластик долу около глезена не е имало или поне аз не помня. Peace

е глупости Simple Smile) тези които аз съм купувала от лидл винаги са били с широки долници , бархетните , онези със светещите кости за хелоин , едни бежави на звездички и т.н.  , никога не съм взимала с клин .. не ми изглежда удобно  Peace

п.п. единствено бархета бяха панталон без ластик , говоря до р-р 86/92
Е, аз какво съм написала? newsm78 Като панталон, т.е . широко долнище, не прибрано около глезена (разбрах, че такова търсиш, извинявай, ако не съм разбрала). Иначе моята дъщеря има с клин (от есента или от миналата година, не помня точно) и е удобно (на нея широкото долнище, има и такива, се набира нагоре). Става въпрос за размер 98/104.

# 552
Имам вече моркови, ряпа и цвекло. Остана робота утре да пристига и да влиза в действие Mr. Green
И аз заръчах на ММ да купи цвекло и моркови да го пробваме утре този робот newsm44

# 553
  • have faith and be patient ..
Fortuna  написа , че момичешките винаги са били с клин или панталон , а аз коментирам , че съм вземала и такива с долнище широко и ластик долу на глезена , както и сега такъв търся , като няма ластик също и се набират до горе  Peace
п.п. хелуинската и е 98/104 р-р и е с ластик долу и широка долница , не се карам , уточнявам  Hug

# 554
  • Бургас
И аз заръчах на ММ да купи цвекло и моркови да го пробваме утре този робот newsm44

Дано да има и за нас роботи.  И аз на моя поръчах.
Че да не си останем само по цвекло  Joy

Общи условия

Активация на акаунт