Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 459
  • 777
  •   1
Отговори
# 60
Тета, това, което казваш ти, не е ли ръчно? На мен ми трябва то да рендосва вместо мен

# 61
Взех от протектора за детска кошара, за тази цена е супер!

# 62
Ох, с тези гащя наистина изписахте темата за отрицателно време  Laughing
Ще ходим тези дни за нудели и ние.

# 63
Гащи, гащи, но мъжките така и не ги видях  Shocked.....а тях бях набелязала, но да не остана по-назад от темата грабнах за мен Crossing Arms

# 64
И аз да се отчета от таз седмичните покупки. Зарадвах мъжо с боксерки и страшно много ги хареса, аз се разминах с гащите, лигави ми се видяха. Имам 2бр комплект от предишни зареждания отпред с нещо като сатен, а отзад само дантела, не са мръднали вече година.
Взехме пейката и сме много доволни, особено децата, но малко трудно се затваря, при някой такъв проблем?
Свинското в бурканчетата много ни хареса, памперси награбих 2пакета да имаме. Следващата седмица съм се спряла на жилетката, тази без копчетата, някой има ли отзиви? Ще взема кокосово масло и сутените ми харесаха на брошурата и със сигурност няма да се размина само с това  Grinning

# 65
Тета, това, което казваш ти, не е ли ръчно? На мен ми трябва то да рендосва вместо мен
Не,на ток е. Моето го вадя зимата и го ползвам за цвеклото само,че ми беше омръзнало ръчно да го стържа и да пръска навред. Ще пусна снимка после...че сега съм на телефона.

# 66
Лелеее, как съм изтървала, това. Пфф, то може и да няма останали

# 67

Подобно на това пускаха и в Лидл. Електрическо. Не му помня обаче цената..
А, ето го лидълското

http://www.lidl.bg/bg/Video.

Няма го сега де, по принцип говоря.

# 68
Дали ги пускат периодично...Да чакам ли....Колко струваше, помниш лИ?

# 69
40-50 лева някъде. Не помня кога го пускаха....понеже имам подобно, само регистрирах появата му и в Лидл Rolling Eyes С моето както казах стържа само цвекло и моркови, лятото го прибирам.

# 70
Според теб дали робота от събота ще ми върши работа или подобно ренде е по-добре?

# 71
Аз имам лидълското и съм много доволна. Беше към 40 лева.

# 72
Ами да ама кой знае кога пак ще пуснат...  Sad Това отдавна ли го имаше?

# 73
Аз робот нямам и не знам как действа и какво точно прави. Не съм по засуканите ястия и не ми е трябвал. Но рендето си го купих заради цвеклото, защото трудно се стържи на ръка, пръстите ми все остъргани бяха и много пръскаше, а аз обичам салата от цвекло с моркови и ябълка за цвят Grinning
Гледам мощността на Мулинекса е също 150 вата...тоест лидълското е 1 към 1 с него...

В стари теми може да се потърси кога сме го коментирали... newsm78

Ето, това намерих....
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=819789.210

# 74
То и на мен не ми трябват някакви излишни големи електроуреди, после да мия хиляда части. Но много обичаме салата от цвекло с моркови, обаче рендосването е кошмар. Карам ММ да върши тази работа, с ръкавици, да не се цапа...и пак има, няма 15-20 мин стърже. То ти се отщява да ядеш Grinning Ще рискувам с робота от събота, защото не ми се чака за ел. ренде. Я пуснат, я не. Благодаря ви за инфото  Hug

Общи условия

Активация на акаунт