Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 477
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
Защо не се обадиш да питаш? Може да има изостанали бройки някъде newsm78

# 76
13 януари 2015 са пускали такова ренде, 2016г нямам спомен....но сега е сезона на цвеклото и времето, ако ще пускат такова ренде, да го пускат newsm78

# 77
Ще попитам, благодаря  Hug

# 78
Мисля, че имаше наскоро, преди два месеца може би newsm78

# 79
  • Козлодуй
Лилянa имам робота но от както го имам все търся рецепти за него установила съм че много хубаво разбива смутита например, но не режи в него например луканка - направо го задръстих - за рязане и аз не знам освен за краставица как да го ползвам Simple Smile

Твоят е същия, така ли? А робота дали рендосва добре? На мен ми трябва главно за рендосване на цвекло и моркови?

Относно мопа, номер 5 "моп за почистване" дали върви с подложка?  newsm78

ООО същия рендосва страхотно даже толкова бързо ми напълни купата с рендосани моркови ряпа и други - страхотна зимна салата става с него не се бях сетила докато не попита Simple Smile

# 80
  • София
Днес половинката ме отмени с пазара, че детето е болно. Напълнил беше торбите стриктно по спецификация. Прояви самоинициатива за промоционални таблетки за съдомиялна ХХЛ. Видял ги и се обади да пита! Та, да ви кажа, доволна съм  Grinning
Покрай тези вируси, май няма да сколасам за новите промоции ...

# 81
Поради др.ангажименти последните два дни се разминах с лидл и съответно съм без гащи. Rolling EyesСлед малко отивам там.Хубав ли е червеният  печен боб?Все ми тежеше торбата да се прежаляли днес?

# 82
pvacheva, за робота ли говориш или за рендето?

# 83
  • WonderLand
Минах през Лидл вчера и какво да видя - единствената омърлушена салата Джентилина беше 3,69  Shocked Shocked Shocked Shocked В златна почва ли е расла не знам, ама това вече е прекалено...

# 84
  • В една слънчева къща...
Ако не сте пробвали XXL дъвчащите бонбони ги препоръчвам с две ръце.

А може ли да напишеш състава? Имат ли палмови мазнини?

# 85
  • при моите любими
Момиче влизам с един въпрос. Една приятелка има алергия към глутен. Пазарува предимно от скъпи специализирани магазини. Съвсем случайно имах детските кренвирши от Лидл и са без глутен. Та искам да ви питам дали сте виждали и други такива продукти? Бисквити, десерти, месни неща?

# 86
Момиче влизам с един въпрос. Една приятелка има алергия към глутен. Пазарува предимно от скъпи специализирани магазини. Съвсем случайно имах детските кренвирши от Лидл и са без глутен. Та искам да ви питам дали сте виждали и други такива продукти? Бисквити, десерти, месни неща?

Зависи от вида алергия....някои хора с такива проблеми реагират и на прашинка глутен, други-не.
Месото, рибата, яйцата не би трябвало да съдържат глутен. Зеленчуците също. Като цяло за хора с такива проблеми е удачна кетогенна диета.
Иначе на въпроса ти - в тематични седмици пускат подобни продукти. Спомням си например за безлактозни продукти - скоро пускаха.  Общо взето остава правилото да се четат внимателно етикетите..

# 87
  • при моите любими
Благодаря ти за отговора.  bouquet Тя си ги знае тези неща и месо и зеленчуци си яде. По-скоро става въпрос за нещо различно. Купува си и кренвирши без глутен, но не от лидл. Цената е доста по-висока и казва, че не са вкусни. А детските на Лидл са добри. Затова попитах. Като ходя следващия път ще се зачета в етикетите, но това би ми отнело много време да прегледам целия асортимент.  Rolling Eyes

# 88
Минах през Лидл вчера и какво да видя - единствената омърлушена салата Джентилина беше 3,69  Shocked Shocked Shocked Shocked В златна почва ли е расла не знам, ама това вече е прекалено...
Предлагам да бойкотираме и да не купуваме Джентилина, Копф, Айсберг и др. подобни докато не се освестят.
Иначе- се чудя, ако сложа цвекло в чопъра на какво ще заприлича newsm78, освен че чопърът ще заприлича на нищо...
Взех си от кюфтаците с кашкавал и бекон и ги ядох със затворени очи- то какво ли нямаше в състава. Crossing Arms
Сега последно лампата с хималайска сол ли е или с обикновена? Тук в една тема във форума (ей тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=897118) за химайласки лампи последният пост е много страшен- трябва да се внимава да не би солта да е от радиокактивен район, че било опасно...
Брада, аз обмислях пускането на тема със снимка на гащи на заглавната, но ти надмина всичко... Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 17:14 от Nil desperandum!

# 89
Сидония, и аз ще погледна етикетите...

Нил, в чопъра цвеклото ще стане като лука....накълцан, а не рендосан. Трябва си ренде...

Общи условия

Активация на акаунт