Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 079
  • 777
  •   1
Отговори
# 105
Значи  утре в 7 съм пред магазина ахахахха.

Утре недей, тя е от четвъртък 26.01 Wink
  Леле много благодаря не съм видяла.

# 106
Пак ще ходя на рано за кокосовите млекца.

# 107
Дано да успея утре да видя детски клинове и дънки Simple Smile

# 108
Дано да успея утре да видя детски клинове и дънки Simple Smile
Стискам палци.

# 109
  • shumen
Аз утре си харесах салама,но да видим дали ще се добера до Лидл.

# 110

Иначе- се чудя, ако сложа цвекло в чопъра на какво ще заприлича newsm78, освен че чопърът ще заприлича на нищо...

Аз обработвам цвекло само на чопър. Става на дребни стърготини и е ужасно вкусно . Като имаме гости правя салата от такова цвекло с зелени маслини с пиперка или бадем и нюню чесън. Винаги ме питат - ау как го стържеш така дребно...

# 111
Чудя се през колко време горе - долу повтарят тематичните стоки например  в раздел за дома имаше един комплект за съхранение на храна, не взех.. сутиените ги загледах и ми харесаха, нямаме вече моят номер, докато съм избирала гащите( обаче детските чудни са и потниците, за по големите деца)., та са ги изкупили.
Всъщност ако не го купиш веднага, на другият ден го няма .. а има стоки, за които човек не се сеща и чак се учудвам, че в лидл ги намирам например аптечка за кола... та през колко време ги повтарят?

# 112
Хайде кокоски купихте ли си набелязаните неща?  bouquet

# 113
  • София
И аз не успях да си купя гащи. В петък към 18 часа имаш три-четири пакета S и XS, а на мен ми трябват или М или L. От маслото също не видях.

# 114
Късмет другия път.

# 115
От маслото също не видях.
Изядохме го Rolling Eyes Blush

# 116

Иначе- се чудя, ако сложа цвекло в чопъра на какво ще заприлича newsm78, освен че чопърът ще заприлича на нищо...

Аз обработвам цвекло само на чопър. Става на дребни стърготини и е ужасно вкусно . Като имаме гости правя салата от такова цвекло с зелени маслини с пиперка или бадем и нюню чесън. Винаги ме питат - ау как го стържеш така дребно...
И аз правя салата с чопър - цвекло, ряпа, морков, ябълка и си е супер.  bouquet

# 117
  • Пловдив
за гащи не знам
Но рибата им е ужасно водниста
Взех пастърви в събота - приготвям ги във фолио с пълнеж от топено сирене орехи и сушени плодове /сини сливи или стафиди / и никога ама никога не съм виждала пастърва да пусне толкова вода , наложи се да ги вадя от фолито и да ги допичам на скара   ooooh!
От Лидл риба определено повече няма да купя Close  Crossing Arms

# 118
Някой добра ли се до клин? Довечера чак ще стигна, дано има останало нещо  Sad

# 119
Чудя се през колко време горе - долу повтарят тематичните стоки например  в раздел за дома имаше един комплект за съхранение на храна, не взех.. сутиените ги загледах и ми харесаха, нямаме вече моят номер, докато съм избирала гащите( обаче детските чудни са и потниците, за по големите деца)., та са ги изкупили.
Всъщност ако не го купиш веднага, на другият ден го няма .. а има стоки, за които човек не се сеща и чак се учудвам, че в лидл ги намирам например аптечка за кола... та през колко време ги повтарят?

От кога чакам ластични дънки есмара в сиво....Станаха три четири години вече няма и няма при нас в бг.

Общи условия

Активация на акаунт