Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 110
  • 777
  •   1
Отговори
# 135
Риба редовно купувам от Лидл, поне веднъж в седмицата но я избирам старателно Simple Smile
Ципура и лаврак, сьомга и скумрия.
Вчера пекох скумрия беше страхотна. Но миналата седмица имаше само пъстърва /сьомгова и не взех , тя е много лигава риба.

# 136
  • Бургас
Дебна и аз мнения за дрехите. Отказах се да тормозя брадата да ми пазарува, че моята девойка искала сама да си избере. Ще ходим довечера. И без това трябва да напазарувам хранителни неща, че оставяме баткото няколко дни сам, да му заредя хладилника. В тази връзка той искал да му взема от охладената лазаня. Имам някакъв спомен, че съм мяркала и замразена. Коя е по-читава?

# 137
Гащи при нас немаше Sad...ми ще ходя без  Mr. Green

Клинове-бол, кокосово масло си взех, резачката за хартия, органайзера (сладурски е); мандарините изглеждат чудесно, взех, но не съм ги пробвала още..

Само аз ли не съм очарована от силиконовите форми за варене на спагети?..ще я връщам.

# 138
За сметаната в червените и сините малки кутийки,както и тази от миналата xxl седмица(дето бяха две в опаковка)аз също се притеснявах от разбиването и,но е наложително поне 6 часа да е била в хладилник,нямах проблем вече три пъти.Освен за торта имам винаги разбита и за кафето...на третия ден ако остане,малко се втечнява на дъното на съда.

# 139
Снощи бяхме в лидъл - вземхе си от китайските пролетли рулца със зеленчуци. Пекох ги на фурна( не ядем пържено в къщи) и станаха много вкусни. Купих и от сьомгата кпято е поръсена с много  подправки . взимала съм преди от нея и съм си облизвала пръстите. Да видим дали ще сме я уцелили този път. Беше намалена на 13,99 лв.
Иначе от новата седмица се глася на джегинсите с кожа. Дано да са хубави да мога да си купя . Хем е клин хем прилича на панталонче.

# 140
Колко е спокойно да пазаруваш от промоциите за понеделник в неделя вечер  Laughing

Взех два сака (розов и син), кокосово масло, соев сос (и от двата вида), сладко-кисел сос, а ММ си взе някакви крекери (ужасни са...поне за мен), саке и нудъли  Rolling Eyes Нямаше време за разглеждаме другите неща...

# 141
  • Пловдив
Скрит текст:
Риба от години не купувам от Лидл.
Колебая се за детски дрехи тази седмица.
Вкусен кашкавал да ми препоръчате?

Парчетата от пита на Гуада са ми любими с един жълт восък е питата  Peace

https://www.lidl.de/de/milbona-hollaendischer-gouda-mittelalt-am-stueck/p183045

# 142
Да се разпиша в новата тема, докато не съм ви изпуснала Peace
Домашният суджук хич не е лош на грил тиган Mr. Green Докато беше топъл ометох една четвърт и много ми хареса. Стори ми се една идея по-солен, но може и да съм осолила повечко бон филето, че ги метнах заедно.

# 143
Имате ли представа, дали тези кошници са пускани някога в Lidl тук?

https://www.lidl.de/de/playtive-junior-einkaufskorb/p229732

# 144
От няколко години следя брошурите им, но такива кошници не съм виждала.

# 145
  • София
Благодаря за отзивите за грейките. А колко струват и от миналата седмица ли са?

# 146
  • по пътя
Да похваля сутиените и топовете за кърмачки-много удобни и качествени, след като съм пробвала много други и все ми стягаха някъде, с тези направо се родих.

# 147
  • до едно тепе
Минахме снощи към 7. Бяха заредили азиатската седмица и си взехме кокосово мляко и масло и пролетни ролца.
Напоследък купуваме кашкавал на Блудино- производство на някаква фирма в Търговище. Преди вземахме по БГ стандарт(фирмата производител е Мероне), но нещо го развалиха с времето. Та сега последната партида на този е нетипично бял, гумен и скърца ooooh!

# 148
  • София
И ММ е купил суджук с идеята да го суши. Добре ли е на подправки, че предишния от К. нямаше дори сол и ни беше безвкусен.

# 149
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,кой цвят Формил беше хубав?Интересуваме за бяло и цветно пране.Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт