Лидл - 98 Гащи има за всички

• 72 682
  • 777
  •   1
Отговори
# 345
Взех си от безшевните клинове черния, размер М, но се оказа, че отгоре е с ластик, който ми е доста огромен  Sad Гледам, че сивия е без този ластик отгоре, някой има ли наблюдение за двата модела, дали сивия е по-тесен отгоре на талията от черния? Обмислям за сив да го сменя, не ми се ще да го сменям за S защото сигурно къс ще ми дойде, а и в краката си ми е добре.
Колко си висока и колко кг си? Аз нямаше да взимам, но сега изведнъж реших, че имам нужда от клин с горнище. Ако има номера...Мразя да ми е късо и тясно. Слаба съм, но и висока, от гащите си взех S и са ми ок, но за клин, мислех да взимам М. Като те чета, обаче си мисля да взема S...Aз съм 176/58кг.

# 346
 Аз имам и рендето и робота , рендето само стърже и е доста по-слабо, трудно се справя с моркови. От робота съм много доволна, можеш да стържеш, кълцаш , мелиш, режеш има и нож за тесто. Салата зеле и моркови я правя точно за 2 минути. Първо си взех рендето, но откакто имам робота- съм го прибрала. Робота ми стои на плота и го ползвам ежедневно.  

# 347
Аз съм от ползващите такъв робот за всичко. Ренде нямам и не мога да кажа впечатления. Но на робота режа, стържа, дори и кашкавал.

# 348
Взех си от безшевните клинове черния, размер М, но се оказа, че отгоре е с ластик, който ми е доста огромен  Sad Гледам, че сивия е без този ластик отгоре, някой има ли наблюдение за двата модела, дали сивия е по-тесен отгоре на талията от черния? Обмислям за сив да го сменя, не ми се ще да го сменям за S защото сигурно къс ще ми дойде, а и в краката си ми е добре.
 Имам от черния и сивия клин, сега ги измерих и сивия ми е около два пръста по-тесен в талията от черния.

# 349
  • Sofia
И аз му се чудя на робота...   Ядем доста салати, а ненавиждам да стържа на ренде. От друга страна имам един огромен шкаф пълен с ел. уреди, които не използвам.  Rolling Eyes И нямам място вече нито в него, нито на плота. Но пък ако робота меси тесто ще мога да махна хлебопекарната, че и без това последните 1-2 години само за тесто я ползвам. Не знам и аз вече...  newsm78
Какво друго може този робот освен да реже/стърже?

# 350
 Имам замразени зеленчуци с масло и от големите пакети Нудели. Как да ги приготвя  Embarassed

# 351
Роботът от събота има ли нож за тесто  newsm78, че аз не виждам. Peace

# 352
  • Sofia
Аз замразените зеленчуци ги слагам в уок с малко зехтин, като се позадушат добавям ориз, соев сос, черен пипер и малко вода. Накрая малко масло за вкус и стават екстра. Става и за основно и за гарнитура.

# 353
Ами този само това може. Ако си вземеш робот, е добре да му предвидиш място върху кухненския плот. Ако ще го вадиш от шкаф, преди да го ползваш, ще ти е тегаво и ще отлагаш, а накрая ще кажеш, че не го ползваш.  Зелето се реже с приставката нож, а не се рендосва. Обикновено и кашкавалът врътвам с ножа, като не ми се занимава да сменям приставки.

# 354
  • Бургас
А робота ще ми накълца ли лук, картофи, морков за супа например?
И много ли място заема? Моята кухня е слим и няма особено място на плота ...
И друг тъп въпрос, бръмчи ли много? Бебето реве като пусна блендера или пасатора, страх го е от силен шум.

# 355
 newsm10

Аз така скоро открих, че имам центрофуга за зеленчуци. Не помня кога я купих, много ми хареса, прибрах я и забравих за нея.  Скоро а видях, ми много хубаво нещо.  

Таня, моят не е такъв от Лидл, та не мога да ти кажа за него. За супа слагам нещата и ги врътвам с ножа.  Същото става и с чопър, ако готвиш малка супа. За бръмчене - моят бръмчи, внучката демонстративно ми затваря вратата.  Laughing

# 356
  • Sofia
И на мен ми се вижда тесничко "коминчето". И защо не е поне кръгло, ами такова сплескано... то съвсем на дребно трябва да нарежеш, за да го пъхнеш вътре. Така като го гледам и морков няма да влезе цял.  newsm78
Какво е центрофуга за зеленчуци?  newsm78

# 357
  • София
krassi82, много благодаря  Hug
Ще пробвам да го сменя със сив значи. И на мен сивия ми изглеждаше ок като за мен, сив имаше отворен и него го гледах, но черните бяха запечатани всичките и реших да рискувам, ама е със съвсем различен дизайн от сивия.
ShikeR, аз съм висока 170см, около 63кг съм в момента, принципно съм между S и М, много гадно, винаги зависи от конкретния модел и винаги едно чудене пада кой от двата размера и доста често после следва смяна  Simple Smile Да добавя, че клиновете си имат разтегливост и на дължина принципно и все пак са изрязани отдолу, ама имам вече кофти опит с един по-плътен чорапогащник S, който си ми е ок като рамер на широчина, обаче ми се смъква сигурно до коленете като походя малко, определено къс ми идва.

# 358

Какво е центрофуга за зеленчуци?  newsm78

Това за миене на салата - едно пластмасово. Откакто го открих повторно, мия всичко в него - патладжани, гъби.

# 359
И аз имам електрическото ренде от Лидл тъй като много мразя да стържа. Ами всичко си стържа с него: моркови, цвекло, ябълки, орехи, шоколад, кашкавал, тиквички, краставици, до сега само един кашкавал не успя да ми настърже и то защото беше много мек и се размаза по рендето. И е компактно, има си къде да се приберат различните рендета, а не само да се подмятат из чекмеджетата. Това за мен е най успешната ми покупка на уред  Peace от роботи нямам впечатление

Общи условия

Активация на акаунт