Лидл - 98 Гащи има за всички

• 73 049
  • 777
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Ааа, центрофугата си я ползвам аз. Нищо, че ми седи в шкафа.
По скоро е за изсушаване на салати след измиване. Въртиш до замаяване и хоп, листата сухи. Наистина има друг вкус салатата.
За друго не съм се сещала да я ползвам, но ще пробвам.
Трещерица, благодаря за споделеното  bouquet

# 361
Аз замразените зеленчуци ги слагам в уок с малко зехтин, като се позадушат добавям ориз, соев сос, черен пипер и малко вода. Накрая малко масло за вкус и стават екстра. Става и за основно и за гарнитура.
С ориз и аз ги правя, но дали с Нудели ще стане newsm78

# 362
Да попитам за машинката за дрехи на батерий ли е или на ток?

# 363
С батерии е.

# 364
Да кажа и аз по темата за робота-от 15 години имам Мулинекс,300w,с пет приставки(2рендета,нож,един ограничител и едно вълнообразно пластмасово).Ползвам предимно ножа и двете рендета,тесто съм бъркала,за чийзкейк е мн.удобен,за обичайните салата от ряпа,моркови,ябълки,.Най- ми е незаменим късна есен за нарязано зеле в буркани-за две мин.цяла зелка става перфектно тъничко нарязана.Всички прпдукти нарязвам и приготвям в тава и децата с кеф пъхат и режат.

# 365
  • София
Поредната стока, от която съм недоволна. Клечки за уши Cien. Вече 2 пъти памукът ми остава в ухото. И ММ се оплака.

# 366
Аз имам и рендето и робота , рендето само стърже и е доста по-слабо, трудно се справя с моркови. От робота съм много доволна, можеш да стържеш, кълцаш , мелиш, режеш има и нож за тесто. Салата зеле и моркови я правя точно за 2 минути.

Я направи разбор как точно става за 2 минути цялата тая работа...от цяла зелка, тупната на плота, до салатата....цяла ли я мяташ вътре?

Аааа, Денил е писала и тя, че за две минутки става.

Ама как точно?
Търся си робот, ама цялата зелка да се мята вътре Thinking

# 367
Тета , през улея и вътре се събира от порция на порция , в тялото , та цялото. Grinning

# 368
  • Sofia

Търся си робот, ама цялата зелка да се мята вътре Thinking
Joy Joy Joy Мисля че няма такъв.

# 369
Няма, да...убих се къде ли не да търся... Rolling Eyes

А за улея, то като извадя ножа и сложа зелката на дъската, дето ще я кълцам на парчета, че да влезат в улея, що да не я подхвана и да я нарежа направо. Тъкмо ще съм се опретнала...Губи ми се смисъла нещо...
Но очевидно пак по-бързо става с робота.

Утре ще мятаме ли гащи до Лидл,м?

# 370
Няма, да...убих се къде ли не да търся... Rolling Eyes

А за улея, то като извадя ножа и сложа зелката на дъската, дето ще я кълцам на парчета, че да влезат в улея, що да не я подхвана и да я нарежа направо. Тъкмо ще съм се опретнала...Губи ми се смисъла нещо...
Но очевидно пак по-бързо става с робота.

Утре ще мятаме ли гащи до Лидл,м?
Аз точно по тези причини не съм му фен . А мен най-много ме мъчи рязането на листните и зелето.
Аз ще мятам гащи за гащи /син панталон си харесах/. И стелки и ...ае , много рабУти. Mr. Green

# 371
Смисъл има за твърдо зеле, както и ако е смесена салата- зеле, морков, цвекло, ряпа и прочие. Всичко едно след друго....

# 372
Здравейте,
отзиви за туниките от четвъртък ---> http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=54175
Дано не са много  дълги (да не седят като рокля)
П.П 167см съм висока Simple Smile

# 373
 За една салата, цяла зелка е огромно количество. Аз си режа парче от зелката, което после режа още на 3-4 за да влезе през отвора. Имах предвид, че самото рязане и стъргане на салатата трае не повече от 2 мин. Спестява време и става тънко и равномерно, а за зелето ползвам приставката която се слага горе и реже тънко. Тесто за хляб няма как да замесиш ,но е много удобно за маслени теста или чийзкейк.

# 374
Ходих за суитшърт и клин. От единия магазин взех черен суитшърт М (предпоследния), черни клинове нямаше, затова се разходих до другия - та от там взех черен клин М (последния). Горнището е по-бледо черно от клина и се различават, не стоят точно като комплект. S със сигурност щеше да ми е малко. Изглеждаше ми, че клина ще ми е къс, но като се облече е друго, идеален ми е Simple Smile А тази глупост да ти влиза стъпалото май я има само на синия клин. Сега чакам ММ да се прибере от работа да си каже експертното мнение, иначе аз се одобрявам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт