90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 360

• 34 403
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
ppppppp, Честит Рожден Ден! Да си здрава, красива и усмихната!  bouquet
Вики Кати, зарадвах се за теб! Представям си колко си окрилена от добрата новина, от новопостигнатото тегло, как всяка стъпка ти носи радост.  Hug  Hug  Hug Понеже често пишеш, че четеш,  малко ти завиждам... Електронен четец ли ползваш или четеш книги?
Irinita, поздравления  за твоя минус, който на фона на малкото килограми, които имаш да сваляш е впечатляващ!  Hug
Днес белтъчен: З- 1 ябълка, О- 2 яйца със салата от моркови, В- печено пилешко бутче, без салата(просто не ми се яде никаква в момента). Може би вечерята не ми е 1/2 от обяда, но така се получи.
Хубава вечер на всички!  Hug

# 706
  • София
Тодорова, но скоро и аз ще трябва да я сменям.  Cry Жената е на 76 години и смята да спира работа с пациенти. Сега сме останали само 6 човека - както тя казва скъпи на сърцето и.  Laughing Grinning
Проучвам трима които тя ми препоръча, че до март трябва да избера. Др. Станкова от 11 п-ка, Михнева от ВМА и Бакалов от Александровска.  Thinking

Благодаря!  Hug

# 707
  • Русе
И моята програма днес е изпълнена както беше планирана Simple Smile
Кати, махмурлук няма, аз нещо се повредих от 2-3 години и пия само по повод малко  Joy но не знам от хапване махмурлук хваща ли се  Joy Joy Joy
Утре съм на работа, така че
з - банан, о - ориз с нещо (зависи какво има), в - мисля да е грах  newsm78

# 708
М да...май с първия ден успях - Ябълка - Свинско бонфиле със салата - за вечеря наполовина от обяда...Не мога никак да се ориентирам, кога е позволено авокадо и въобще можели да се комбинира.
За утре си приготвих ризото с гъби...

# 709
  • София
 Авокадо мисля, че може всеки ден.

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 22:21 от жгмъц

# 710
  • Русе
Жгмъци, тя е писала, че е със салата  Flutter
Pimentoto, авокадото винаги е било малко спорен зеленчук (плод), но повечето го консумираме като зеленчук в салати Simple Smile и като такъв, може всеки ден.

# 711
  • Русе
Авокадо и гъби, може всеки ден, в плодов- неовкусени.  Wink

Долче.  Heart Eyes , нямаше от тез неща с м,  Grinning ,тоз път нямаше нищо изкушаващо,  Whistling Не вярвам смесването на различни меса да е проблем, най-много да увеличиш времето за усвояването им.
Сис.  Heart Eyes , много добре си изкарах.... Flutter Както винаги, де.

# 712
  • София
Редактирах се, заспала работа съм.  Joy

# 713
  • Русе
Редактирах се, заспала работа съм.  Joy

На работа ли си?   Flutter

От туй ренде на Лидл и аз ша зема кат пуснат....  Whistling

# 714
  • София
Мда, на работа съм.  Wink

# 715
  • Русе
Лека смяна!  Hug
А аз не мога да реша дали ми се спи или не..... Crazy

# 716
  • Русе
Лека и от мен , Жгмъци!
Джулс и аз съм така, ама отивам да натисна възглавницата, че утре съм на оперативка и трябва да съм шен   Flutter

# 717
  • София
Лека нощ, момичета!  Hug
При мен е спокойно, благодаря!

# 718
Вики, много се радвам, че намаляш инсулина! bouquet Значи съвсем малко остава да закръглиш свалените кила и ще черпиш Laughing Нещо режимно, де Mr. Green hahaha
Жули, ядеше ми се и пилешко, и свински ребърца със савойското зеленце... Laughing
Скрит текст:
Скоро не бях яла месо, май от началото на врътката не бях яла newsm78 Ядях риба, млечни, моцарела, яйца Sick , веднъж малко кюфтенца (но каймата не я броя точно за месо hahaha , че беше говежда и сухичка, доста "постна" Mr. Green )....А вечерите гледам да са риба или млечни, че по-лесно ги преработвам Grinning Та смесих месата Joy  За ел. рендето няма да съжаляваш.  Peace
Деси, какво е "шен"....? newsm78 Blush
Инджи, намираш ли хубаво манго?? Нали ти го ядеше.... newsm78 Купувала съм в Бг, но явно недоузряло беше, много "влакна" вътре, много нещо.... ooooh! И трудно се режеше, а съм чувала, че добре узрялото е меко и сочно.
Жгмъц, лека работа Hug
Не съм доизмислила утрешното меню. newsm78 Имам няколко резенчета печени картофи, царевица, савойското зеУе. Може би ще добавя малко боб и царевица от консерва към зелето и салатата, че не ми се готви май... Laughing

# 719

pimentoto и аз съм нова на кой ден си?
След първата четворка не съм мръднала и с грам
 Вчера умрях от глад с плодовете, но не спазвах разстояние от час, ами често и по няколко резенчета + малко 80гр. суров бадем
Днес
З ябълка
О риба на фурна +салата айсберг
В само салата
кафе цял ден, не мога да спазвам това с водата, пия глътки, когато ми се пие, но 2 литра не мога да направя.
Утре цял ден боб ще ям, боб иначе само на бъдни вечер ям, ама какво доживях, но като се сетя преди как от онлайн магазините само по картинка си избирах и всичко ми седеше, а сега връщам всичко което поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт