Дистанционно обучение

• 1 796
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,
имам нужда от съдействие. Можете ли да ми обясните по-подробно как се осъществява приема и самото дистанционно обучение, и да ми препоръчате университет. С малко дете съм, работя. Благодаря предварително на отзовалите се, много ми е важно, желая да завърша, но ми е страшно трудно.
Става дума за степен "бакалавър"

# 1
  • У дома
Провери НБУ, организирани са горе-долу добре, имаш потребителско име и парола и всичко става онлайн, мисля обаче, че има и някои присъствени изпити при бакалавър програмите, но като цяло всичко е онлайн, сега завърших магистратура ДО. Намери телефоните и звънни, ще ти обеснят подробностите Peace

# 2
  • дълбоката провинция
За степен бакалавър не съм сигурна, че има дистанционно обучение в друг университет, освен НБУ (или друг частен).

# 3
В УниБит също има дистанционна форма само, че бала за влизане е много висок спрямо другите форми на обучение. Влиза се мисля, че с дипломата, отделно оценките от някои предмети зависимост от спец.  и входен тест с няколко раздела.До колкото знам ти пращат материалите в началото на годината и после се явяваш на електронен тест в комп. зала на университета.  Wink

# 4
В УНИБИТ ако харесаш нещо, може да опиташ и задочно. С малко дете имаш служебни заверки, намалена посещаемост. Около 20тина дни са задочните на семестър, може да не присъстваш на всичко. Дистанционното пак имаш присъствени дни; и при двете форми повечето изпити са присъствени. Таксите са едни от най-ниските.
 В Свищов за дистанционното са по-малко присъствените дни, но не знам дали имат бакалавърски.
По принцип в дистанционно навсякъде е много висок бала, защото май има само по 1-2 места държавна поръчка.

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 23:04 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт