Безумно кръщаване

• 55 976
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 705

Имам някакъв спомен, че в закона имаше и забрана да бъдат въвличани децата в
религиозни ритуали. Което, принципно, би могло да означава, че Бъдни вечер да
си изкарат в тяхната стая, за да не присъстват при родителите си. Тъй де Simple Smile
Ами то е забранено и да се оставят сами, което значи, че като си в тоалетната, детето трябва да ти свети.

# 706
Значи по закон на мен уж не ми е позволено да си водя детето на служба. Обаче някой е разрешил на същества като Лиляна да учителстват. Брях!

# 707
  • MI
Значи по закон на мен уж не ми е позволено да си водя детето на служба. Обаче някой е разрешил на същества като Лиляна да учителстват. Брях!
Аз цитирах закона за закрила на детето. Моля Лиляна да цитира тя къде точно е видяла такава забрана или да си признае че дезинформира!

# 708
А тук някои изтрещяха религиознои, което е доста неприятно.  Sick

# 709
Кой ги пише тези закони? Може ли закон да бъде създаден от -човек?! Ясно е че законите са дадени от Господ, всички други закони са нелегитимни за мен.
4 коня са :белият - католицизъм,червен-комунизъм, черен капитализъм, бледият- Смърт и Ад.
Ясно е че социализмът ще бъде политиката на НовСвРед.

# 710
А тук някои изтрещяха религиознои, което е доста неприятно.  Sick
Аз не виждам религиозно изтрещяване?Въпроса е по скоро да се кръщава ли детето докато е бебе или да има свободата да избира ,като вече осъзнат индивид?

# 711
Кой ги пише тези закони? Може ли закон да бъде създаден от -човек?! Ясно е че законите са дадени от Господ, всички други закони са нелегитимни за мен.
4 коня са :белият - католицизъм,червен-комунизъм, черен капитализъм, бледият- Смърт и Ад.
Жалко, че Мохамед ви е забранил ракията.
Имаш нужда от едно питие, че много си напрегната...
А тук някои изтрещяха религиознои, което е доста неприятно.  Sick
Аз не виждам религиозно изтрещяване?Въпроса е по скоро да се кръщава ли детето докато е бебе или да има свободата да избира ,като вече осъзнат индивид?
Един осъзнат индивид винаги може да си смени религията. Няма да го удари гръм, ако е бил кръстен преди това от родителите си.

# 712
Абе ей така искат някои хора всички да са атеисти. Щом те са атеисти, значи всеки трябва да е атеист.
Вяра не може да се вземе насила, нито да се даде.
За мен лично животът без вяра би бил една постоянна депресия.
Атеистите обаче си живеят чудесно без вяра, но защо трябва да ни се бъркат на нас вярващите ?
Страшни ли сме, застрашаваме им ценните права ли ?
И друго ми е смешно - гледам някаква веганка постнала из фейса "Не ни натрапвайте религията си, запазете я за себе си" , но това само за вярващите. Иначе тя може да си поства всекидневно менюто и призиви да откажем месото.  Crazy
Значи профилът на модерният човек е - атеист, веган, мислещ еко , градящ кариера и водещ вълнуващ живот с мисия да спасява животните и планетата. А ! И обича свободата си преди всичко !
Всичко друго е закостеняло, старомодно и примитивно животно, което трябва да отиде на бунището на историята и докато е живо трябва да се срамува едва ли не, че вярва в някакъв си имагинерен бог.

# 713
За кои законо говориш?

# 714
Жалко, че Мохамед ви е забранил ракията.
Имаш нужда от едно питие, че много си напрегната...
А тук някои изтрещяха религиознои, което е доста неприятно.  Sick
Един осъзнат индивид винаги може да си смени религията. Няма да го удари гръм, ако е бил кръстен преди това от родителите си.
Стига се подиграва Grinning

# 715

Значи профилът на модерният човек е - атеист, веган, мислещ еко , градящ кариера и водещ вълнуващ живот с мисия да спасява животните и планетата. А ! И обича свободата си преди всичко !

Забрави да добавиш, че е или Би, Гей, Цис или Транс.
 Вече просто мъже или жени няма...

# 716
  • n/a
Да, няма подобни неща в Закона, прегледах го набързо.
Обаче коментарите по такива идеи помня, може би беше
във времето на навлизане на ювеналната юстиция.

# 717
Господ я е забранил, не Мохамед.

# 718
Господ я е забранил, не Мохамед.
Моят Господ ми дава. Даже  водата на вино я превръща.
Не съм го видяла това, но слуховете така говорят...

# 719
  • MI
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Така е,  крийте се че идва края на света!

Общи условия

Активация на акаунт