Отговори
# 555
Google76, я кажи пак това за лекциите на английски? Какво за лекциите на английски? И за рефератите на английски? Та кажи да знам, че в АУБ пишехме май на руски...

Съвсем ясно осъзнавам, че в доста случаи стига просто да си на разположение, за да получаваш проекти и пари. Но това не значи, че някой не може да се впише и в по-късен момент, също така адекватно.

За владеенето на програми няма да коментирам, че ще решите, че се хваля. Но ми е странно как млада жена на 24 в 21 век не може да схване защо точно форматирането на ръка е огромна глупост.

И аз няма да говоря за програми, защото по-голямата част от тези, които са необходими в моята сфера не се теглят от Замунда.

Не можеш да сравняваш обучение в България на английски и обучение, живот и прехрана на английски в Англия. Двете нямат нищо общо.

За много позиции се изисква опит, който би бил предимство на по-възрастен кандидат, но активен опит - не майчинство.

# 556
Мамсита, стига бе! Кафенце и шоколадче!  ooooh!

Не е до кафенцето и шоколадчето, не се ли сещаш, друго е.

Но явно в Публицис Марк са нещо луди и не ги разбират нещата.

Между другото техният криейтив директор ми преподаваше в университета, но не можа да ме грабне тоя сектор.

# 557
Мамсита, стига бе! Кафенце и шоколадче!  ooooh!

и компютъра чете СВ-та  Laughing

що па да не пише и реклами?
така и така е почнал  Laughing

# 558
Темата отиде по ягодите, та затова си позволявам съвсем да я дооспамя. Мамасита, заповядай малко отзиви за Публицис Марк:https://bgrabotodatel.com/company/2124

# 559
Алвина, от Марс ли падаш? Има позиции, които приемат CV само в един формат или само чрез системата на дадената компания, именно за да може първо автоматично да го прочете програмата и да си хареса зададените ключови думи.

Ако си ейчар и четеш сивита, то в момента ми даде много ценна информация за "нормалната" картинка в България.

А рекламите също компютърът решава къде да ги пусне. Викат му AdSense, ако си чувала, ама не е българско.

Уиш, не ми обяснявай за Публицис, не ми обяснявай и за БГ рекламистите, нали виждам точно какво значи "отдадени на кариерата" и колко години се иска да ядеш шит, докато стигнеш до интересните позиции в рекламата. Все пак не може от днес за утре да вземеш големите клиенти и да правиш интересните реклами. Ще минеш през Марк, ще вземеш каквото можеш от криейтив директора им, ще се преместиш, ще си пиеш противозачатъчните и след 10-ина години ще взимаш статуетки на Албена, евентуално. Това е.

А коментарите са си типично мрънкане. И за моята фирма съм чела мрънкания, че видите ли, дали им на интервюто да напишат текст, за да видят дали могат. Е това вече не знам как да го тълкувам.

# 560
Сирено,
не си в час със СВ-тата  Peace
попълваш онлайн форма за кандидатстване, но отново се чете от човек

# 561
Не се и съмнявам, че в БГ ги чете нископлатена лелка.

Но наистина ми даде ценна информация за това, че не се ползват роботи за четене на сивита...интересничко, да. Няма ли да е голяма ирония да загробиш 10 години зад бюро и накрая един софтуер да ти вземе хляба...

# 562
Ми, на нашите ейчари заплатите са тайна, но едно птиченце ми подшушна, че са малко над 2К.

# 563
Няма ли да е весело да ги заменим с роботи:)

# 564

Но наистина ми даде ценна информация за това, че не се ползват роботи за четене на сивита...интересничко, да. Няма ли да е голяма ирония да загробиш 10 години зад бюро и накрая един софтуер да ти вземе хляба...

съмнявай се, съмнението ще направи живота ти по-интересен  Laughing  Wink

# 565
Като им гръмнат бушоните на роботите, голяма веселба ще настане. Като в "Голото слънце" на Азимов. Laughing

# 566
тогава Сирената от Титан като една съща спасителка на плажа ще спаси света  Laughing

# 567
  • София
Въй, Мамасита, ти да не излезеш роднина на Ники?

# 568
Бе то аз съм роднина на Ники, ама може би не говорим за същия.

Иначе Шарки сигурно е наясно в коя вселена живея и защо нещата, които говоря, са си съвсем нормални.

И да, ако тръгна да пускам CV  за позиция извън България, ще го напиша така, че да е пълно с ключови думи, защото знам, че първо ще мине през някаква система за четене и чак тогава може да имам шанс да го види жив човек.

Знам примерно за начина за отсяване при Ройтерс: първо проверяват супер педантично за правописни грешки и ако има дори една, не поглеждат сивито. Може човекът да е гений, но така си свиват кръга от кандидати, който и без това е огромен и съдържа достатъчно други гении.

Но продължавайте, така както си стоя у дома, получавам интересна сводка за състоянието на бизнеса. Освен това е точно по темата...

# 569
  • София
Дългия Н. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт