Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 371
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 45
  • Euskal Herria
В момента мога да си позволя да спя до когато искам. Мога и въобще да не спя, мога и по 3-4 часа, мога и над 10 часа да спя.
При нас е студено, ама пък поне температурите не са минусови.Дъщеря ми преди малко ми пусна снимки - при тях Дунав е замръзнал, хората се пързалят, играят хокей.  А като чета какви са прогнозите на синоптиците за времето в България...
Лека седмица на всички!

# 46
Беинда, съчувствам ти много, ужасно е, надявам се да те облекчи след зъболекаря  Hug
Аз обмислям да ставам по-рано за работа и да имам време за чай и закуска. Сега ставам, маратон по гримиране и обличане, и излизам, но не знам дали не ми идва прекалено стресово, обичам да се излежавам сутрин, но имам план да го посменя този режим. Съответно вечер преди 12 не лягам...

# 47
Да, и аз мисля, че тази рокля не е за мен. Искаха да ми я направят подарък, но им я отказах.
Лято, дано мине бързо на малкото Лято. Какво стана с щерката и градината. Стигнахте ли до консенсус?
Как гледат сега на теб?
Сесил, весело да си изкарате!
Захир, ще взема показалката!  Mr. Green

# 48
 Cry aми какво да направяяя! И аз искам да съм сериозна, ама ей, на..

Това ми трябва на мен:
https://media.giphy.com/media/xT8qB8F1swuyYec8mc/giphy.gif

# 49
Лили, Ая, дадохте ми идея и ще запивам стриктно кога ме боли, около цикъл ли само.  какво съм яла през деня, не съм обръщала внимание до сега, благодаря  ви. Изпих два аналгина, два Зофена за сваляне на кръвно ми го изписаха, един Седалгин Нео, това от вчера до днес, ефект нула, боли ме зверски. Освен това изядох поне три лъжици канела и две глави чесън, не става. Ако и утре съм така ще вървя на лекар и ще се мъча да обяснявам нещо.

Сбъдваща, не съм подновявала ваксини от поне 5-6 години. Първия пристъп получих по време на хормоналните стимулации за инвитро, после през бремеността продължиха, като кърмих изчезнаха, после пак. Възможно е да е свързано с хормоните, но при излседванията нямаше отклонения уж.
Сега ще пиша всичко кога и как, може да забележа нещо, което да помогне на докторите да открият причината.

Вместо да съм на плажа, аз лежа в къщи Crossing Arms

Започнах едни мини сериал ма HBO, " The night of part " първа серия е много добра.

Белинда, дано имаш облекчение днес.

Мари, не ми допада и на мен роклята.

Лято, да оздравявате бързо!

# 50
Жаки аз по НВО започнах Табу. Том Харди добре се справя, хареса ми.
Колкото до другия проблем аз бих предложила малко по нетрадиционно средство. Пробвала ли си ирисова диагностика. Имах познат, на който традиционната медицина не може да открие проблема и след такава диагностика вече знаеха какво точно да търсят. На него му помогнаха много  Peace
Правилната диагноза е половината от лечението - дано скоро намериш решение  Hug

Всички болни бързо да оздравяват.

# 51
Днес е голямо напрежение на работа, от сутринта се започна.

Ерисовата диагностика е пълна шарлатанщина. Който е пробвал покрай мен, се пълни фантастики са му казвали, нямащи нищо общо със заболяванията му, начин на живот и т.н.
Включително и майка ми ходи на такова нещо при едно светило в тази област. Смях и загуба на пари.

# 52
Жаки, аз също бях споменала да следиш кръвно и цикъл, овулация и т.н!
След малко отивам на работа, а не можах да отскоча до Лидл за кокосово масло. Много ме е яд!
Захир, клюна на майката-пиле ми напомни показалката, за която аз ти говорех. Споко, ще се стегнеш. И аз бях така- всяка вечер заспивах с мислите- "Това ми беше последния ден като дебела!" На следващия ден- пак от начало. Ама като видях кръвната захар 7.1 и да видиш как не показалка, а нещо от друго измерение ме сгря по задника. Няколко пъти!

# 53
Ерисовата диагностика е пълна шарлатанщина. Който е пробвал покрай мен, се пълни фантастики са му казвали, нямащи нищо общо със заболяванията му, начин на живот и т.н.
Включително и майка ми ходи на такова нещо при едно светило в тази област. Смях и загуба на пари.

Моят опит е съвсем различен  Peace

# 54
  • София
Жива съм Tired
Всичко е от венеца и бременността. От хормоните е подпухнал и е образувал торбичка, която покрива цялата задна част на зъба, който пък в момента расте. Под тази торбичка се замърсява, възпалено е и оттам нечовешката болка, колкото и странно да звучи. Не знаех, че венец може да боли толкова! Сложи ми упойка, докато го почистваше, направо се родих. За съжаление, пусна ме ужасно бързо и сега пак си ме боли. Лечението, за съжаление, няма да е мигновено, но ми даде надежда, че до ден-два трябва да се поуспокои. Ще правя промивки под торбичката с една спринцовка с много смешна "игла" - мекичка, като маркуче, после ще клепам с гранофорин и гел. Отделно, все пак ми и цепна леко венеца, каза че е за намаляване на напрежението при растежа, явно все пак не се е показал целия, както си мислех. И тъй - ще се живее, ама с мъка Sad
А цялата тази работа се оправяла супер лесно и бързо с лазера, обаче нямало данни за приложението му при бременни и тъй - хартисах.

# 55
belinda, странно, какво пък може да стане на бременна жена от използването на лазер при зъболечение...

rummi_pl, то е като с гадателите и екстрасенсите. Късмет. Simple Smile

Лошото не е толкова, че я познаят, я не...а че се опитват да лекуват. И то основно с разни билки със съмнително качество, вид и дозировка.

# 56
Не е  Laughing
Ирисологията е наука. Специалистите, при които сме ходили не предлагат лечение. Те само диагностицират - пък после пак може да си направиш конкретните изследвания, но вече знаеш какво търсиш.
Аз  затова го предложих - моя познат така беше започнал. Изследвания по метода на изключването, защото не могат да определят какво е. Две години и нищо. После вече беше лесно.
Има някои предлагат и билкови лечения, но за това вече нямам наблюдения  Peace

# 57
Натъртих си опашката вчера на пързалката. Днес ме боли, та не се трае. Не мога седнал, само легнал. И в колата не мога седна, та и на бач не отидох.

# 58
  • София
Белинда, направо си отдъхнах с теб. Надявам се скоро да се похвалиш, че болката е напълно отминала. Hug
Като студентка един мъдрец ми разказа играта, едва си отворих устата от нечовешката болка, когато отидох на зъболекара. Да не говорим колко бях плашлива, но зъболекарят беше млад и готин и не посмях да припадам пред него, че да не се излагам.  Crazy Мисля, че тогава минах с упойка и цепване на венеца.

Сандьо, пий един диклак.  Peace Аз си бях натъртила опашката и щях да пукна. Не само седнала, ами и легнала не можех да издържам. Два пъти пих диклак и край.

# 59
 Сандоканчо, мъка, мъка. Много те боли значи. Казват, че след като си цункаш опашчицата/там те боляло/ ще ти мине.  Пий и нещо обезболяващо, че сърце  пък мен ме боли за теб.

Общи условия

Активация на акаунт