Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 375
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Къде се пързаляхте?И ние вчера летяхме с чук и гека.Направо се плаша това дете как не го е страх от скорости. Shocked

# 61
Сандоканчо, мъка, мъка. Много те боли значи. Казват, че след като си цункаш опашчицата/там те боляло/ ще ти мине.  Пий и нещо обезболяващо, че сърце  пък мен ме боли за теб.
Нещо младо, ако ме цунка, дали няма да е по - добре newsm78 Арника мажа, ма ефект нула.

# 62
  • Euskal Herria
Пия си кафето, ровя се из форума, чета разни теми... Излиза, че минималната заплата в София е едно 1500 лв, под нея - било мизерия... и разни такива. Вярно, че нямам реален поглед върху нещата сега, ама чак толкова много ли се е вдигнал стандарта?  Mr. Green

П.П. Темата, където нищят тези въпроси, е просто уникум - за мен е тип "Нероден Петко".

# 63
Хич не ми се излиза на тоя студ - ни пързалки, ни ски.
Открих сериала Връзки. Много ми хареса - лекичък и забавен. Събота и неделя си направих маратон, изгледах първи сезон. Следващия път, като имам по свободно време съм си приготвила и втория  Laughing

# 64
Лято, дано мине бързо на малкото Лято. Какво стана с щерката и градината. Стигнахте ли до консенсус?
Благодаря, че попита Hug.
Директорката се оказа разбрана, не се е нахвърляла срещу мен, защото и това очаквах. На мен целта ми беше да видят, че няма да позволя на някаква изтерясала леля да ми крещи и да ме унижава пред децата ми и пред още 4 броя родители и ще си търся правата. Надявам се да съм оставила правилно послание.
Тръгнахме си с подаръци от там - за бебо една количка, а за кака - нов пъзел.
Наложи се да събудя малкото Лято, за да вземем каката. А той кисел, сърдит, ревящ. Няма на кого да го оставя, много е тежко да си напълно сам Sad

# 65
 Сандоканчев, ами пробвай. Ето тук не мога да помогна, че съм на бая годинки. А в теб не се съмнявам, доказал си, че лафа ти върви. Зная  и за този крем refrigerans, от ветеринарната аптека е. Но ми го препоръчаха преди време и ми помогна при подобен проблем.

# 66
  • София
Пия си кафето, ровя се из форума, чета разни теми... Излиза, че минималната заплата в София е едно 1500 лв, под нея - било мизерия... и разни такива. Вярно, че нямам реален поглед върху нещата сега, ама чак толкова много ли се е вдигнал стандарта?  Mr. Green
Мда, а чистачките взимали по 900 лв. заплата.  Outta Joint

# 67
  • Бургас
Привет!

Жаки, и при моя близка такъв тип болка се появява първите ден-два от месечния цикъл. Никакво лекарство не й помага, повръща, което временно я успокоява и дотам.

По темата за съня... стигат си ми 8 часа. Ставам в 7-7.30, няма делник,няма празник. Събудя ли се и продължа ли с излежаваме, и ме трясва главоболие.

Снощи гледахме много забавен филм. About time е в оригинала, изпуснах как са го превели на бг. За един младеж, който можеше да пътува назад във времето.  В момент, в който е оплескал някоя реплика с гаджето, да речем.
Дочетох и "Японският любовник" на Алиенде, та и нея препоръчвам.

Rire,  и моите ореховки излезнаха малко този път, а хем сипвах с каф.лъжица.

# 68
  • Euskal Herria
Ама това било минимум, пък за 1500 чисто никой дори и не ставал от леглото.  Wink

Ето ви една пързалка - замръзналият Дунав във Виена:
Скрит текст:

Снимката не е моя. Имам от дъщеря ми, но не са така зрелищни като тази.

# 69
  • София
Супер красиво е.
Тез статистики и допитвания са ми били винаги интересни кой и как ги прави и към кого се обръщат.Реалността е много различна за повечето хора. Laughing

# 70
  • София
Ама това било минимум, пък за 1500 чисто никой дори и не ставал от леглото.  Wink
Глупости Laughing

Тихо, да не чуе дяволът, ама болката май понамалява Simple Smile

# 71
  • Варна
Много красива снимка ама аз на такова замръзнало посмъртно не стъпвам. Явно има и смелчаци обаче, чак се пързалят Simple Smile

# 72
  • Euskal Herria
Снимките, които сутринта щерката ми прати, са правени по-отблизо - що народ е върху леда. Малки, големи - пързалят се, играят хокей, насядали...

Белинда, темата за мен е несериозна. Или аз така е възприемам, та на доста постове се посмях.

# 73
Силиконови форми в съдомиялна може ли да се мият?

И от чисто любопитство коя е темата?

# 74
  • София
Не знам коя е темата, аз чета само тук. Но от едно време, когато четях навсякъде си спомням, че такива теми бяха отдушник на хора с комплекси. До вчера подавало зеленчуци на пазара в Ст. град, днес си намерило работа като чиновник в някое министерство и вече всички със заплата под 1000 са мизерници Laughing Смешна работа...Аз в началото се включвах с постинги, с желание да стане хубава дискусия, за статистика, за стандарт, но с времето се убедих, че такива теми не са информативни и полезни. То верно освен да се посмеем, друго няма какво Laughing

Общи условия

Активация на акаунт