Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 423
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 165
Ай, стига се фалихте, бре. Аз съм карач и автоматика не го признавам. И аз имам две коли и три жени, за протокола. Харесах си днес още една дакелка, на месец, но жената не ще и да чуе Joy Joy

# 166
  • Варна
Стейси, лятото ходихме да проверяваме условия при друг оператор. От там разбрахме, че можем 3 месеца преди изтичане да говора да се смени оператора, без да се плаща неустойка. Даже самите служители в офиса направиха проверка за всички номера - до кога има договор, за да видят дали можем да се прехвърлим при тях.
Спи вече милият, да го питам в момента, кога му изтича договора, но днес служител е звънял и ако сега той си прекрати договора, ще дължи 50 и нещо неустойка лв
А иначе моят мъж тези дни отклони предложение за нов договор към МТел. Нали звънят по телефона, той обаче поиска всичко да му пратят до офис-ходи там да прочете спокойно предложението за нов договор(няма как да държим служител  куриер половин-1 час , преди подписа, докато се прочете договора). Ако подпишеш пратката на куриера-приел си новия договор.  Joy Те тъй стават тези работи.Върнал е предложението, неподписано.  Ами неизгоден договор. Аа, на пръв поглед, по телефона-изгоден.  Simple Smile
И попадаме на други предложения.

# 167
Нашата кола я водят цвят каоба  Grinning.  Дизел е, като разход е много добре. Досега най-качествения дизел сме зареждали в Австрия. Най-много километри изминаваме, когато заредим резервоара там. При италианците горивото е най-скъпо.
Не знам от къде то е инфото, но това е една от най-рапространената кола в САЩ ( 300 мил население, което почти спи на пътя).

# 168
  • Euskal Herria
Нашата кола я водят цвят каоба  Grinning.  Дизел е, като разход е много добре. Досега най-качествения дизел сме зареждали в Австрия. Най-много километри изминаваме, когато заредим резервоара там. При италианците горивото е най-скъпо.
Не знам от къде то е инфото, но това е една от най-рапространената кола в САЩ ( 300 мил население, което почти спи на пътя).
Нещо не разбирам.

# 169
Нещо не разбирам.
Сорри, отговорила съм на неправилен пост....моя е грешката.  bouquet

За сведение гпривото е най-евтино при нас. така, че заповядайте.

# 170
  • Варна
Ейй, какво ми трябваше да гледам "Снаха"!
Sad

# 171
И аз съм се сраснала с моята кола. Сега не шофирам, заради заледяванията, но скоро мисля пак да се мятам на нея. Добре, че работата ми е наблизо и не ме бърка да ходя пеш. Но ми липсва шофирането, макар и да ме изнервя от време на време. Имах Деу Матиз , но имобилайзера ме прецака и я блокира. Не пали вече втора година. Сега съм с Мицубиши Спейс стар и просто са несравними двете коли.
Да помрънкам, че не можах да спя от болки в гърлото. Станах в 3 ч и изпих къде каквото хапче видях за грип и чай. Дано се закрепва, че в събота ни предстои пътуване и ще е кофти да се прецакам така..

# 172
Събудих се от болки на всички зъби😰, цялата уста ме боли, зъб по зъб. От стрес и нерви ще да е + мъдреца, явно съм си стискала и устата докато спя. Изпих 2 парацетамола и дано ме отпусне, че главата ми пулсира 😢

# 173
Добро утро!
Имаме две коли, уж и аз да почна да карам. Не ме влече, оправям се и без. Мъжът ми не може без кола, защото пътува ежедневно извън София, в София и той ползва градски транспорт. За мен колата е да ми върши работа. Нямам никаква тръпка към даден клас или марка коли, стига да ми е удобно, да има елементарни удобства и да побира огромното ни количество багаж, съм ок.
Аз съм в ужасен служебен период, вече ми идва да се скрия някъде и да не изляза докато цялата тази патърдия не приключи.

# 174
Добро утро и от мен.
Не знам какво да наготвя за обяд. Сърбят ме ръцете да направя нещо хубаво и засукано. Днес ще имам време. Но като знам претенциите на децата ни и евентуалното отсъствие на ММ за обяд, ръцете ми сами се връзват.

# 175
Добро утро!
Изпратих си мъжете по направление,допивам си кафето и трябва да излизам за бележка на детето.Добре че не е много студено,но пък за сметка на това е ужасно заледено  Tired .
Доста години бях твърдо убедена,че на мен шофьорска книжка не ми трябва,но вече започвам да размислям.Та на пролет може и да започна курсовете.ММ е доволен, защото вече няма да го ползвам за такси,като ходим някъде без преспиване ще може да пие едно-две  Mr. Green .А и много иска да се отърве от сегашната кола,постоянно гледа обяви  ooooh! .

# 176
  • Варна
Откак взех книжка карам непрекъснато. Падам си по големи коли, задължително дизели, задължително ръчка, а не автоматик. 4-5 месеца в година си карам мотора, голямо улеснение ми е в движението, пък си е и удоволствие. Въпреки, че е бензинов, ми е по-икономичен от колата. А пък ако имаше дизелови мотори сигурно и там нафта щях да наливам Simple Smile Голямата ми мечта е Субару Аутбек ама един точно определен модел. За съжаление малко не ми е по джоба сега. Не че не мога да си надвия на масрафа, ако се запъна от инат, но имам други приоритети сега. Като поевтинее ще бъде мое Simple Smile БМВ-тата винаги са ми били извън полезрението като избор, не знам защо, неприязън изпитвам към марката. Засега карам все други немски коли.

Аз спах ужасно, накъсано, мъж ми много ме ядоса, вече съм на работа, на второ голямо кафе и явно така ще се крепя през деня. Най-трудно ми е вечер към 20,00, когато се стъмни стабилно. Буквално ми се затварят очите, а малката нали се е наспала в градината и вършее около мен, не дава дума да се издума за ранно лягане.

# 177
Добро утро и от мен!
От спането сте стигнали до колите.
Най обичах да спя почти до обяд през ваканциите, когато бях дете. У нас баба ни никога не ни будеше. Имахме поставени задачи за през деня, но си ги свършвахме после без проблеми.
Другата ни баба обаче ни будеше в 6,00 да си измием очите, да оправим леглата, защото може да дойде някой! Ужас! Кой ще дойде толкова рано, ама може ли гъкнеш? Изпълняваш без да възразяваш.

# 178
  • на Мелмак
Преди децата много обичах да спя - спала съм до обед , независимо кога съм си легнала вечерта.
След децата - около 5-6 години спането беше мит за мен .
И двамата се будеха през нощта , играеха си , гушкаха се , плачеха .
От 3-4 г. вече започнах да спя по- нормално , но по-късно от 8 сутринта не съм ставала вече повече от 10г.
Сега кучето ме гледа и ме чака да го изведа, а ми е толкова трудно да станаааа.
Мъкааа  Grinning

# 179

Захир, ела на отчет, кака! Сега наготвих пържени свински мръвки с гъби и заквасена сметана.

Kака,  Hug Да си кажа: за закуска, вече втори ден бъркам следната гняс: малко маскарпоне, около 1 с.л с извара и съвсем малко мед. Не е приятно ама се яде. За обяд вчера, таратор и малко печени ядки ( не повече от 50гр ама мисля, че не трябваше да ги ям). За вечеря беконче на тигана и наденичка с малко сладко чили сосче. Решила съм да съм стриктна!!! Само не знам малко червено винце може ли?!  Crazy

Вчера пазарувахме в Лидл и се сдобих с тези красотийки, много ми харесват:
Скрит текст:

Сега ще си търся крос тренажор, знам, че го говорихме, ама наистина искам да го взема. Иска ми се втора ръка някакъв, колкото да опитам дали ще ми хареса.

Имам много работа напоследък, не мога да си стана от ..стола, отделно ще се местя скоро на друга позиция, нула мотивация..едно минорно ми е..

Общи условия

Активация на акаунт