УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 20

• 101 979
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Baby, а защо плащаш по 30 лева на нощувка? 
Само когато раждаш престоя е безплатен,ако си за задържане 30лв нощувката.

Това пък с Татарова не мога да го разбера.Толкова уважавен лекар,с толкова много пациентки.Е,като стане така,защо не се пуска официална информация някъде.  ooooh!

За Ирмов,не знам дали защото бях негова пациентка,но съм много доволна.Родих секцио при него,след това изгубих много кръв и се наложи кръвопреливане,на смяна беше Йорданов с акушерката Радостина Вангелова.Тя ми каза,че като започнат преливането трябва с доктора да стоят при мен известно време.Точно тогава дойде и той в стаята,попитах ги,защо трябва да стоят при мен,а акушерката ми и отговори,че трябва да се следи за някаква реакция,а той най-нагло ми каза
-Нали си с избор на АГ,а пак до нас опря.
Почувствах се ужасно.Много груби изказвания прави понякога.

# 271
Бъдещи и настоящи родители,
Считано от 12.05.2017г., д-р Сибел Татарова практикува в родилното отделение като външен договорен партньор на УМБАЛ "Дева Мария", като нейната дейност ще включва:  водене на раждания (нормални и чрез цезарово сечение) и извършване на гинекологични операции. Тези дейности ще се осъществяват от д-р Татарова само след предварително заявен избор.
Д-р Татарова няма да извършва прегледи и да води женска консултация във МЦ "Света София" и МЦ "Дева Мария".
За повече информация може да се обърнете към координаторите на УМБАЛ "Дева Мария" и МЦ "Света София" В. Ангелов - ‎0884 081 112 и Хр. Шиваров ‎- 0887 107 607

# 272
  • град-държава
Бейби, за това става въпрос - при стария екип нямаше никакво значение при кого се водиш и при кого ще се паднеш на смяна, когато се налага и независимо за какво се отнася. Професинализъм се нарича. Сега тези лекари са напуснати, а се запълва с изпълзяли от някоя си окръжна и освен, че очевидно им липсват първите седем, не знаят и къде се намират. И тъй като това е частна болница и пациента си плаща, дори и да не ти се усмихват, би трябвало поне да се постараят да си потиснат простотията, грубиянщината и да се държат подобаващо.
За Йорданов за първи път чувам, но разказаното от теб е пълна простотия, която няма място в никоя болница.

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 16:42 от Vermilion`

# 273
Благодаря за информацията , Болница "Дева Мария", това вече е добра новина!

# 274
  • Бургас
Славни времена бяха със старият екип....ама.....имах късмета да съм бременна и да раждам, когато бяха Недялков, Татарова, Двамата Минчев, Димитров!!!.......просто си бяха стиковани и подбрани специалисти и бях напълно спокойна за всичко......сега вече , колкото и да искам да ми е комфортно, ща не ща......няма как да ме привлекат и не само мен. Изгониха си добрите лекари, но не само това.....нямат екип, което е още по-лошо.

Миналата седмица бях при Недялков в Бургасмед, влезе Минчев, поздрави ме....явно са заровили томахавката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Че Февруари бях пак там и явно тъкмо беше назрял конфилкта и като пациентка на Недялков, Минчев, дори не отбеляза че съществъвам, а беше на визитация при мен  Joy Joy

# 275
След като се знае, че от 12.05 д-р Татарова няма да работи в Св София и УМБАЛ ДЕВА МАРИЯ,  защо чак сега се оповестява тази информация?  Даже служителката,  която ми звънна преди два -три дни смяташе,  че прегледът ще бъде проведен от Татарова. Това за мен е безотговорно отношение към пациентите.

# 276
Пише, че ще работи в Умбал"Дева Мария", няма да работи само в Света София, но ако искам да си избера екип с нея за раждане, защо сега трябва при друг лекар от ДМ да се записвам за ЖК, тя не не ми дава никакъв бонус, по-добре да си отида при Татарова в частния и кабинет по ЗК, ще питам на регистратурата в ДМ другата седмица.

# 277
Някой знае ли къде преглежда д-р Татарова. Нито в "Св.София", нито в "Дева мария" дават информация. Имам мобилен телефон, който не отговаря на повиквания. Разбирам от форума , че има частен кабинет- някакви координати ако може?  newsm78

# 278
Не знам, но ми изглежда много непрофесионално. Спомням си когато д-р Минчев напусна, пусна публикация във ФБ с която уведоми пациентките си, че вече не работи за ДМ и СвС , уведоми че ще има частен кабинет по ЗК , който скоро ще отвори и семести в Бургасмед. А сега Татарова даже и телефона си не вдига. От ДМ и СвС единствено казаха, че няма да води ЖК , а само планови раждания и операции и до там.

# 279
Здравейте, момичета! Днес бях на профилактичен преглед при д-р Татарова в Аг- центъра на д-р Калчева. Тя вече работи там. Каза, че ще преглежда по ЗК в Лайф Хоспитал от юни, ще води и ЖК. Ще продължава да изражда в Дева Мария. Дано да съм била полезна за тези, които се интересуват.

# 280
  • град-държава
Чудесна новина. Не знам само защо им трябваше да лъжат миналата седмица, че нямали такава информация.
Какво 'и е работното време?

# 281
При Калчева: по график. В Лайф Хоспитал: от 8 юни вторник и четвъртък следобяд

# 282
Чудесна новина. Не знам само защо им трябваше да лъжат миналата седмица, че нямали такава информация.
Какво 'и е работното време?

Така са им наредили,да ни лъжат.Сега разбирам,че те са знаели.На 15ти като се обаждах в двете болници ми казаха ,че нямало часове за нея до края на месеца,като поисках да си запиша час за следващия месец не можело.Загубиха ме като пациент,предполагам и много други!

# 283
  • град-държава
Разбира се, че са знаели, но защо да не пренасочат, колкото успеят за това време бременни. Половин Бургас се следи и ражда при нея.
Точно си запазих час за д-р Татарова - днес преглежда, а от 1.06 е след 13:00ч и на 2.06 цял ден.  Peace

# 284
Момичета, продължавам да твърдя, че Дева Мария е еднои гнусно, мръсно и ужасно място и само фактът, че Татарова все още изражда там, ме кара да стискам зъби, да не пускам жалби и да се моля всичко да мине и забравя за това ужасно място #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт